BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Скандалът с "Булсатком” се разраства, отряза ги и ТВ7

Мнениеот PFC Litex » 22 дек 2012 15:50

Интересно ми е защо на мен не ми искаха нова цена като преподписах договора си с БТВ Медиа груп :roll:
Истината в спора е някъде по средата, но крайния клиент няма да я разбере, дано уредят скоро отношенията си за да не страда крайния потребител
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 дек 2012 15:50

И за какво псувате Булсатком бе хейтъри?За какво дайте основание?Не може да гледате ТВ+ така ли?Това си е тяхно право, защо трявба да дават канал си на всички кабелни оператори?Какво толкова сте се размрънкали..Видите ли сега булсатком ще фалират ...къде да се засмеем?БТВ и Бареков са пълни боклуци!Те губят не булсатком.Защото нито ми трявба турската телевизия БТВ, нито ТВ7....заради тоя боклук Бареков с извинение !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 22 дек 2012 15:52

POPCORN написа:И за какво псувате Булсатком бе хейтъри?За какво дайте основание?Не може да гледате ТВ+ така ли?Това си е тяхно право, защо трявба да дават канал си на всички кабелни оператори?Какво толкова сте се размрънкали..Видите ли сега булсатком ще фалират ...къде да се засмеем?

+

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 дек 2012 15:53

Искам да поздравя всички абонати със сателитните чинии и всички които агитириха,че видиш ли за да гледаш качествен спорт и "ейч ди" трябва да преминем на БулСатКом :lol: "К'во като си еди-кой-си,винаги има нЕкой дето е ПО-еди-кой-си" - много хубав цитат от един блестящ нов български филм,който се оказва толкова верен ;)

Просто заралии се взеха за голямата работа и сега им се стоварва всичко над главата и дори да се разберат това хвърля огромно петно върху репутацията на сателитния монополист.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 дек 2012 15:54

eelche написа:Искам да поздравя всички абонати със сателитните чинии и всички които агитириха,че видиш ли за да гледаш качествен спорт и "ейч ди" трябва да преминем на БулСатКом :lol: "К'во като си еди-кой-си,винаги има нЕкой дето е ПО-еди-кой-си" - много хубав цитат от един блестящ нов български филм,който се оказва толкова верен ;)

Просто заралии се взеха за голямата работа и сега им се стоварва всичко над главата и дори да се разберат това хвърля огромно петно върху репутацията на сателитния монополист.

е ти като гледаш БТВ сега какво..голям гъзар ли си или изпускаме адски много в момента :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 дек 2012 15:57

eelche написа:Искам да поздравя всички абонати със сателитните чинии и всички които агитириха,че видиш ли за да гледаш качествен спорт и "ейч ди" трябва да преминем на БулСатКом :lol: "К'во като си еди-кой-си,винаги има нЕкой дето е ПО-еди-кой-си" - много хубав цитат от един блестящ нов български филм,който се оказва толкова верен ;)

Ти изобщо запознат ли си с термина монополист? Vivacom и ITV какви са? Кабеларки ли?
slabia_forever

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 дек 2012 15:58

POPCORN написа:

е ти като гледаш БТВ сега какво..голям гъзар ли си или изпускаме адски много в момента :lol: :lol:

Е как. Толкова си назад. Изпускаш уникалният филм "Снежният човек" :mrgreen: :mrgreen:
slabia_forever

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 22 дек 2012 15:58

Браво на БУЛСАТКОМ ! Аз си оставам с чинията,пък нека да ми е ,,грозно"... :idea:

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 22 дек 2012 15:58

leski написа:От “Би Ти Ви медия груп” поставят все повече и повече условия пред кабелните оператори.

1-: задължително купуване в „пакет” на всичките 7 програми на телевизията.
2-: нови 3 пъти по-високи цени за предлаганите програми.
3-: неизпълними технически изисквания за задължително поставяне на програмите на Би Ти Ви на позиции от 1 до 7.
4-: още по-високи неустойки при неизпълнението на което и да е условията от договора.

:(

Това звучи повече от абсурдно! Ако е истина, разбирам Булсата... Така или иначе аз гледам предимно футбол - Бундеслигата, Примера и най-вече Серия А. Ако тези неща ги има, съм повече от доволен. Не ми трябват 27-те телевизии на турците от бтв. Шампионската лига почти винаги я гледам с приятели в някое заведение, така че не ме боли особено. Но като цяло мисля, че ще се разберат скоро и няма да има такива драми.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 дек 2012 16:02

Вместо да храниме може ли някой да ми каже дали е с HD приемник и дали има разлика от стандартният?Мерси рпедварително !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Свободна зона”