crap написа:Вярно е, че при Станишев България беше в сериозен подем, но всичко това се дължи единствено и само на слабата фискална политика провеждана у нас, както и на огромния капитал отприщен заради "падането" на границите през 2007г. Реално, събираемостта на данъци в държавата беше доста ниска и всеки втори правеше бизнес, укривайки данъци, спестявайки осигуровки и т.н. Все неща, които удрят по нас, гражданите.
Доводите за резерва са безумни, също. Този резерв не ни е в полза, когато стои на куп в една хазна. Той трябва да се инвестира, парите трябва да се движат. Няма файда от тях, когато ги набием в буркани и ги качим на тавана, нали така?
За корупцията на Боросив няма какво да говорим... За огромното количество издънки, на него и съпартийниците му също. Много от нас знаят що за хора влязоха в тази партия. Всеки ден ги гледаме как се дънят на всяко едно ниво. Истината е, че ГЕРБ няма кадри, а от това страдаме всички.
Да, направиха магистрали, но какво от това? Не може да пренебрегваш бизнеса и икономическото развитие на страната си, за сметка на инфраструктурата. Да, важно е да имаме пътища и връзки, но не за сметка на бизнеса...
За останалата политически "сили" просто не ми се говори... Имаме една проскубана псевдо коалиция в синьо, където всеки кълве по другия. Имаме една псевдо националистическа партия с един ненормалник, който ако дойде на власт ще ни вкара в гражданска война и международна политическа изолация. Имаме и един нов стар кандидат за власт - ку-ку-кунева...
Истината е, че мен никой не ме представлява по никакъв начин. Много бях щастлив, когато Витков се яви на президентските избори. За пръв път се почувствах представляван... Жалко, че не продължи борбата.
Браво за коментара - много точен!