Ca7alano написа:dunavrs написа:sandi74 написа:Това е най-нормалното нещо имайки предвид кой ни управлява.
Кой ни управлява? Айде предложи алтернатива на Бойко, която да ни управлява по-добре от него...Кой ще е Станишев ли, Кунева ли? При положение, че всички политици са едни и същи, не мога да разбера кой може да управлява по-добре от Бойко. Помага ли на спорта - помага, личи ли си, че прави нещо - да...Сега някой ще каже - да ама пенсиите са ни малки, вижте на гърците минималната пенсия е 500 евро, а уж са в криза...Да, ама не е така, гърците от кога са в евросъюза, някой знае ли? От много повече години от България...Проблема ни е, че само се оплакваме, седим и се плюем държавата, че не живеем добре, че не знам си кво, сега пък самолетите били твърде скъпи, вместо да се хванем и да работим...
Браво! Радвам се, че има и други хора които мислят точно като мен. Първо за статията - новина написана някъде си, предадена от едикойси на някои си друг от този сайт на онзи... жалко че няма съд за тези неща. Писна ми българите да се оправдават с Бойко, с лошото управление, с циганите, с турците, писна ми от тъпите протести. Да, знам че е по лесно да си стоим и да се оплакваме, това ни е заложено в манталитета вече. Писна ми да слушам мита как милиони специалисти напускали България. Писна ми хора 10 пъти по-ниско интелигентни от Бойко да го наричат тиква, както и такива които едва ли са направили нещо повече за тази държава от него. % безработица бил незнам си колко висок, а дали % неграмотни в тая държава и % алкохолици не е по висок от % безработица и до какъв извод води това? Отворковци от ляво и от дясно искат 1000 евро заплата, като ги питаш какво могат, освен да носят тухли и да бъркат вар друго не могат. Да не говорим че тези същите които протестират против управлението, ако са на мястото на депутатите ще правят същото, ще оправят себе си и родата та после ако остане нещо, да това не се среща само при депутатите... А и тези управляващи не идват от луната, те са от същия този български народ. Който си мисли че беднотията е най-големия проблем на България доста се е объркал, беднотията не е проблем а следствие.
След като ние не разбираме а ти си прекалено умен , обясни ми как двама работещи родители (в най добрия случай) със заплати от по 3-400 лева да изпратят синът или дъщеря си в университет ? Много е лесно да се говори от името на другите ! И не ми излизай с номера че видиш ли можели само вар и тухли да носят ! В България почти всеки има поне по 3-4 професии а да не споменаваме и колко от тях са и с висше образование и пак са без работа !