Ще дават ли по българска телевизия мача Сток Сити - Фулъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Ще дават ли по българска телевизия мача Сток Сити - Фулъм

Мнениеот stn » 25 ное 2012 10:46

Captain Stottlemeyer написа:
Red thunderstorm написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Jorkorazporko написа:Не мога да разбера тези идиоти как може да излъчат МЮ - КПР, вместо Бербатов? :shock:

А кой беше този Бербатоff!?.... :roll:

Май дето наскоро вкара два гола и асистира за още един! :) Пак не си пиеш Гинко билоба-та :lol: :lol: :lol:

Ами аз душичко и да си пия Гинко Билобата, и да не си я пия все тая - ти не се интересуваш от мен. Но и на мен не ми дреме за млади дрисльовци като теб: Боготвореният от теб Барби си плаща данъците, за да издържа Н.В. Кралицата и други отрепки на Албиона, а ти и твоето семейство си броите стотинките до заплата или пенсия. Както и да е, бъди щастлив, тъпако!... :lol:

Бербатов е тоя, който за една година във Фулъм ще вкара повече голове за отбора си, от великите сини легенди Гунди Сираков и Гонзо в Европа за целия си живот. Бербатов за разлика от теб помага на талантливи български деца, а не злобее по цял ден във форуми и си живее живота, както иска, а не както някой иска да му наложи! Почивай в мир.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

departedt2
Контакти:

Мнениеот departedt2 » 07 дек 2012 02:17

Red thunderstorm написа:
departedt2 написа:
Jorkorazporko написа:Не мога да разбера тези идиоти как може да излъчат МЮ - КПР, вместо Бербатов? :shock:

аз пък мога. кво да му гледам на тоя родоотстъпник и алчен "пенсионер" как води атаката на някакви супер жалки посредствени мижитурки с остра тенденция за изпадане, дето никой извън Англия не ги бръсне за слива?!

Ако нямаше остър недоимък на втория етаж, щеше да се сетиш, че извън Англия не само ги бръснат, ами и на финал в ЛЕ са ги виждали през 2010г. ;) ! Но ти откъде да го знаеш това, като не виждаш друго изпод шлифера на съра! :lol:

толкоз жалък мишок си, че дори няма да ти отговоря. като барби си пълна ***** мой човек.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 дек 2012 07:59

stn написа:Бербатов е тоя, който за една година във Фулъм ще вкара повече голове за отбора си, от великите сини легенди Гунди Сираков и Гонзо в Европа за целия си живот. Бербатов за разлика от теб помага на талантливи български деца, а не злобее по цял ден във форуми и си живее живота, както иска, а не както някой иска да му наложи! Почивай в мир.

Спри да се пениш,че взе да ти излиза пяна от устата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”