АНКЕТА: "ЗА" или "ПРОТИВ" "АЕЦ-Белене"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: "ЗА" или "ПРОТИВ" "АЕЦ-Белене"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ЗА или ПРОТИВ АЕЦ Белене

Мнениеот GOLEADOR » 17 яну 2013 16:11

Avanti_Ragazzi написа:
Ти наистина ли си мислиш, че комунистите са ни модернизирали? Нима без тях е нямало да се модернизираме, кво на запад хората са били граждани всички 45та ли? :lol: Урбанизиацията и модернизацията не е заслуга на КОМУНИСТИТЕ а на ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО от първият механичен стан, през първият небостъргач, през първият конвейер до днес! Дори напротив така хубавата комунистическа и съветска модернизация, така хубаво ни модернизира та 50 години не можем една магистрала и едно метро като хората да направим! Така сме модернизирани спрямо запада, че още 200 години няма да ги настигнем в това отношение поне!!!

Да ти имам и построеното и модернизирането! :lol:
[/quote][/quote][/quote]

Че комунизма е утопия е ясно за всички,но че построиха модерна България също никой не може да отрече.Разбира се,блокадата която налага запада на България ни задържа в техническото развитие,но да не забравяме ,че точно те ни тикнаха в ръцете на Сталин.Ще кажеш,че при преговорите със Англия през 1944 е можело да приемем техните условия за капитулация и така да останем извън обсега на Сталин,но цената която щяхме да платим е зверска.Все пак в южна Добруджа живеят Българи и връщането на тази територия на Румъния си е национално предателство.Но както и да е ,мисълта ми бе ,че България страда заради решения които са взети между Чърчил,Сталин и Рузвелт и за да се измъкне от тая орисия е трябвало да плати жестока цена.Сега да се хвърля вината само върху Сталин е леко казано "тенденциозно"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2013 16:16

... и малко в страни от темата, ако обитателите на китното Загорско поле се чудят защо периодично са "обгазени" през ноща или в ранните часове на деня - причината е в ТЕЦ Марица Изток. През ноща, когато няма контрол, серните очистители / филтри/ се изключват поради високата консумация на ел. енергия!
За това, като чуя обяснение: " ...... засилен автомобилен трафик и липса на вятър" ми идва да скоча през терасата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

toshivt

Мнениеот toshivt » 17 яну 2013 16:22

ЩОМ ТОЯ СКАПАН ******** БОКО ТИКВАТА Е ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ТО АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Е ЕВТИНО ИЛИ СКЪПО,ВАЖНОТО НА ДОЛНАТА УРУСПИЯ ОТ БАНКЯ ДА МУ Е ГАДНО И ДА ГО ДУХА

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2013 16:22

Като ми гледаш подписа според теб ЗА, или ПРОТИВ съм? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2013 16:25

Аз лично НЯМА ДА ГЛАСУВАМ на референдума защото:
1. Не мога да взема обосновано решение - информацията по казуса е асиметрична /този който прави референдума - държавата, знае много повече по въпроса от този, който прави избор - ние балъците/
2. Тези в Парламента са избрани от нас и им се плаща с нашите данъци за да поемат политическа отговорност по такива въпроси!
...... иначе ще стане като във вица за заека - ти днес май пак си без шапка!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 яну 2013 16:26

toshivt написа:ЩОМ ТОЯ СКАПАН ******** БОКО ТИКВАТА Е ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ТО АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Е ЕВТИНО ИЛИ СКЪПО,ВАЖНОТО НА ДОЛНАТА УРУСПИЯ ОТ БАНКЯ ДА МУ Е ГАДНО И ДА ГО ДУХА

Ми то с такива изказвания само вдигаш акциите на Боко.Ти да не си от ГЕРБ и по тоя хитър начин да агитираш за Тиквата?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2013 16:26

toshivt написа:ЩОМ ТОЯ СКАПАН ******** БОКО ТИКВАТА Е ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ТО АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Е ЕВТИНО ИЛИ СКЪПО,ВАЖНОТО НА ДОЛНАТА УРУСПИЯ ОТ БАНКЯ ДА МУ Е ГАДНО И ДА ГО ДУХА

Евала колега, това е много обоснован и отговорен избор :)
... жална ни майка!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2013 16:27

Ако народа гласува ЗА Белене, значи си заслужава да бъде най-беден в Европа :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 яну 2013 16:29

Red Warrior написа:Като ми гледаш подписа според теб ЗА, или ПРОТИВ съм? :lol:

Като ти гледам подписа, ми става ясно, че си поредния с мнение налято от босфор тв ;) ако си спомням добре, Царя рестартира Белене, а не бсп. бсп не подписаха договор, така че кой им е дал комисионна? мислиш ли, че бойко нямаше да вземе комисионна, ако му бяха предложили? не съм фен на нито една политическа партия. ако бях на твое място, бих помисли, преди да напиша нещо толкова категорично, особено когато не разбирам от него ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2013 16:29

Red Warrior написа:Ако народа гласува ЗА Белене, значи си заслужава да бъде най-беден в Европа :!:

Първо, въпросът не е за Белене!
Второ, всеки народ си заслужава съдбата!
Трето, изборът е направен преди 3 години на парламентарните избори - факт!

Някой да Ви пита преди време когато се подписваха присъединителните клаузи за ЕС дали да спираме реактори 1-4.
Сега всички знаем кой и защо е взел това решение!
Отговорността господа, тежи!
Не ги лишавайте от тази отговорност - после пак всички ще плащаме!

Върни се в “Свободна зона”