Каква ви беше първата кола ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Каква ви беше първата кола ???

Мнениеот obi4am_pirin » 10 сеп 2012 21:59

kiko3 написа:
deepblue написа:Взимай японска. Първата ми беше Хонда сивик и досега съм само на джапанки.

+1
Първата ми кола беше Пасат.От 4 години съм с Мицубиши и съм много доволен.За 4 год. съм сменил само един шарнир ;) .Повече никога няма да сляза от японска кола.

Стига сега!Всяка кола има нужда от подръжка!Какво значи един шарнир?!Ако не си я преглеждал може и да не си намерил неща за подръжка!И от веднъж ще стане интерестно!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

vessboja
Контакти:

Мнениеот vessboja » 10 сеп 2012 22:00

Ей, голям кеф - голяма тема!!! А, има даже и някакъв спортен оттенък, състезателен ... с малко надлъгване, доста пристрастия, а-а а-а и залози !!!
Аз, 1-во, преди около 20 години, когато бях на 20 стартирах с Вартбург !!! Ех, младост !!! Такава "кола" няма, колеги, .... даже и тогава !!! Скоростния лост (разположен е на волана като на трабантите) излизаше от скоростната кутия, или там каквото и да е било под капака, поне по 2-3 пъти на всеки 30-ина минути каране (един път от Варна до Девня минимум 2 пъти ми остана в ръцете) - спираш на каквото скорост си останал (добре, че се случваше най-често при превключване между 2-ра и 3-та), слизаш, отваряш капака и наместваш нещо като ябълка на бедрена кост към таз и си ти ... за още 2-3 км :))) Понякога гаснеше кога и как си пожелае - бой с камък по акумулатора и пали !!! А, че по-често съм печелил от еврофутбол от колкото Вартбурга да за пали от раз... Всъщност като се замисля, май че повече съм я бутал тая кола от колкото тя мене да ме вози !!! С други думи - НЕ СИ ВЗЕМАЙ ВАРТБУРГ !!!
2-рата ми кола беше Lancia Dedra - то би следвало да я броя за 1-вата, ама нейсе. Нямам лоши спомени,, само дето за ремонти за около 6 години сякаш я платих още поне 3 пъти !!!
Стигаме до VOLVO V40 - е за това, което предлага колата и настоящата и цена си заслужава и спирам дотук и ти казвам: Пич, ако трябва потрай още малко, по спести още малко мангизи, но вземи нещо здраво, надеждно, та ако щеш и комфортно возило особено за нашите стандарти и пътища ...
УСПЕХ !!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2012 22:02

Bourgas написа:Еми аз не съм всеки, защото имам още доста коли и знам как да ги пазя. Имам и още една, на същите километри, която е взета чисто нова от магазина и по нея са сменяни само консумативи и гуми... А ш*бания Мерцедес за един демпферен маховик + съединител + 1 лагер в скоростната кутия, заедно с ремонта, ми струваха 4 бона. Айде не ми ги хвалете тия коли, толкова са зле, че не е истина, аз не познавам един доволен от нов Мерцедес. Мерцедесът беше автомобил, сега е само име. Все пак има най-голямата мрежа за резервни части в света, познай защо? Не става въпрос за заяждане, няма и да влизам в тази полемика. Просто давам съвет на момчето, съвет, който не можаха да ми дадат на мен преди 4 години.

Еми не знам какво да ти кажа..., ти си първият човек, за който разбирам, че е недоволен от Мерцедес, че то и взет чисто нов! Всички, които познавам и имат Мерцедеси не искат вече да чуват за друга марка и си махат другите автомобили и карат само Мерцедеси и нищо друго. Няколко мои познати, след като им дадох да карат моя мечок си разкараха техните автомобили и си взеха Мерцедеси, жената, която обичам също ми се чудеше как може толкова много да държа на Мерцедес, но и тя си взе чисто нов от магазина, а преди това караше БМВ и сега не иска да чува за друга марка освен Мерцедес. Ти явно си имал доста кофти късмет и си попаднал на някаква и аз не знам каква бройка...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 10 сеп 2012 22:06

Опел Астра имам я от 18 годишен (2 години и 6 месеца). С този доход , гледай да си вземеш колкото се може по-икономична кола .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 сеп 2012 22:10

megan fox знам че си върл фен на Мерцедес но сегашните вече не са като старите Мерцедес-и !!!
Мерцедес и Ауди (100-цата преди да стане А4) бяха направили такива коли каквито никога повече няма да има.
Какво да коментираме като вече се говори за модели на които слагат двигател Рено който седи и в Дачия !!!!
Еми за какво плащаш за една емблема и по-хубави пласмаси в салона ли ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 сеп 2012 22:10

Мегънчо, чудесно е, че нямаш проблеми с твоя "мечок", ама айде не ми прави генерални заключения какви били като цяло Мерцедес-ите. Проблеми с тях имат много хора, лично аз познавам един с S 350 CDi, който на третата седмица от получаването му, отиде в сервиз за .... фабричен дефект. С това в никакъв случай не казвам, че Мерцедес-ите са боклуци, а просто ти показвам, че шарен свят, истории всякакви. Не може имали по една кола от някоя марка и вече ми величаете тука кое ставало и кое не.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2012 22:17

Pichichi написа:megan fox знам че си върл фен на Мерцедес но сегашните вече не са като старите Мерцедес-и !!!
Мерцедес и Ауди (100-цата преди да стане А4) бяха направили такива коли каквито никога повече няма да има.
Какво да коментираме като вече се говори за модели на които слагат двигател Рено който седи и в Дачия !!!!
Еми за какво плащаш за една емблема и по-хубави пласмаси в салона ли ???

Еми не мога да се съглася с теб. И не знам къде си я чувал тая глупост, че в Мерцедес се монтира двигател на Рено... На баща ми ML-a е 2010-а година, купен чисто нов и не е мръднал. Просто е перфектен.
За мен лично Мерцедес завинаги ще си остане номер 1. ;) Карал съм какво ли не (от стара 30 годишна Лада до Ламбо + съм се возил във Вейрона на Вълка, познавам се с племенника му), по-добро от Мерцедеса няма.

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 10 сеп 2012 22:19

Субару Легаси 1999г.

Ако искаш кола с возия на мерцедес или лексус и проходимост на джип вземаш Субару!
BORN TO RUN

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2012 22:21

1982 написа:Мегънчо, чудесно е, че нямаш проблеми с твоя "мечок", ама айде не ми прави генерални заключения какви били като цяло Мерцедес-ите. Проблеми с тях имат много хора, лично аз познавам един с S 350 CDi, който на третата седмица от получаването му, отиде в сервиз за .... фабричен дефект. С това в никакъв случай не казвам, че Мерцедес-ите са боклуци, а просто ти показвам, че шарен свят, истории всякакви. Не може имали по една кола от някоя марка и вече ми величаете тука кое ставало и кое не.

Пич, откакто се помня баща ми е сменил едно 7-8 Мерцедеса и с нито един не е имал проблем, с нито един! В момента в семейството ми имаме 3 различни модела Мерцедес и всичките са в перфектно състояние и не са създавали никакви проблеми. Аз съдя по моя личен опит, а не по хорските истории.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 сеп 2012 22:21

drizhelev1 написа:
Ако искаш кола с возия на мерцедес или лексус и проходимост на джип вземаш Субару!

Ето го и тоя - Мерцедес/ЛексЪс + Джийп = Субару. :lol: :lol:

Тук са от спец нагоре ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”