Ей, голям кеф - голяма тема!!! А, има даже и някакъв спортен оттенък, състезателен ... с малко надлъгване, доста пристрастия, а-а а-а и залози !!!
Аз, 1-во, преди около 20 години, когато бях на 20 стартирах с Вартбург !!! Ех, младост !!! Такава "кола" няма, колеги, .... даже и тогава !!! Скоростния лост (разположен е на волана като на трабантите) излизаше от скоростната кутия, или там каквото и да е било под капака, поне по 2-3 пъти на всеки 30-ина минути каране (един път от Варна до Девня минимум 2 пъти ми остана в ръцете) - спираш на каквото скорост си останал (добре, че се случваше най-често при превключване между 2-ра и 3-та), слизаш, отваряш капака и наместваш нещо като ябълка на бедрена кост към таз и си ти ... за още 2-3 км

)) Понякога гаснеше кога и как си пожелае - бой с камък по акумулатора и пали !!! А, че по-често съм печелил от еврофутбол от колкото Вартбурга да за пали от раз... Всъщност като се замисля, май че повече съм я бутал тая кола от колкото тя мене да ме вози !!! С други думи - НЕ СИ ВЗЕМАЙ ВАРТБУРГ !!!
2-рата ми кола беше Lancia Dedra - то би следвало да я броя за 1-вата, ама нейсе. Нямам лоши спомени,, само дето за ремонти за около 6 години сякаш я платих още поне 3 пъти !!!
Стигаме до
VOLVO V40 - е за това, което предлага колата и настоящата и цена си заслужава и спирам дотук и ти казвам: Пич, ако трябва потрай още малко, по спести още малко мангизи, но вземи нещо здраво, надеждно, та ако щеш и комфортно возило особено за нашите стандарти и пътища ...
УСПЕХ !!!