Примерът с бирата е много добър. Също много ме дразни схващането, че пиенето и забавлението вървяло с цигарите. Надявам се информацията в това материал да е грешна и Боко да продължава с твърдата си позиция.
Освен това много ме съмняват информациите за огромните загуби на ресторантьорите. Моите наблюдения са, че хората свикват и даже някои намират позитивите в новия ред.
Цял свят върви в тази посока, само може да се радваме, ако и ние поне в това отношение не изоставаме много. Моето мнение е още по-крайно - според мене постепенно в рамките на десетина години с постепенни забрани и ограничения трябва да се достигне до пълна забрана на тютюнопушенето и продажбата на цигари. Изключение може да правят само затворите.
Цигареното вето пада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цигареното вето пада
Темата е много интересна и мненията ви са забавни, обаче възникват от самосебеси няколко въпроса. Ще уточня, че съм пушач, но когато съм в заведение или друго обществено място се съобразявам с присъстващите и пуша на вън, ако има деца или някой на когото това е неприятно още от преди забраната. Ето и въпросите : Защо, като на някой му пречат цигарите, би ходил в заведение за пушачи, ако има такива ? По въпроса за бирата - аз, като не обичам бира и мразя да ми смърди на бира, трябва ли да искам да забранят бирата по заведенията? Не е ли глупаво да седнеш на маса където се пуши, защото приятелите са ти там и да искаш всички моментално да загасят цигарите и да се проветри помещението? Цигарите ли са най големия отровител в днешния свят, може би изкуствените храни, гмо, пестицидите, повечето видове бира и алкохол, който нямат нищо общо с оригиналните рецепти, 20 годишните меса, от който ти правят пържолата и т.н. не са също толкова вредни. И накрая бих казал, че всеки сам трябва да избере къде да ходи и с какво да се трови, но да не пречи и да не досажда на останалите . Колкото до Европа - да забраните ги има, но в различните заведения се спазват различно , т.е. някъде е по строго, някъде не, но такова нещо като у нас няма
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
Вече знаем, че психиката ни е трайно увредена, надявам се не непоправимо. Но каквото и да си говорим - "Газпром", магистрали, спортни зали, корупции и т.н. са все маловажни неща пред здравето на целия ни народ. Това, че банда олигофрени са готови да жертват това здраве в името на една продадена пица повече е само срам за България и нищо друго.
[offtopic]Ако разрешат изнасилването на ресторантьори, пушачи и пушачки по заведенията след 22 часа, мисля че това ще компенсира 40 %-ия спад в оборота.[/offtopic]
[offtopic]Ако разрешат изнасилването на ресторантьори, пушачи и пушачки по заведенията след 22 часа, мисля че това ще компенсира 40 %-ия спад в оборота.[/offtopic]
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:Вече знаем, че психиката ни е трайно увредена, надявам се не непоправимо. Но каквото и да си говорим - "Газпром", магистрали, спортни зали, корупции и т.н. са все маловажни неща пред здравето на целия ни народ. Това, че банда олигофрени са готови да жертват това здраве в името на една продадена пица повече е само срам за България и нищо друго.
Здраве казваш

Малоумни работи мянаци!
Единственото хубаво нещо, което направиха след магистралите и акцента върху спорта , и сега ще го отменят....
Единственото хубаво нещо, което направиха след магистралите и акцента върху спорта , и сега ще го отменят....
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Най добре в заведенията да се сервира само минерална вода и ядки от проверени и одобрени източници, тогава купона ще е супер и всички ще са доволни, а собствениците на заведения, ще предоставят всичко безплатно и ще ви правят вятър да не ви е задушно
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
- сини шампиони
Muscarin написа:gzagorov написа:Вече знаем, че психиката ни е трайно увредена, надявам се не непоправимо. Но каквото и да си говорим - "Газпром", магистрали, спортни зали, корупции и т.н. са все маловажни неща пред здравето на целия ни народ. Това, че банда олигофрени са готови да жертват това здраве в името на една продадена пица повече е само срам за България и нищо друго.
Здраве казвашМного лицемерно ще ме прощаваш. Много пъти съм питал и пак ще попитам. Колко от вас, загрижени за здравето на хората си смениха КАТАЛИЗАТОРИТЕ с нови?!
В тоя ред на мисли силно редуцирах карането на колата си

И само Левски оле
- BLUE CHAMPIONS
didayyord написа:Германия, колега, е силно децентрализирана в това отношенив. Има области в които може да се пуши в заведенията, след седем вечерта и през нощта. Има области в които е напълно забранено и такива със заведения за пушачи и непушачи. А ако толкова държите на тази забрана, оставете клавиатурките и бягайте в заведенията да правите оборот на хората. Защото, колега, там където преди ходех само с предварителна резервация, сега сядам където си поискам, защото е почти празно. И ако обичате престанете да обяснявате какво е на запад, защото така били казали по новините, идете там разходете се по нощните заведения, поинтересувайте се. Почерпете информация от извора, както се казава.
Напълно съгласен съм с мнението ти "колега"

Поста ми не цели да засегне и обиди никого без значение на раса, религия, избор на пороци като алкохол, тютюнопушене и т.н.

Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 04 дек 2012 12:03, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Muscarin написа:gzagorov написа:Вече знаем, че психиката ни е трайно увредена, надявам се не непоправимо. Но каквото и да си говорим - "Газпром", магистрали, спортни зали, корупции и т.н. са все маловажни неща пред здравето на целия ни народ. Това, че банда олигофрени са готови да жертват това здраве в името на една продадена пица повече е само срам за България и нищо друго.
Здраве казвашМного лицемерно ще ме прощаваш. Много пъти съм питал и пак ще попитам. Колко от вас, загрижени за здравето на хората си смениха КАТАЛИЗАТОРИТЕ с нови?!
Аз не съм, признавам си. Защото нямам кола. Да, шокиращо, мога да карам автомобил и имам книжка, пък нямам кола. Други въпроси?
Lochsof написа:Най добре в заведенията да се сервира само минерална вода и ядки от проверени и одобрени източници, тогава купона ще е супер и всички ще са доволни, а собствениците на заведения, ще предоставят всичко безплатно и ще ви правят вятър да не ви е задушно
Не си прав. Погледни offtopic-а от предишното ми мнение. Такъв купон ще става, че не с 40, а с 400 % ще се вдигне оборотът.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Adrian Monk написа:CTAHKO написа:Adrian Monk написа:И кое му е естествеННото бе, Себастиянчо!? На теб ти доставя удоволствие да пушиш. Пушенето произвежда цигарен дим, който трови въздуха, влиза в дробовете ми, полепва по косата ми, по лицето ми и по дрехите ми.На мен ми доставя удоволствие да пия бира. От бирата уринирам по-често. Ще ти бъде ли приятно, ако уринирам върху главата ти?!...
Ще ми бъде приятно,ако пикаеш върху капаците на колите по кръстовищата,които произвеждат повече дим от цигарите и които тровят повече въздуха,както и за останалите ти глупости ,които си написалАма там ще ядеш шамари наред
Иначе пък си безсмъртен
А най-приятно ще ми бъде,ако редовно пикаят върху твоята кола
![]()
П.П. Перфектно решение,което така или иначе ще донесе само пасиви на управляващитеТози закон изобщо не трябваше да го приемат
Сега ще си носят и търпят последствията
Станко, отдавна съм забелязал твоя ограничен умствен капацитет. Днес се убедих, че със сигурност влизаш в тройката на най-тъпите парчета във форума. За твоя информация: Навсякъде в белите държави пушенето в заведенията е забранено. Пример: В Германия можеш да пушиш на входа на заведението, в САЩ - на 5 (пет) метра от входа. Но тук е Булгаристан - държавата на тъпи роби като теб. Доволен съм, че скоро се махам оттук.
Абе,МОНК.Или"monkey"???Не виждам защо обиждаш момчето.Той просто изказва мнение.А и ти пръв показа простотията си,като пишеш,че ще му пикаш на главата.И бъди сигурен,че ние БЪЛГАРИТЕ от БЪЛГАРИЯ,а не от" Булгаристан"(както ти наричаш НАШАТА РОДИНА)желаем още по-горещо от теб да се махаш.Пушачите тровят въздуха с цигари,а такива като теб(които не уважават родината си)с дъха си.А за такива като теб няма закони,които да забранят да ни тровиш.Помисли върху това.