Македония - бронираният балон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TRiXsuip
Контакти:

Funny clips

Мнениеот TRiXsuip » 13 ное 2012 17:41

Желание да приеме. Темата е интересна , аз ще взема участие в дискусията . Знам, че заедно можем да стигнем до правилния отговор .

:)

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Македония - бронираният балон

Мнениеот gugushito » 13 ное 2012 18:03

каква Македония,какви 5 лв.... смешници !!! ама то и ние сме една стока....

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 13 ное 2012 18:31

sslevski написа:Извинявам се ама това не е никаква Македония,това е западна България.Айде ЧАО!!!

сори пич, ама ако това БЮРМ е Западна българия, то ние от Източна отказваме да бъдем част от това нелепо съединение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 13 ное 2012 18:32

БОТЕВ 1912 написа:Да правят каквото си искат и без това измислената им държава е на път да се разпадне.

Дано се разпадне, наистина им го пожелавам. ПРеди имах някакви сантименти, но сега не - в лайна да се дави македонец, не му подавам ръка
и когато видя такъв, обръщам на английски - няма проблеми бе, ще си говорим на международен език

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 13 ное 2012 21:04

DmG написа:И аз не харесвам изказванията на Македонците , НО кому е нужно ?? Скапана плоска статия , написана от един глупак .
Бил пътувал и напълно случайно ходил до Македония и САМО за тях говори . Тези злите американци заслужават смърт , защото са дали "Оскар" ( като още не са го и дали ) . А това повтаряне на БЮРМ , показва колко ги мрази и колко е жалък този човечец .
Със какво авторченцето се различава от подобните му македонски автори ?
Толкова ли нямаме по-важни проблеми , че се нападаме за глупости . И ние и те имаме голям проблем със " малцинствата" , ако не ги разрешим и двата народа ще станеме " малцинство " със собствените си държави ! Не им знам политиците , но предполагам , че са като нашите .

Мисля, че малко си попрекалил с епитетите, но както и да е. Просто искам да знаеш няколко неща, които може би ще те накарат да размислиш над нападките си. Мои роднини са се борели навремето за свободата на Македония и съм благодарен на Господ, че са оцелели и днес съм жив, за да напиша тези неща. Американците не съм ги представил като зли, но само слепец (надявам се не като теб) няма да осъзнае, че е абсолютно нередно такъв филм да се появява на световни фестивали (не е зле да се поинтересуваш каква е концепцията му). Иначе защитаваната от теб държава Македония има официално име БИВША ЮГОСЛАВСКА РЕПУБЛИКА и държа да изписвам името и така, за да се разбере колко е легитимна тя. И ако съм глупак заради това, че се чувствам обиден от изменената история на страната ми, от това, че предшествениците ми са наричани бугари-татари, защото не са били македонисти, но са дали мило и драго за автономията на Македония и разбира се, ако съм глупак, защото ми пука, че български граждани са репресирани в тази държава, то нека бъде така. И със сигурност имам по-важни проблеми от този, но възмущението ми прави ли ме жалък ? И не ме разбирай погрешно всеки човек е свободен да избира своята народност, но е престъпление да нанася петно на мен, семейството ми и родината ми чрез пренаписване на историята ...
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 14 ное 2012 00:15

http://www.youtube.com/watch?v=Lm-A14Cr ... 9034C6B2D2
http://www.youtube.com/watch?v=eeDCJZ3k ... 9034C6B2D2
http://www.youtube.com/watch?v=nmICYUFh ... 9034C6B2D2
http://www.youtube.com/watch?v=aXDRoLXA ... 9034C6B2D2

Македония е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, клиповете го доказват , и показват, че теориите на сърбоманите(Сърбия също е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ столицата им Белград идва от БЪЛГАРСКОТО наименование Бялград а сърбо-хърватският език е български диалект) сериозно издишат, а българското население в македонска област е сериозно заблудено и промито, че да мрази България и българите, те от нас са видели добро и не случайно през 1941 г. БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ в Скопие, Велес, Прилеп , Охрид, Битоля, Ресен са посрещнати с хляб и сол а по градовете жителите са разпънали БЪЛГАРСКИЯ трицвет!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 ное 2012 02:12

Проблема на тази държавичка е,че иска да си напише история като същевременно за тази цел ФАЛШИФИЦИРА и УЙДУРДИСВА истинската.Както виждаме тези опити направо предизвикват СМЯХ и СЪЖАЛЕНИЕ в останалите страни - например ние и Гърция,които сме най-потърпевши.Аз лично презирам тези жалки същества там,а ги наричам жалки,защото се отричат от рода си.Да,българи са!Това е положението,щат не щат българи са и като не го признават и като не искат да сме заедно в НАШАТА родина,обща Родина ги наричам жалки същества.Особено ги съжалих,когато прочетах поредната статия на онова шизофренично издание Утрински ВеСник.Принципно знаете,че всеки се обявява за македонец от тях - Александър Велики,Сократ,Аристотел,Питагор,Барак Обама....но когато написаха "браво сине,дедо му е роден во Струмица" по адрес на чистокръвния австриец Феликс Баумгартнер вече ги съжалявам и диагнозата е повече от ясна.Това е чиста лудост,говорим за хора с подчертани психични заболявания.Гледах как техен "професор" крещи в едно предаване и показва "антики" от преди 25 000 години или 50 000 беше(но във всички случаи стряскаща цифра) говорейки за македонска цивилизация.....а всички знаем,че човешката цивилизация(не говорим за пещерняци и неандерталци,хомо-хабилис и т.н.) се заражда преди 5 000 години в Месопотамия...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 14 ное 2012 14:03

Македонският въпрос може да се решава единствено от позицията на взаимното уважение и добросъседските отношения. Има неща, които могат да се изчистят за година-две, има проблеми, които изискват по-голямо търпение и по-дълго време, но още от сега трябва да се започне да се работи по въпроса, повтарям от позицията на взаимното зачитане и уважение. В момента между нас зее пропаст: нямаме договор да сътрудничество и добросъседски отношения, нямаме икономически пакт, съвместна икономическа комисия, железопътна линия, магистрала, пряка самолетна връзка, не разпространяваме пресата си, медиите ни са представени само от чалга каналите, политиците ни се репчат един на друг.

Какво можем да очакваме от такива отношения? Не решаване, а задълбочаване на съществуващите проблеми. Проблем има само там, където има непознаване и неразбиране. Какво, ние не познаваме, или не разбираме предците си? Несмисъл! Просто не искаме да влезем в положението на онези, които след всички преживени исторически перипетии сега искат да бъдат свободни и самостоятелни. Не, че македонските политици са адекватни, но и те като нашите са еднодневки. Ние трябва да гледаме народите, а към политиците да се отнасяме с онази хладна вежливост, която дипломацията изисква и която се прилага от европейските политици. Всяко аматьорско изказване и размахване на пръст влошава климата на Балканите. Можем да отстояваме интересите си и без проявата на лош вкус. Можем и трябва да засилим дипломатическото си присъствие на по-високо ниво и да престанем да си говорим чрез пресата. Нека правим разлика между народ и правителство, между народна любов и политическа омраза.

Уверявам Ви, в македонския народ има много любов към българските му събратя, а така е и с българския народ към македонските му събратя! Със заплахи зейналата пропаст няма да се запълни.Тук се иска уважение, прошка, взаимно разбиране и приближаване. Ако ние спрем Македония по пътя за Европа, тя никога няма да ни прости това. ТЯ Е ПО-СКЛОННА ДА ПРОСТИ НА ГЪРЦИЯ, ЗАЩОТО Е ЧУЖДА, НО НА СВОИТЕ НЯМА ДА ПРОСТИ НИКОГА, ПРОСТО ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В НАШИЯ ГЕН.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 ное 2012 00:15

А ако смяташ,че трябва да простим на т.нар. "наши" гаврите с паметниците на НАШИТЕ загинали войници,поругаването на гробищата им,побоищата над пенсионери отишли там на поклонение...не знам.На това кирливо племе там отрекло се от нас аз лично бих им отрязъл пътя с най-голям кеф.Те имат много жестоко МОРАЛНО престъпление към своя род и Родина и за това прошка няма.За мен по-долни хора от тях не съществуват,каквито и напасти да сполетят нацията им-малко са им.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 15 ное 2012 02:28

http://www.youtube.com/watch?v=7RQQSGeD ... re=related - Клип доказващ БЪЛГАРСКИЯ характер на Македония и доказващ, че режисьорите и създателите на филма "Трето полувреме" са за подсъдимата скамейка и доживотен затвор БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ за престъпленията:
1.Уронване престижа на Царство България!
2.Опити за фалшифициране на историята!
http://www.youtube.com/watch?v=mlSDjVjN ... re=related - Един страхотен клип правен от македонски българин от Битоля!Заедно можем повече!Все още има мислещи хора в България(Македонска област) и вече сръбско-комунистическите лъжи НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СКРИТИ!МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА!

Върни се в “Свободна зона”