metodito написа:Ми всъщност препоръчвам на автора да участва на село в правенето на кървавица. И особено в празненето на червото.На мен не ми пука - харесва ми вкуса на кървавицата и кой иска това да говори...
Погледнете колко комплекси се избиват на предните страници и се замислете кои сме и защо някакъв чобанин се е%ава така...
Знам много добре как се прави кървавица,защото аз живея на село и имам представа.Обаче тоя Джей Лено лъже-никога не е бил в България.А дори и да дойде никога няма да му сервират това, което той описа -наденица пълна със сурово месо и кръв.По скоро биха му дали някоя кървавица,която вече е изсушена,опечена и готова за ядене,но не и такава пълна с прясно смляно месо и кръв.Аз за това се учудих,защото по принцип американците ядат полуопечено телешко накиснато наистина в сурова кръв.Казват му роуст бийф и го слагат във сандвичите си.А той се бил отвратил от кървавицата.Това са врели некипели.