Списанията FourFourTwo и Champions

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

krix
Контакти:

Списанията FourFourTwo и Champions

Мнениеот krix » 16 сеп 2012 12:19

Някой знае ли защо тези 2 списания не излизат от европейското досега - фалирала ли е компанията, която ги издава (спортлайф) или ? Защото гледам в Англия си се издават списанията, а дано не спират да бъдат издавани и тук, защото са единствените стойностни списания за футбол..

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Списанията FourFourTwo и Champions

Мнениеот cena62 » 16 сеп 2012 12:59

И аз се чудя,имам всички броеве на FourFourTwo и супер много го харесвам това списание,жалко ще е ако не излиза повече. :(
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 16 сеп 2012 13:09

Аз имам всички броеве на FourFourTwo, без първия. Тръгнаха изключително силно, имаше около 20-на страници, насочени към България, интервюта с водещи играчи и треньори от А група, интервюта с чужденци които са играли в България, анализ на националния отбор и т.н. и т.н.
Та какво започна да ми прави впечатление, някъде от началото на 2012 година, излизането на всеки брой на FourFourTwo много се бавеше. В последнтие 2-3 броя, имаше множество правописни грешки...
Дано, колкото се може по-малко читатели са се абонирали за списанията...защото според мене абонатите- изгоряха!

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 16 сеп 2012 13:27

Ще бъде наистина жалко, ако са спрели 4-4-2. За мен просто най стойностното списание за футбол у нас. Много го харесвам и се надявам да е временно затруднение.

Потребителски аватар
Elina83
Контакти:

Мнениеот Elina83 » 16 сеп 2012 14:12

forum.gong.bg идеальный форум для тех, кто в теме. Вы знаете, Трудно спорить с вами (не то, что я действительно хотел бы ... ).
кстати, знаю где есть экономный вариант мебель из сосны
рекомендуем сосновая мебель в Каменка

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 16 сеп 2012 14:25

Последните няколко броя се правеха от екип преводачи, които нищо не разбират от футбол. Затова и беше пълно с грешки.
Иначе преди - докато Димитър Тренев от Диема беше главен редактор - нещата наистина бяха изпипани.

Иначе след като той се махна - списанията се правеха само от един човек - и ако е отишъл по-дълго на море, нищо чудно затова да ги няма :)

Потребителски аватар
♥Nike♥
Контакти:

Мнениеот ♥Nike♥ » 16 сеп 2012 17:40

4-4-2 е страхотно списание :) Мисля, че ще почнат да излизат с началото на пурвенствата :)
MQplaya написа:
we are the champions написа:
MQplaya написа:3/4:1

и като се сабуди кво стана :(

Празнувах победата. :?

:twisted:

Върни се в “Свободна зона”