Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Мнениеот bobonikolov » 25 сеп 2012 14:41

metodito написа:Ми всъщност препоръчвам на автора да участва на село в правенето на кървавица. И особено в празненето на червото. ;) На мен не ми пука - харесва ми вкуса на кървавицата и кой иска това да говори...
Погледнете колко комплекси се избиват на предните страници и се замислете кои сме и защо някакъв чобанин се е%ава така...

Знам много добре как се прави кървавица,защото аз живея на село и имам представа.Обаче тоя Джей Лено лъже-никога не е бил в България.А дори и да дойде никога няма да му сервират това, което той описа -наденица пълна със сурово месо и кръв.По скоро биха му дали някоя кървавица,която вече е изсушена,опечена и готова за ядене,но не и такава пълна с прясно смляно месо и кръв.Аз за това се учудих,защото по принцип американците ядат полуопечено телешко накиснато наистина в сурова кръв.Казват му роуст бийф и го слагат във сандвичите си.А той се бил отвратил от кървавицата.Това са врели некипели.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 сеп 2012 14:42

scb написа:
bobonikolov написа:
Captain Stottlemeyer написа:Отговарям на теб и на ботевиста от София (аз пък съм левскар от Пловдив ;) ): Ако бях правист, щях да формулирам такъв иск (историята познава много подобни случаи и то най-вече в Щатите), че на Джей Лено щяха да му заврят ла**ата, за съжаление не съм. :oops: Все пак считам, че интервюто е обидно за нашата страна. Ако ти и колегата scb сте свикнали, когато ви бият шамар по едната буза, да си подадете по християнски и другата и само да философствате, как нещо няма да стане, това си е чисто ваш проблем. Лично аз съм на принципа: "за око - две, за зъб - чене". 8-)

И аз съм на същото мнение

Ами вместо да се сърдете напишете гневна нота до посолството и раздухайте случая в ЕС. В противен случай воплите ви ще останат като буря в чаша вода.
И като сте безбожници поне не използвайте цитата за "едната и другата" буза. Смисъла на тази притча е далеч по-различен от насаденото от атеистите.

Аз чак писмо до ЕС няма да пиша,но в NBC имат секция за контакт относно това шоу и смятам там да им пусна едно писъмце.Да видим каква ще е реакцията.Ако въобще има такава.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 25 сеп 2012 14:46

Аз чак писмо до ЕС няма да пиша,но в NBC имат секция за контакт относно това шоу и смятам там да им пусна едно писъмце.Да видим каква ще е реакцията.Ако въобще има такава.[/quote]

Напиши го то името на Б.Б па да видиш тогава кво става......ще има да се извиняват :mrgreen:
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 сеп 2012 14:49

джейсън стейтън и джей лено могат да ми ядат... като не им харесва храната
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 25 сеп 2012 15:05

През оная работа ми е за конекрадците от САЩ. Те не ме броят за човек и аз не ги броя за хора също. Така че сме квит. Тъпото е, че има много българи гъзомийници, които като чуят американец или западняк и си мислят, че става дума за велик човек. А те даже са по-тъпи от нас като цяло и живеят като свине ( виждал съм пияни западни свине и са много гнусна гледка).
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 сеп 2012 15:09

Да го пуснат тоя веднъж из студентски, или още по-добре да ни го пратят някоя нощ на нас в Перник, да му обясним как се забавляваме ние. Да е*а и западняците разглезени!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 сеп 2012 15:13

Тая пък тъпа тиква , кога е идвала в България ??? Другото което е точно американците ли ще ми говорят за заведение в което се сервират сандвичи.хахаха. Не ме интересува мнението на най- тъпата и неинтелигентна нация в света. Бях чувал някъде сега не мога да се сетя къде , че повечето американци мислели Европа за държава , а държавите за нещо като техните щати.
Ето за това говорих , ето , че го намерих. Вижте пример за най-интелигентната нация в света и се посмейте малко за тяхна сметка......
http://vbox7.com/play:b83effec
Последна промяна от veni__85 на 25 сеп 2012 15:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 сеп 2012 15:21

Предлагам на колегата дето ще пише писмото, вместо техните god damn it и тем подобни да им праснеш една хубава българска майна от всички тук във форума и да им предадеш и поздрави: "If you do not like our food, eat your foot! Превод: "Йежте си търнаците, га не ви биндисва йеденето!"
А за купона може им драснеш и следното : "If you wanna a real party you just go to Sin City I bet you will probably have a good time there and find what you're looking for a whole bunch of belley dancing stars including Bobi Michailov and co." И един поздрав от Flo rida за десерт "Whistle" се казва! :) Тя нашата чалга е сто пъти по-свястна от техните лирически творения, ама всеки си ги припява наум! :lol: :lol: Мале, добре, че немам нищо против нациите и техните достойнства- досега да съм разширил границите на България отвъд океана! :mrgreen:
П.С. А питай ги и ако им требе работник, да им пратя някого! Имам два-трима познати рома, ще ги научат на култура на бърже, някой път може да немат ефир, ама и отвъд океана може да сбират жица, не само в Мадрид! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 сеп 2012 15:41

Абеее, я вземете отворете някоя електронна медия и като прочетете коментарите отдолу виждате само негативни коментари за живота в България. Дори таки, че ако има как като заминат един път, никога няма да се върнат...
В следващия момент, когато някой в чужбина зачекне България и всички стават патриоти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 25 сеп 2012 15:42

Беше много смешно наистина.Особено в частта в която в Америка имало надписи забранено пушенето , а при нас било забранени огнестрелните оръжия в дискотеката.Вярно е ,че ни имат за диваци но за американците дори Англия е изостанала с век след тях,така че това не трябва да ви прави впечатление.Те си живеят в техен измислен свят поддържан от филмите им.

Върни се в “Свободна зона”