Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот Кировец » 22 дек 2012 15:31

Това със забраната важи, НО само за някои заведения! И всички много добре го знаят! Цялата схема е, за да може пак да се въртят парички под масата! :!:
Лично аз снощи бях в една кръчма, където се ПУШИ до насита!
Целият закон е толкова смешен, а прилагането му е невъзможно - действа само в кварталната кръчма или кафенце. Големите акули вечерно време са недосегаеми. ПАРАТА диктува ИГРАТА!
Всичко е един ФАРС!
Хората сядат - палят - разбират се с шефа, че ако има проблем те ще си платят глобата - ИМАТ КИНТА. Всичко е по схемата за "нашите хора".
И те много добре го знаят! Е*ават майката на малките, защото те НЕ ПЛАЩАТ!

Asenov.Net
Контакти:

Мнениеот Asenov.Net » 03 яну 2013 19:57

Ех тази забрана, все трябва да излизаме от кафетата на студено за да пушим..
Вече виждам, че повечето народ са на електронни цигари, вече и аз си набелязах една и мисля да си я купя.. http://eftino.eu/bg/21--ego-ce4-650mah.html .. Поне с тях можем да си пушим на закрито място, въпреки че май не засища гласа..

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 03 яну 2013 21:38

Какво ми с еоплаквате, че се пушело в някое заведение? Като се пуши обадете се на съответния телефон и съобщете. Препълнено е с мрънкала в тази държава, които само бездействат.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 19:30

stn написа:Какво ми с еоплаквате, че се пушело в някое заведение? Като се пуши обадете се на съответния телефон и съобщете. Препълнено е с мрънкала в тази държава, които само бездействат.

Ако щеш на арменския поп се обади и знаеш ли какво ще стане - най-много да те изхвърлят като куче от кръчмата. Аз обяснявам, че хората си плащат на съответните органи, ти ми пишеш за мрънкала и обаждания. Ходи се прегледай или най-лесното - почни да осмисляш като прочетеш чуждо мнение.

Върни се в “Свободна зона”