Цигареното вето пада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Цигареното вето пада

Мнениеот CTAHKO » 04 дек 2012 08:27

Adrian Monk написа:
Себастиан Фетел написа:Естественно , че ще отменят забраната .

И кое му е естествеННото бе, Себастиянчо!? На теб ти доставя удоволствие да пушиш. Пушенето произвежда цигарен дим, който трови въздуха, влиза в дробовете ми, полепва по косата ми, по лицето ми и по дрехите ми. :evil: На мен ми доставя удоволствие да пия бира. От бирата уринирам по-често. Ще ти бъде ли приятно, ако уринирам върху главата ти?!... 8-)

Ще ми бъде приятно,ако пикаеш върху капаците на колите по кръстовищата,които произвеждат повече дим от цигарите и които тровят повече въздуха,както и за останалите ти глупости ,които си написал 8-) Ама там ще ядеш шамари наред ;)Иначе пък си безсмъртен :lol: А най-приятно ще ми бъде,ако редовно пикаят върху твоята кола 8-)

П.П. Перфектно решение,което така или иначе ще донесе само пасиви на управляващите :!: Този закон изобщо не трябваше да го приемат :!: Сега ще си носят и търпят последствията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 04 дек 2012 08:48

CTAHKO написа:
Adrian Monk написа:И кое му е естествеННото бе, Себастиянчо!? На теб ти доставя удоволствие да пушиш. Пушенето произвежда цигарен дим, който трови въздуха, влиза в дробовете ми, полепва по косата ми, по лицето ми и по дрехите ми. :evil: На мен ми доставя удоволствие да пия бира. От бирата уринирам по-често. Ще ти бъде ли приятно, ако уринирам върху главата ти?!... 8-)

Ще ми бъде приятно,ако пикаеш върху капаците на колите по кръстовищата,които произвеждат повече дим от цигарите и които тровят повече въздуха,както и за останалите ти глупости ,които си написал 8-) Ама там ще ядеш шамари наред ;)Иначе пък си безсмъртен :lol: А най-приятно ще ми бъде,ако редовно пикаят върху твоята кола 8-)

П.П. Перфектно решение,което така или иначе ще донесе само пасиви на управляващите :!: Този закон изобщо не трябваше да го приемат :!: Сега ще си носят и търпят последствията 8-)

Станко, отдавна съм забелязал твоя ограничен умствен капацитет. Днес се убедих, че със сигурност влизаш в тройката на най-тъпите парчета във форума. За твоя информация: Навсякъде в белите държави пушенето в заведенията е забранено. Пример: В Германия можеш да пушиш на входа на заведението, в САЩ - на 5 (пет) метра от входа. Но тук е Булгаристан - държавата на тъпи роби като теб. Доволен съм, че скоро се махам оттук. :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2012 08:59

Adrian Monk написа:Станко, отдавна съм забелязал твоя ограничен умствен капацитет. Днес се убедих, че със сигурност влизаш в тройката на най-тъпите парчета във форума. За твоя информация: Навсякъде в белите държави пушенето в заведенията е забранено. Пример: В Германия можеш да пушиш на входа на заведението, в САЩ - на 5 (пет) метра от входа. Но тук е Булгаристан - държавата на тъпи роби като теб. Доволен съм, че скоро се махам оттук. :)

Не навсякъде. Всъщност в повечето не е забранено :) Имам един въпрос към теб? Ако пуша вътре ти вредя. А ти като ме гониш вън на студа не ми ли вредиш? Законът в този си вид е неефективен. Най-добре е да с върнат стария закон с двете помещения.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 04 дек 2012 09:10

Muscarin написа:
Adrian Monk написа:Станко, отдавна съм забелязал твоя ограничен умствен капацитет. Днес се убедих, че със сигурност влизаш в тройката на най-тъпите парчета във форума. За твоя информация: Навсякъде в белите държави пушенето в заведенията е забранено. Пример: В Германия можеш да пушиш на входа на заведението, в САЩ - на 5 (пет) метра от входа. Но тук е Булгаристан - държавата на тъпи роби като теб. Доволен съм, че скоро се махам оттук. :)

Не навсякъде. Всъщност в повечето не е забранено :) Имам един въпрос към теб? Ако пуша вътре ти вредя. А ти като ме гониш вън на студа не ми ли вредиш? Законът в този си вид е неефективен. Най-добре е да с върнат стария закон с двете помещения.

(facepalm) (facepalm) (facepalm)
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 дек 2012 09:13

Adrian Monk написа:Ще ми бъде приятно,ако пикаеш върху капаците на колите по кръстовищата,които произвеждат повече дим от цигарите и които тровят повече въздуха,както и за останалите ти глупости ,които си написал 8-) Ама там ще ядеш шамари наред ;)Иначе пък си безсмъртен :lol: А най-приятно ще ми бъде,ако редовно пикаят върху твоята кола

П.П. Перфектно решение,което така или иначе ще донесе само пасиви на управляващите ! Този закон изобщо не трябваше да го приемат ! Сега ще си носят и търпят последствията

Станко, отдавна съм забелязал твоя ограничен умствен капацитет. Днес се убедих, че със сигурност влизаш в тройката на най-тъпите парчета във форума. За твоя информация: Навсякъде в белите държави пушенето в заведенията е забранено. Пример: В Германия можеш да пушиш на входа на заведението, в САЩ - на 5 (пет) метра от входа. Но тук е Булгаристан - държавата на тъпи роби като теб. Доволен съм, че скоро се махам оттук. :)[/quote]
Аз ще те издигна в ранг.За мен ти си в ТОП 1 на елемемнатрните парчета :lol:Така и не ми стана ясно какво против имаш един от основните замърсители(леките коли),нищо че изтъкваш замърсяването на въздуха и косата ти :? като основен аргумент :lol: В Германия в коя провинция,в САЩ в кои щати е забранено 8-) И изобщо за кои "бели" държави ми говориш :roll: Давай с аргументи приятел,а не каквото ти е казал министър Хари Потър

П.П. Като виден форумен капацитет,така и не разбра кое е основното от моето мнение,ама за теб е нормално ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

kono
Контакти:

Мнениеот kono » 04 дек 2012 10:13

Alex написа:Няма да я отменят - тва е само психоатака (постоянно се правят такива протести и се нагнетява напрежение, защото огромни суми пари губят тютюневите компании, че не си продават наркотиците)... и дано да не я отменят, щото със сигурност е едно от нещата, което би ме накарало да се замисля дали искам да живея в България...
+1914

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 04 дек 2012 10:17

Muscarin написа:Не навсякъде. Всъщност в повечето не е забранено :) Имам един въпрос към теб? Ако пуша вътре ти вредя. А ти като ме гониш вън на студа не ми ли вредиш? Законът в този си вид е неефективен. Най-добре е да с върнат стария закон с двете помещения.

В повечето "нормални" държави(САЩ, Об.Кралство, Скандинавските държави, Германия, Франция, Италия, Испания и мн.др.) има закони срещу тютюнопушенето, подобни с нашия. Дали ни харесва или не, дали ще го отменят от НС или не е все тая. От Брюксел ще ни наложат забраната и то много скоро. Всеки, който е минавал отвъд Калотина знае защо.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 дек 2012 10:18

Само да попитам нещо, аз пия бира и като пия бира, пикая... е как ще се почувствате, ако всеки път вместо да ходя до тоалетната, си го извадя пред вас и почна да пикая по пода и по дрехите Ви...?
[center]Изображение[/center]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 04 дек 2012 10:25

П.П. Перфектно решение,което така или иначе ще донесе само пасиви на управляващите :!: Този закон изобщо не трябваше да го приемат :!: Сега ще си носят и търпят последствията 8-)[/quote]
Станко, отдавна съм забелязал твоя ограничен умствен капацитет. Днес се убедих, че със сигурност влизаш в тройката на най-тъпите парчета във форума. За твоя информация: Навсякъде в белите държави пушенето в заведенията е забранено. Пример: В Германия можеш да пушиш на входа на заведението, в САЩ - на 5 (пет) метра от входа. Но тук е Булгаристан - държавата на тъпи роби като теб. Доволен съм, че скоро се махам оттук. :)[/quote]

Германия, колега, е силно децентрализирана в това отношенив. Има области в които може да се пуши в заведенията, след седем вечерта и през нощта. Има области в които е напълно забранено и такива със заведения за пушачи и непушачи. А ако толкова държите на тази забрана, оставете клавиатурките и бягайте в заведенията да правите оборот на хората. Защото, колега, там където преди ходех само с предварителна резервация, сега сядам където си поискам, защото е почти празно. И ако обичате престанете да обяснявате какво е на запад, защото така били казали по новините, идете там разходете се по нощните заведения, поинтересувайте се. Почерпете информация от извора, както се казава.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 дек 2012 10:39

Ако смъкнат ветото излизам да си протестирам! Ако трябва сам, но ще го сторя! :evil:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Свободна зона”