"Благотоворителен" концерт на Криско прекратен заради пари ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Благотоворителен" концерт на Криско прекратен заради пари ?
Тоя, ако случайно го засека някога, някъде, с кеф ще му разбия скапаната мутра 

Това оня пич дето краде коли ли?
Нормално за него!
Нормално за него!
Истината е,че във всякакви такива благотворителни събития,единственото благотворително нещо е думичката "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ"
Всеки го прави с цел,лична облага,под паравана на благотворително събтие ! Всеки си иска и си взима парите и хонорара
Като започнеш от печатницата,разпечатала плакати и флаери за събититето,минеш през наем на зала и озвучителна техника и стигнеш до изпълнители и организатори
Та в този ред на мисли,до целта за която е организирано събитието стигат една минимална част,ако изобщо стигнат,от парите които са дали хората дошли да подкрепят дадена кауза
В това отношение,не мисля че организаторите на настоящия концерт,нито пък ДРИСКО,правят някакво изключение
Както се и случва,единия си тръгва заради пари,но се оплаква и се оправдава,че било заради лошо отношение,другите пък са сметнали,че като му платят хонорара,за тях няма да остане нищо,но пък избутват на преден план,че парите били за болното момче
А и в двата случая става въпрос не за благотворителност,а за лични облаги от събитието
Хвани ДРИСКО,че прасни организаторите
За съжаление в България е така
Това е БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ по български 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Сега ще се скъсат най-различни български "звезди" от гилдията да се появяват по медиите да го подкрепят и да ни пилят мозъците с това,как не е въможно постъпката му да е заради пари 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Аз хубаво го бях запсувал на НДК,трябваше и друго да му направя 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА