Депутати от ГЕРБ обмислят да отпадне забраната за пушене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ОБМИСЛЯТ РАЗРЕШАВАНЕ НА ПУШЕНЕТО
Както винаги за българите правилата не важат,нали сме си мрънкаща нация почна се студено щяло да става фалити щяло да има да заради едно пушене хората ще спрат да ходят по заведения глупости,правата на пушачите били нарушени на непушача щото не са нарушени и още някакви безумни доводи се изтъкват.То това управление от 3 години все по един и същ начин действа днес едно решава на другия ден съвсем друго става,така ако се управлява държава,то и затова резултати са такива.
Както винаги за българите правилата не важат
Абсолютно е така. Ние искаме да може да си пушиме навсякъде, да пикаеме навсякъде че и да кендзаме пак така !!!
Разберете че противопоставяне пушачи с/у непушачи не върши никаква работа и не е никак дискриминиращ закона !!!
Законът е направен да се грижи за здравето на хората а не да дискриминира, искаш да пушиш -> пуши ама отвън,
искаш да пикаеш -> в тоалетната.
Много по дискриминиращо е надпис от типа -> "Заведението е за пушачи" !!!!!!
Ако са умни, собствениците на заведения ще зарежат този бизнес и ще започнат друг. Да се захванат с някакво производство. Но нали е по-лесно да трупаш парички от няколкостотинте процента надценка, която правят в нощните заведения, отколкото да вложиш инвестиция в полезен за хората бизнес.
Не разбирам какъв е проблемът на непушачите с идеята за заведения изцяло за пушачи. Нали няма да влизате там , те и без това няма да са мнозинството от кръчмите най-вероятно. Изтъква се как в цяла Европа имало пълна забрана. Да, ама не. Живея в Барселона и под нас има ресторант САМО ЗА ПУШАЧИ и на 20 метра друг САМО ЗА НЕПУШАЧИ.
Това е все едно да има място в басейна за пикаещи и не пикаещи. 

Ами не е, защото басейнът е един за всички, а и пикаещите в басейни са доста по-малко от пушачите. 

- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Според мен всяко заведение трябва да реши само за себе си дали да е за пушачи или за непушачи . Щом има толкова много непушачи , които искат да не се пуши около тях ще се намерят заведения , които да запълнят тази пазарна ниша . Когато има търсене ще има и предлагане .
- tomatomov197
- Контакти:
В Европа има само 3 страни с пълна забрана за пушене . Тук пушачите са много повече , сравняваме се само с Гърция . Забраната и без това вече не се спазва в дискотеките и спомага само за забогатяването на проверяващите органи . Някой по-горе спомена , че се грижели за здравето ни , това не е вярно ! Трябва да забранят продажбата на цигари за да го повярвам , просто се чудят как да си докарат още приходи . Каналите за цигари без бандерол пак са техни , но от там си пълнят собствените джобове . И докога ще копираме ЕС само в забраните и ограниченията , както и във високите цени , а не например в заплатите .
Пушачите са еб*хти мрънкалниците. Голямата работа като трябва да излезете за 3 мин. да изпушите една цигара. Мрънкате сякаш сте 7 годишни.
ГЕРБ, БСП и ДПС са най-голямото зло за България

ГЕРБ, БСП и ДПС са най-голямото зло за България

то голяма простотия
иди ми дойди ми
ще се пуши няма да се пуши . 1000 пъти си променяха мненията
иди ми дойди ми
ще се пуши няма да се пуши . 1000 пъти си променяха мненията