Потресаващи кадри: пубер удря възрастен шофьор на автобус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Потресаващи кадри: пубер удря възрастен шофьор на автобус

Мнениеот sin4ec » 07 окт 2012 01:08

russia написа:Ей те това е "геройство"! Значи той е нарушил закона за движение по пътищата /според теб/, а вие сте слезли и сте го набили?!? И по този начин справедливостта е възтържествувала? Браво бе, значи в единият случай заклеймяваш постъпката на "онези", а в другия ти постъпваш по същия начин! Човекът може и неволно да е извършил нарушение, ноооооо...не, той вече е боклук и трябва да му бъде смачкан фасона! С коя ръка да се прекръстя не знам! Май и с двете трябва!

Прекръствай се както искаш. Ние чакаме като всички нормални хора, той влиза в бус-лентата. Изпреварва сума ти балъци като нас, и накрая тръгва вляво, свири с клаксона и псува. Засича. Ама на майка ме псува. Айде прекръсти се още няколко пъти, макар че няма смисъл, и си представи картинката. Или да правим евалла на боклуците? как мислиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 07 окт 2012 02:11

sin4ec написа:
russia написа:Ей те това е "геройство"! Значи той е нарушил закона за движение по пътищата /според теб/, а вие сте слезли и сте го набили?!? И по този начин справедливостта е възтържествувала? Браво бе, значи в единият случай заклеймяваш постъпката на "онези", а в другия ти постъпваш по същия начин! Човекът може и неволно да е извършил нарушение, ноооооо...не, той вече е боклук и трябва да му бъде смачкан фасона! С коя ръка да се прекръстя не знам! Май и с двете трябва!

Прекръствай се както искаш. Ние чакаме като всички нормални хора, той влиза в бус-лентата. Изпреварва сума ти балъци като нас, и накрая тръгва вляво, свири с клаксона и псува. Засича. Ама на майка ме псува. Айде прекръсти се още няколко пъти, макар че няма смисъл, и си представи картинката. Или да правим евалла на боклуците? как мислиш?

Боя изгражда, той не да разгражда,той изгражда! :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 окт 2012 04:21

Не знам! Мен са ме възпитавали в "комунистическо" време, в автобус да отстъпвам седалката на възрастен човек ( глупости, на по-голям даже), на жени, на бременни жени! Така възпитавам и детето си! Дано да е така! Случи се един път ( като пътувах с автобус, беше строшена колата), да вдигам такива пубери, жена ми беше до тях с огромен корем, на тях не им пукаше! Ами.......до спирката си стояха мирно до вратата!!! Няма грам уважение, няма разбиране! Жалко за родителите им!!!

MQplaya is back.
Контакти:

Мнениеот MQplaya is back. » 07 окт 2012 23:33

kartago написа:Не знам! Мен са ме възпитавали в "комунистическо" време, в автобус да отстъпвам седалката на възрастен човек ( глупости, на по-голям даже), на жени, на бременни жени! Така възпитавам и детето си! Дано да е така! Случи се един път ( като пътувах с автобус, беше строшена колата), да вдигам такива пубери, жена ми беше до тях с огромен корем, на тях не им пукаше! Ами.......до спирката си стояха мирно до вратата!!! Няма грам уважение, няма разбиране! Жалко за родителите им!!!

Ако на родителите им им е пукало,нямаше да се стига дотам.

Върни се в “Свободна зона”