Икономическа полиция нахлу в редакцията на ТВ+

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Икономическа полиция нахлу в редакцията на ТВ+

Мнениеот джони » 09 яну 2013 18:32

вече 1 месец стана и никой не може да обясни всъщност за какво точно реват булсатком,бтв и тв7 са си в правото да поставят каквато си искат цена на продукта,а за тв+ нали уж нямат нищо общо с булсатком,но тогава защо всички пишат ,че било пак срещу тях,това само показва мръсните им схеми и че скоро идва видовден за тях :twisted:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 яну 2013 18:33

MCMXIII написа:"От 4 години насам "Булсатком" не е собственик на телевизията. Ръководството реши, че няма нужда от телевизия и я продаде, така че ние не можем да коментираме проблема. Единственото, което е сигурно е, че към настоящия момент "Булсатком" няма абсолютно нищо общо с TV+", категоричен бе Тотев.
Това дали е вярно?
Мощен к.у.р. за босфор тв и бареков тв!
Аз без тях мога.

ТВ+ е собственост на "БГ Сат" АД от четири години. Дружеството притежава още "Филм+" и "Хоби ТВ", които също се излъчват само в мрежата на предишния си собственик "Булсатком". И двете фирми обаче са регистрирани на един и същ адрес - "Магнаурска школа" 15, но на два съседни етажа, съобщи "Дневник".

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 09 яну 2013 18:39

Акцията на МВР в ТВ+ можете да гледате на вУйо една седмица преди ефир!

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 09 яну 2013 18:47

hayabusaaa написа:
C2H5OH написа:
bono написа:Най-после ще си го получат тия отворковци, против всякакви закони не продостовят канала си на други оператори...[/q

Всеки има право да прави, каквото си иска със собственият си продукт!

Абе, ти чувал ли си за КЗК и за какво следят? Давам ти пример с правата за Ф1. Телевизията която купува правата трябва задължително да е ефирна. Филм + взеха правата за БГ и си излъчват формулата само по Булсатком, Куулбокс и може да има още 1 оператор. Това е против всякакви закони, но понеже БНТ2 взеха някакви права да излъчват САМО състезанието и то на запис 2 часа след като е свършило и сега всички са щастливи и си мислят че са отбили номера, но на практика всички зрители, които нямат Филм + са ощетени. И с цялата си наглост отказват да предоставят сигнал на другите оператори, само и само да отидат колкото се може повече хора в офисите на Булсатком и да подпишат договори. Така е и с Испанското, Тениса, Бокса, Мото ГП, и не помня дали бяха домакинските мачове или гостуванията на националния отбор. Дано да ги сцепат сега.

Защо говориш пълни глупости??? Искаш да ми кажеш, че Sky Sports F1, които предават формулата в Англия са ефирна телевизия? :) тц. Дори пакетите на Sky не са никак евтинки, така че кой каза, че f1 ТРЯБВА да се излъчва по ефирна тв? да не говорим, че аз без да съм на Булсатком имам Film +, където се дава формулата :)

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 09 яну 2013 18:53

malchev написа:Абе писна ми от тея фесове БТВ.. всеки ден ме занимават с тях!!!

На Булсат съм и съм ги махнал от любимите канали отдавна! Изобщо не усещам липсата и предпочитам да ми намалее с някой друг лев таксата, вместо да имам тая боза някъде по каналите..

А да ми пускат по радиото съибщение "БТВ препоръчва на всички абонати на Булсатком да сменят абоната си на Виваком, Мтел и т.н." аре у лево!!!! Кви сте вие, че ще ми казвате кой оператор да избирам? За какви се помислиха тея?

+100000!
Гнусните искат да ни се налагат ! Дано Булсатком издържи на натиска...ДАНО!
FC Internazionale Milano!

hayabusaaa
Контакти:

Мнениеот hayabusaaa » 09 яну 2013 18:54

klamer4o написа:
hayabusaaa написа:
C2H5OH написа:
bono написа:Най-после ще си го получат тия отворковци, против всякакви закони не продостовят канала си на други оператори...[/q

Всеки има право да прави, каквото си иска със собственият си продукт!

Абе, ти чувал ли си за КЗК и за какво следят? Давам ти пример с правата за Ф1. Телевизията която купува правата трябва задължително да е ефирна. Филм + взеха правата за БГ и си излъчват формулата само по Булсатком, Куулбокс и може да има още 1 оператор. Това е против всякакви закони, но понеже БНТ2 взеха някакви права да излъчват САМО състезанието и то на запис 2 часа след като е свършило и сега всички са щастливи и си мислят че са отбили номера, но на практика всички зрители, които нямат Филм + са ощетени. И с цялата си наглост отказват да предоставят сигнал на другите оператори, само и само да отидат колкото се може повече хора в офисите на Булсатком и да подпишат договори. Така е и с Испанското, Тениса, Бокса, Мото ГП, и не помня дали бяха домакинските мачове или гостуванията на националния отбор. Дано да ги сцепат сега.

Защо говориш пълни глупости??? Искаш да ми кажеш, че Sky Sports F1, които предават формулата в Англия са ефирна телевизия? :) тц. Дори пакетите на Sky не са никак евтинки, така че кой каза, че f1 ТРЯБВА да се излъчва по ефирна тв? да не говорим, че аз без да съм на Булсатком имам Film +, където се дава формулата :)

Първо - BBC също излъчва Ф1. БНТ2 е българският еквивалент на BBC, както и Филм+ на Sky Sports. Второ - ако трябва прочети и 20 пъти това, което съм написал, за да го разбереш. Като не си на ясно с някои неща е по-добре да не пишеш. И аз имам Филм + но кабеларката го пуска НЕЗАКОННО само по време на състезанието, както правят почти всички малки кабеларки по цяла България. Въпроса е защо трябва да е НЕЗАКОННО и да има монопол и злоупотреба с господстващо положение. Гледай си там Булшитком-а и се радвай.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 09 яну 2013 19:17

malchev написа:Абе писна ми от тея фесове БТВ.. всеки ден ме занимават с тях!!!

На Булсат съм и съм ги махнал от любимите канали отдавна! Изобщо не усещам липсата и предпочитам да ми намалее с някой друг лев таксата, вместо да имам тая боза някъде по каналите..

А да ми пускат по радиото съибщение "БТВ препоръчва на всички абонати на Булсатком да сменят абоната си на Виваком, Мтел и т.н." аре у лево!!!! Кви сте вие, че ще ми казвате кой оператор да избирам? За какви се помислиха тея?

Ти сам си написал"ПРЕПОРЪЧВА" така,че....

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 09 яну 2013 19:19

Атаките към булсата ще продължават. Най-големия тв оператор в България не се събаря само с рязане на ефирен сигнал, но резултатите ще дойдат след месеци ;)

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 09 яну 2013 19:36

Raoul_Duke написа:
Пловдив1912 написа:[
Пак те питам.Ти видя ли ги, че са от Булсатком!

И аз те питам пак - кой друг да е? Самите Близу?

В Пловдив има още 4-5 фирми занимаващи се със същата дейност. Що реши, че са точно Булсат?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 яну 2013 19:38

В крайна сметка какво ви дреме?
Сигнала по който е назначена проверка е дошъл от бивши служители на ТВ+, като същия е бил за двойно счетоводство, укриване на данъци, измами със заплатите и нелегален софтуер, та в този ред на мисли ако се установят нарушения, то пак ли ТВ+ са ощетените?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”