Икономическа полиция нахлу в редакцията на ТВ+

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Икономическа полиция нахлу в редакцията на ТВ+

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 09 яну 2013 16:51

Идеално,дано я закрият напълно !
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

hayabusaaa
Контакти:

Мнениеот hayabusaaa » 09 яну 2013 16:56

C2H5OH написа:
bono написа:Най-после ще си го получат тия отворковци, против всякакви закони не продостовят канала си на други оператори...[/q

Всеки има право да прави, каквото си иска със собственият си продукт!

Абе, ти чувал ли си за КЗК и за какво следят? Давам ти пример с правата за Ф1. Телевизията която купува правата трябва задължително да е ефирна. Филм + взеха правата за БГ и си излъчват формулата само по Булсатком, Куулбокс и може да има още 1 оператор. Това е против всякакви закони, но понеже БНТ2 взеха някакви права да излъчват САМО състезанието и то на запис 2 часа след като е свършило и сега всички са щастливи и си мислят че са отбили номера, но на практика всички зрители, които нямат Филм + са ощетени. И с цялата си наглост отказват да предоставят сигнал на другите оператори, само и само да отидат колкото се може повече хора в офисите на Булсатком и да подпишат договори. Така е и с Испанското, Тениса, Бокса, Мото ГП, и не помня дали бяха домакинските мачове или гостуванията на националния отбор. Дано да ги сцепат сега.

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 09 яну 2013 17:00

hayabusaaa написа:
C2H5OH написа:
bono написа:Най-после ще си го получат тия отворковци, против всякакви закони не продостовят канала си на други оператори...[/q

Всеки има право да прави, каквото си иска със собственият си продукт!

Абе, ти чувал ли си за КЗК и за какво следят? Давам ти пример с правата за Ф1. Телевизията която купува правата трябва задължително да е ефирна. Филм + взеха правата за БГ и си излъчват формулата само по Булсатком, Куулбокс и може да има още 1 оператор. Това е против всякакви закони, но понеже БНТ2 взеха някакви права да излъчват САМО състезанието и то на запис 2 часа след като е свършило и сега всички са щастливи и си мислят че са отбили номера, но на практика всички зрители, които нямат Филм + са ощетени. И с цялата си наглост отказват да предоставят сигнал на другите оператори, само и само да отидат колкото се може повече хора в офисите на Булсатком и да подпишат договори. Така е и с Испанското, Тениса, Бокса, Мото ГП, и не помня дали бяха домакинските мачове или гостуванията на националния отбор. Дано да ги сцепат сега.

Ми сезирай КЗК! Правата са продадени от собственика на Ф1, щом са преценили, какъв ти е проблема! А, сега като вземат и Вишата лига, пак ще настане рев!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 09 яну 2013 17:00

Да си кажа правичката, всички частни телевизии ни заливат с ужасна дрискоч - било то реклами, турски сериали, или просто истерични предавания с наркоманизирани водещи! За това предпочетох да съм на антена, останал разочарован от родните кабеларки и гледах само БНТ, ала в последните години тя тръгна към страхотен упадък. За калпак спряха така уважаваното от мен "Минута е много", с което чашата преля. Съветвам ви да не ползвате приемниците си и, а да използувате свободното си време за спорт и/или самообучение!!!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 яну 2013 17:04

.
Последна промяна от MuFc1878 на 09 яну 2013 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 яну 2013 17:11

До колкото знам по документи ТВ+ не е собственост на Булсатком, а си е независим канал. Има някаква врътка там, ама не знам каква. Изобщо не ги защитавайте Булсатком, крайно наивно е да се мисли, че Бтв били пратили полицията там...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 09 яну 2013 17:13

vaskonti написа:До колкото знам по документи ТВ+ не е собственост на Булсатком, а си е независим канал. Има някаква врътка там, ама не знам каква. Изобщо не ги защитавайте Булсатком, крайно наивно е да се мисли, че Бтв били пратили полицията там...

То и виваком тв и тв7 са отделни юридически лица, ма са на цецо мустака!

hayabusaaa
Контакти:

Мнениеот hayabusaaa » 09 яну 2013 17:16

MuFc1878 написа:.

Да, по 20 лв надница ми плащат, за да драскам по форумите на другите медии :D

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 09 яну 2013 17:16

вече на всички им е ясно на кого служи бтв ...... е така се прееб.ва или заграбва бизнес
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 09 яну 2013 17:17

vaskonti написа:До колкото знам по документи ТВ+ не е собственост на Булсатком, а си е независим канал. Има някаква врътка там, ама не знам каква. Изобщо не ги защитавайте Булсатком, крайно наивно е да се мисли, че Бтв били пратили полицията там...

То е ясно, че Булсатком си правят някакви врътки, но също така е и крайно наивно да се мисли, че тая проверка по чиста случайност съвпада с проблемите на оператора с Босфор ТВ и ТВ7.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Върни се в “Свободна зона”