Наскоро попаднах на една много интересна книга на Д-р Атанас Гълъбов озаглавена "Световната конспирация срещу здравето" разобличаваща голяма част от вредните храни , лекарства и ваксини! Тя показва ,че фармацевтичните индустрии нямат интерес да си здрав и затова ти се приписват всякакви ваксини , лекарства и т.н. с една единствена цел - комерсиална!В днешно време съм забелязал, че човечеството става все по-болно! Ето и линк към книгата , смятам , че ще ви покаже доста интересна и полезна информация!Преди време си я купих от книжарницата!
http://www.yosif.net/bg/med/index.htm
Д-р Атанас Гълъбов - "Световната конспирация срещу здравето"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Д-р Атанас Гълъбов - "Световната конспирация срещу здравето"
Последна промяна от Гочето1913 на 10 ное 2012 22:18, променено общо 1 път.
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
Re: Д-р Атанас Гълъбов - "Световната конспирация срещу здравето"
Не е тайна, че храната в McDonalds убива 

- Jorkorazporko
Специално за ваксините 100% е така, няма никаква полза от тях! Другото същ е логично, колкото по - болни са хората, токова по - големи печалби за фармацевтичните компании!Хомеопатия му е майката, но повечето хора се връзват на пропагандата срещу нея...
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Специално за ваксините 100% е така, няма никаква полза от тях! Другото същ е логично, колкото по - болни са хората, токова по - големи печалби за фармацевтичните компании!Хомеопатия му е майката, но повечето хора се връзват на пропагандата срещу нея...
Преди 3 дена за пръв път бях на лекар хомеопат,ако искате вярвайте но като излязох все едно не бях аз.Така се почувствах все едно съм на психолог,изливаш си душата и ти става много по леко.Най важното е че след толкова кратък период виждам вече ефекта от посещението си.Вярно е че е малко скъпо като първо посещение,но в последствие ти излиза без пари лечението.
-
По-принцип основните фактори заради който се разболяваме е вредната храна, която ядем и лошата хигиена!
Който го мързи да чете да гледа!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GKd1TVoRwlk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uJFlPg5H1BM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GKd1TVoRwlk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uJFlPg5H1BM[/youtube]
- Bultra_Patriot
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Специално за ваксините 100% е така, няма никаква полза от тях! Другото същ е логично, колкото по - болни са хората, токова по - големи печалби за фармацевтичните компании!Хомеопатия му е майката, но повечето хора се връзват на пропагандата срещу нея...
То щото Boiron, Heel, DHU не са фармацевтични компании, нали

-
Bultra_Patriot написа:Jorkorazporko написа:Специално за ваксините 100% е така, няма никаква полза от тях! Другото същ е логично, колкото по - болни са хората, токова по - големи печалби за фармацевтичните компании!Хомеопатия му е майката, но повечето хора се връзват на пропагандата срещу нея...
То щото Boiron, Heel, DHU не са фармацевтични компании, налиКаквито са лекарствата, с такава цел се прави и хомеопатията. Или викаш те са евтини, даже направо без пари се раздават хомеопатичните продукти.
Абсолютно съм съгласен! Много добре за здравето е да се разхождаш на чист въздух сред планината , на почивка! Аз редовно си правя разходки в морската градина!

Печалбата на 10-те най-големи фармацевтични компании в света за миналата година е 1200 млрд. долара! Печалбата на всички, занимаващи се с оръжия, наркотици и т.н. е 870 млрд. долара! Стафилококите (най-опасните бактерии) могат да бъдат убити от прополис за 20 мин.! Едни малки пчелички синтезират в-во, което убива най-опасните бактерии! Ракови клетки са убивани с резонанс преди много години! Има теория, че ако се трансплантират стволови клетки в лангерхансовите острови (панкреаса) те ще започнат да изпълняват функциите на тамошните клетки и ще започнат да синтезират инсулин! ДА де, ама такива изследвания са потискани от различни компании! Защо ли ?! Да не би причината за това да е, че света има над 2 млрд. диабетици, които всеки ден взимат инсулин ?! Ами изводите всеки може да си ги направи сам