Също и един мач техен в Дупница си спомням, не им бяха закарали екипите там и от Марек им бяха ослужили да играят с резервния им екип.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Roberto написа:Здравейте,
мисля че на вчерашния мач Сашо Александров от Черно Море игра с номер 25 и на гърбът му пишеше Емилов. Има доста клипчета в интернет при "бодичекът" срещу съдията се вижда ясно какво пише. Незнам с кой номер играе по принцип в състава на моряците.
Corwin написа:Roberto написа:Здравейте,
мисля че на вчерашния мач Сашо Александров от Черно Море игра с номер 25 и на гърбът му пишеше Емилов. Има доста клипчета в интернет при "бодичекът" срещу съдията се вижда ясно какво пише. Незнам с кой номер играе по принцип в състава на моряците.
Може да е Александър Емилов Александров и така да ги различават с другия. Поне според баща ми е така.
Roberto написа:Corwin написа:Roberto написа:Здравейте,
Може да е Александър Емилов Александров и така да ги различават с другия. Поне според баща ми е така.
Може, прав си![]()
Нека някой по компетентен се изкаже по въпроса да не предполагаме
Roberto написа:Corwin написа:Roberto написа:Здравейте,
Може, прав си![]()
Нека някой по компетентен се изкаже по въпроса да не предполагаме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта