EVN изгони семействата от взривения блок от хотела
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: EVN изгони семействата от взривения блок от хотела
Нужна е национализация и тия помияри да се изгонят с шутове от държавата ни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
banderas13 написа:И аз не ги знам какви са, но в тяхната държава, едва ли ще го направят ! Щото ще ги скъсат от дела.
По принцип са австрийци. Да се знае!

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Колко жалки сме в трагедията на тези хора ,загубили не по своя вина дома си влагат някои хора жестокост.Бойко и компания ,колко сте тихи сега,нали?Това е моята родина и аз не искам да е такава.За това бягат зад граница децата ни .
Тези са за клане.Съд до дупка за такива гадове като тях.
sandi74 написа:Тези са за клане.Съд до дупка за такива гадове като тях.
Що, да си платят, каквото са потрошили е достатъчно. И нема как да им се размине в случая.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Това е гавра с пострадалите хора те трябва да осъдят EVN за обещитение .В америка преди години клиент осъди Макдоналдс че си е изгорил езика като е пил кафе в тяхно заведение [това е пълна простотия за мен*] а тук дори за застраховка живот и смъртен случаи понякога няма обещетение .За това трябва да се вдигнем всички и да направим като Гърците масови протести и погроми над частна собсвеност на богаташите [*не на обикновените хора или държавна]