Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Станишев: Бедността, която създаде ГЕРБ е страшна

Мнениеот RedeviL » 10 сеп 2012 07:41

crap написа:Вярно е, че при Станишев България беше в сериозен подем, но всичко това се дължи единствено и само на слабата фискална политика провеждана у нас, както и на огромния капитал отприщен заради "падането" на границите през 2007г. Реално, събираемостта на данъци в държавата беше доста ниска и всеки втори правеше бизнес, укривайки данъци, спестявайки осигуровки и т.н. Все неща, които удрят по нас, гражданите.

Доводите за резерва са безумни, също. Този резерв не ни е в полза, когато стои на куп в една хазна. Той трябва да се инвестира, парите трябва да се движат. Няма файда от тях, когато ги набием в буркани и ги качим на тавана, нали така?

За корупцията на Боросив няма какво да говорим... За огромното количество издънки, на него и съпартийниците му също. Много от нас знаят що за хора влязоха в тази партия. Всеки ден ги гледаме как се дънят на всяко едно ниво. Истината е, че ГЕРБ няма кадри, а от това страдаме всички.

Да, направиха магистрали, но какво от това? Не може да пренебрегваш бизнеса и икономическото развитие на страната си, за сметка на инфраструктурата. Да, важно е да имаме пътища и връзки, но не за сметка на бизнеса...

За останалата политически "сили" просто не ми се говори... Имаме една проскубана псевдо коалиция в синьо, където всеки кълве по другия. Имаме една псевдо националистическа партия с един ненормалник, който ако дойде на власт ще ни вкара в гражданска война и международна политическа изолация. Имаме и един нов стар кандидат за власт - ку-ку-кунева...

Истината е, че мен никой не ме представлява по никакъв начин. Много бях щастлив, когато Витков се яви на президентските избори. За пръв път се почувствах представляван... Жалко, че не продължи борбата.

Браво за коментара - много точен!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 10 сеп 2012 08:38

За близо 25 години т.нар. демокрация България е управлявана единствено и само от комунисти. Тези пребоядисани "демократи" са същата тази червена номенклатура отпреди 10 ноември 1989 г. и всичко, което се случва на България и българите не е лошо стечение на обстоятелствата, а добре премислен сценарий точно на тези "демократи". Целта е ясна: източване на богатствата на държавата /сега вече са на мода са стредствата от ЕС/; довеждане на народа до крайна бедност и оскотяване /емиграцията, ниския жизнен стандарт, циганизацията, ако щете чалгата и турските сериали също са добре премерен ход/; поставяне на медиите в пълно подчинение; тотално завладяване на ключови икономически дейности като енергетика, природни ресурси, земеделие; създаване на изкуствена опозиция отново от "наши" кадри, които да създават впечатление за плурализъм и демокрация... С две думи комунистическите гниди винаги са били и ще бъдат на власт. Ако не те, то техните деца и внуци. Един човечец беше казал по ТВ преди време: "Ще си купя една пушка и ще гледам да застрелям колкото се може повече от тях. така ще знам, че съм направил едно добро дело за България."

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2012 09:14

ivooou написа:
fen na batmanlevski написа:Изображение

БСП почва кръстоносен поход срещу ГЕРБ

Най-страшното нещо, което създаде управлението на ГЕРБ е бедността. Това заяви националният лидер на БСП Сергей Станишев на местността „Копривките”, където левицата празнува 9 септември, предава агенция Блиц.
Освен с лъжите, управляващите продължават и с предизборно залъгване и засипване с обещания, като тези за по-високи доходи, които няма как да изпълнят, коментира още Станишев. Трябва да спрем ГЕРБ. Трябва да го направим заради България и българите. Битката няма да е лека, срещу нас ще се впрегнат много медии и ще има черна пропаганда. Ще има фалшифициране и купуване на гласове.

Ние обаче няма да мълчим. Няма да се уплашим, каза още червеният лидер. Целта на БСП е икономиката да се стабилизира, да се откриват нови работни места, хората да имат добри доходи, да отглеждат спокойно децата си, а възрастните да живеят добре. Областният лидер на БСП Пловдив Георги Гергов представи стария кмет на Калофер и кандидат за нов Румен Стоянов.

Сигурно е, че той ще победи. Това ще бъде началото на края на ГЕРБ, каза Гергов, а множеството ексалира в одобрителни възгласи. Гергов и Станишев определиха 9 септември 1944 година като историческа дата, в която България е престанала да бъде сателит на фашистка Германия.

Благодарение на антифашистите, партизаните, ятаците и войниците, които участват във военните действия от септември 1944 до май 1945, беше запазена честта и териториалната цялост на страната ни”, поясни Станишев. Според него преходът на демокрацията е разрушил тези ценности.

Много истини е казал Станишев. ГРОБ докара народа до пълна мизерия, хората ровят по казаните за комат хляб и обелки. Вън ГРОБ и Картофа от България !

Абе ти си един идиот.Ходи си там в Северна Кореа и остави нас интелигентните хора сами да си оценяваме живота.

Като си толкова интелигентен,защо не го изпратиш в Китай :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2012 09:18

bobo03 написа:За близо 25 години т.нар. демокрация България е управлявана единствено и само от комунисти. Тези пребоядисани "демократи" са същата тази червена номенклатура отпреди 10 ноември 1989 г. и всичко, което се случва на България и българите не е лошо стечение на обстоятелствата, а добре премислен сценарий точно на тези "демократи". Целта е ясна: източване на богатствата на държавата /сега вече са на мода са стредствата от ЕС/; довеждане на народа до крайна бедност и оскотяване /емиграцията, ниския жизнен стандарт, циганизацията, ако щете чалгата и турските сериали също са добре премерен ход/; поставяне на медиите в пълно подчинение; тотално завладяване на ключови икономически дейности като енергетика, природни ресурси, земеделие; създаване на изкуствена опозиция отново от "наши" кадри, които да създават впечатление за плурализъм и демокрация... С две думи комунистическите гниди винаги са били и ще бъдат на власт. Ако не те, то техните деца и внуци. Един човечец беше казал по ТВ преди време: "Ще си купя една пушка и ще гледам да застрелям колкото се може повече от тях. така ще знам, че съм направил едно добро дело за България."

++++++++
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 10 сеп 2012 09:21

Боже какво говорите?Къде са обещаните доходите?Безработицата ръсте?Няма конкуренция във бизнеса със горивата и кой според вас е виновен за това?Ето защо са такива цените на горивата!Да Бойко открива разни работи много хубаво,но хората изнемогват.Кои ходят на 2-ра почивка,олигарсите и бизнесмените които са слуги на властта!Това правителство съсипа малкият и средният бизнес и не само него те буквално го унищожиха и го присвоиха.И за това Бойко сам си е виновен защото няма абсолютно нито един кадърен министър,кой от кой по-некадърен.Направи залата и възтанови няколко извън София много хубаво тук Бойко заслужава поздравление,но защо не се поискаха оставките на министърът на Спорта и на Стефка Костадинова,които не поеха абсолютно никаква отговорност за тоталният крах,който не беше чак толкова неочакван.Бойко хубаво правеше зали ама спорта развили се за тези 3 години управление?НЕ!Ако Герб бъде избран,което те ще се опитат да направят с цената на всичко ще е равно на една гибел.Политиката им ще остане същата доходите преди изборите може да се вдигнат малко,но после ще последва абсолютно същото което е и сега тотален крах във всяко едно отношение поради липсата на здравомислещи хора в това правителство.А Бсп по-добре да не си помислям за такъв вариант защото държавата ще агонизира ако те я поемат отново и я съсипят за пореден път защото социалиста не прави нищо друго освен да затрива и съсипва.Ако питате мен Герб е лош избор,Бсп по-лош избор,най-добрият избор са националистите от Атака за мен Волен Сидеров е най-интелигентният и умен политик при който може и да не процъфтим,но съм сигурен,че ще се води твърда националистическа политика и циганската престъпност ще намалее като това е един много важен въпрос.Все пак не възлагам надежди,че простия Български народ ще избере нещо различно от Герб и съм почти сигурен,че те ще карат още един мандат в който ще умрете от глад.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2012 09:28

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Боже какво говорите?Къде са обещаните доходите?Безработицата ръсте?Няма конкуренция във бизнеса със горивата и кой според вас е виновен за това?Ето защо са такива цените на горивата!Да Бойко открива разни работи много хубаво,но хората изнемогват.Кои ходят на 2-ра почивка,олигарсите и бизнесмените които са слуги на властта!Това правителство съсипа малкият и средният бизнес и не само него те буквално го унищожиха и го присвоиха.И за това Бойко сам си е виновен защото няма абсолютно нито един кадърен министър,кой от кой по-некадърен.Направи залата и възтанови няколко извън София много хубаво тук Бойко заслужава поздравление,но защо не се поискаха оставките на министърът на Спорта и на Стефка Костадинова,които не поеха абсолютно никаква отговорност за тоталният крах,който не беше чак толкова неочакван.Бойко хубаво правеше зали ама спорта развили се за тези 3 години управление?НЕ!Ако Герб бъде избран,което те ще се опитат да направят с цената на всичко ще е равно на една гибел.Политиката им ще остане същата доходите преди изборите може да се вдигнат малко,но после ще последва абсолютно същото което е и сега тотален крах във всяко едно отношение поради липсата на здравомислещи хора в това правителство.А Бсп по-добре да не си помислям за такъв вариант защото държавата ще агонизира ако те я поемат отново и я съсипят за пореден път защото социалиста не прави нищо друго освен да затрива и съсипва.Ако питате мен Герб е лош избор,Бсп по-лош избор,най-добрият избор са националистите от Атака за мен Волен Сидеров е най-интелигентният и умен политик при който може и да не процъфтим,но съм сигурен,че ще се води твърда националистическа политика и циганската престъпност ще намалее като това е един много важен въпрос.Все пак не възлагам надежди,че простия Български народ ще избере нещо различно от Герб и съм почти сигурен,че те ще карат още един мандат в който ще умрете от глад.

Моля? :lol: Кажи ми,че се шегуваш :mrgreen:

И нека те успокоя за АТАКА - същите боклуци са.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 10 сеп 2012 09:31

sMotLiO написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Боже какво говорите?Къде са обещаните доходите?Безработицата ръсте?Няма конкуренция във бизнеса със горивата и кой според вас е виновен за това?Ето защо са такива цените на горивата!Да Бойко открива разни работи много хубаво,но хората изнемогват.Кои ходят на 2-ра почивка,олигарсите и бизнесмените които са слуги на властта!Това правителство съсипа малкият и средният бизнес и не само него те буквално го унищожиха и го присвоиха.И за това Бойко сам си е виновен защото няма абсолютно нито един кадърен министър,кой от кой по-некадърен.Направи залата и възтанови няколко извън София много хубаво тук Бойко заслужава поздравление,но защо не се поискаха оставките на министърът на Спорта и на Стефка Костадинова,които не поеха абсолютно никаква отговорност за тоталният крах,който не беше чак толкова неочакван.Бойко хубаво правеше зали ама спорта развили се за тези 3 години управление?НЕ!Ако Герб бъде избран,което те ще се опитат да направят с цената на всичко ще е равно на една гибел.Политиката им ще остане същата доходите преди изборите може да се вдигнат малко,но после ще последва абсолютно същото което е и сега тотален крах във всяко едно отношение поради липсата на здравомислещи хора в това правителство.А Бсп по-добре да не си помислям за такъв вариант защото държавата ще агонизира ако те я поемат отново и я съсипят за пореден път защото социалиста не прави нищо друго освен да затрива и съсипва.Ако питате мен Герб е лош избор,Бсп по-лош избор,най-добрият избор са националистите от Атака за мен Волен Сидеров е най-интелигентният и умен политик при който може и да не процъфтим,но съм сигурен,че ще се води твърда националистическа политика и циганската престъпност ще намалее като това е един много важен въпрос.Все пак не възлагам надежди,че простия Български народ ще избере нещо различно от Герб и съм почти сигурен,че те ще карат още един мандат в който ще умрете от глад.

За кое да се шегувам?

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 10 сеп 2012 09:33

fen na batmanlevski написа:Изображение

Гергов и Станишев определиха 9 септември 1944 година като историческа дата, в която България е престанала да бъде сателит на фашистка Германия.

Ужас... тоя очилат педал не вижда ли сега къде е Германия и къде сме ние, че се хвали как сме скъсали отношения с тях???? Пълен малоумник!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2012 09:33

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
sMotLiO написа:

За кое да се шегувам?

за мен Волен Сидеров е най-интелигентният и умен политик

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2012 09:38

Моето мнение по темата:

Няма гражданско общетсво,така че е все едно кой ще ни краде и тъпче. Глупавия българин все още не може да проумее,че е нужно единство за да се постигне нещо.

Този цитат ми се струва напълно изчерпателен

Едуард Стърнс: Няма по-прост народ от българския

Aз дори се съмнявам, че българският народ днес съществува. За мен българите са изчезнали и на тяхно място е останала някаква тълпа. Но не, това е неточно, защото тълпата има някаква обща цел, а те нямат такава; не, те дори не са тълпа. Не, те са случайно попаднали на едно място различни хора, с различни цели, впримчени в географското положение, което по една случайност населяват, и обременени с историята на хората населявали някога това място, за чиито наследници по-незнайно каква логика се смятат.

Какви българи са те? Как тази сбирщина си позволява да петни името на този древен и велик народ?

Върни се в “Свободна зона”