Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Станишев: Бедността, която създаде ГЕРБ е страшна
мда във варна доста са оплетени конците мафията е навсякъде , една от причините е много шареният общински съвет , герб имат 26 % , всичко останало не ми се говори .............
- neverbackdown
- Контакти:
anihilator написа:мда във варна доста са оплетени конците мафията е навсякъде , една от причините е много шареният общински съвет , герб имат 26 % , всичко останало не ми се говори .............
не съм запознат , но ме е яд , защото Варна доста изостана от Бургас или поне така се говори , а има много голям потенциал.Тъпото е това , че се чака някой да излезе да протестира да стане скандал или нещо друго за да се оправи проблема.Или с други думи казано даден случай да стане обществен...тогава се решават като нещо се случи.Просто не се предвиждат нещата на време...Хората са го казали..."Умния оправя проблема , а мъдрия го предрича".
Сто процента против мутрата СИК мафията ще духа супата
- Botevist_1912
- Контакти:
Аз не съм фен на БСП и Станишев, защото те не са истински комунисти и дискредитират истинските комунисти - БКП. Аз съм за чисти комунисти, а не социалисти. И все пак по-добре социалисти, отколкото ГЕРБ. При Станишев бяхме по-добре от ГЕРБ и това не е трудно да се усети.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Толкова добре управлява Серж, че Кризата, въпреки че беше с натопорчен член, пак ни изненада. Много добре подготви държавата, няма що. Да, по негово време - ръст на инвестиции, работни места, но да не забравяме, че тогава кризата още не беше стиснала Европа както трябва. Всъщност, някой сеща ли се в какво инвестира тогавашната тройна коалиция? Имаше и едно кътане на пари, осигури се излишък с който се вдигаха леко пенсиите при всяко поскъпване на стоки и услуги; подписаха една камара договори, които после трябваше да се плащат от следващото правителство и точно там замина по-голямата част от излишъка. Ами корупционните скандали, ширещата се престъпност, пикаещият в шадраваните министър, спрените фондове, Доган-консултанта, милионни струващ ремонт на болнично учреждение, случая Масларова май беше това... и това е само на първо четене, за което се сещам.
Какво бесепе ви гони, бе хора?
Бойко не е цвете, но лява партия ли чакате да ви изкара от кризата?
И то точно тая, начело с героите от по-горе, които ви изброих, прибавяйки Корнелия, адвокатката Мая и за десерт Кутев - СПИН скандала.
Не гледате ли какво става във Франция? Нали много и те се натискаха да свалят Саркози и да го заменят със социалист? И какво стана? Иху-аху и сега същият този социалист-президент с рекорден срив в рейтинга, а няма още една година начело на държавата.
П.П. Хубаво е, макар и мръднал леко с главния мозък потребител в случая, да се пускат подобни теми. От чесане на езици по по-сериозни теми вреда няма
Какво бесепе ви гони, бе хора?

Не гледате ли какво става във Франция? Нали много и те се натискаха да свалят Саркози и да го заменят със социалист? И какво стана? Иху-аху и сега същият този социалист-президент с рекорден срив в рейтинга, а няма още една година начело на държавата.
П.П. Хубаво е, макар и мръднал леко с главния мозък потребител в случая, да се пускат подобни теми. От чесане на езици по по-сериозни теми вреда няма

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Всеки път,когато чуя някой от БСП да се изказва по,общо-взето,какъвто и да е въпрос,се сещам за един стар виц.
"Млад бизнесмен за пръв път ще пътува за СССР и пита шефа,който вече е бил там,що за чудо е социализмът.
-Това е обществен строй,установен най-напред в Русия.Но не е измислен от руснак,а от немски евреин.Той пък не е живял в Германия,а в Англия.Писал е не за социализма,а за капитала,без да е капиталист.Капиталист е бил неговият
най-добър приятел.Той от своя страна е писал не за капитала,а за семейството,без да е имал такова.Затова социализмът е нещо трудно за обясняване."
"Млад бизнесмен за пръв път ще пътува за СССР и пита шефа,който вече е бил там,що за чудо е социализмът.
-Това е обществен строй,установен най-напред в Русия.Но не е измислен от руснак,а от немски евреин.Той пък не е живял в Германия,а в Англия.Писал е не за социализма,а за капитала,без да е капиталист.Капиталист е бил неговият
най-добър приятел.Той от своя страна е писал не за капитала,а за семейството,без да е имал такова.Затова социализмът е нещо трудно за обясняване."
“I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book.”
― Groucho Marx
― Groucho Marx
-
Ако народа е толкова прост, да гласува пак за тоя съсел и комунистическата му клика, аз ще се изнесе от тук! Честна дума! Бойко не го харесвам, напомня ми на Тодор Живков. Липсата на пари също не ми допада, ама за това работя на 2 работи, а от време на време и на 3! Стига сте мрънкали, ами се хващайте да работите! Няма кой друг да ви оправи, драги комунистчета! Освен това, няма друго правителство в новата история на България, направило толкова много за спорта!
Толкова сме "бедни", че половин България се изнесе на втора почивка тези дни...айде моля ви се!
Толкова сме "бедни", че половин България се изнесе на втора почивка тези дни...айде моля ви се!
slabia_forever
Neron написа:"Управлява" ли БСП ни управлява ДПС.Който иска да ни управляват турци и цигани да гласува за БСП но да знае че той не избира БСП а избира ДПС.
Много ми е интересно да видим ГЕРБ как ще ни управляват, когато не успеят да съберат мнозинство на идващите избори!
Soulen написа:Герб се мъчат да оправят простотиите на всички преди тях.Вярно е че и те крадат, ама поне правят нещо.Какво направи жалкия Сергей-гей за България.Бойко поне магистрали прави
Ето това е типичен пример за промит мозък!

neverbackdown написа:Гледам , че заплатите се вдигат в здравеопазването..
Майка ми е лекар, ела да й го кажеш на нея, а не само да гледаш!

neverbackdown написа:Много бързо хората забравиха "Заменките" , спирането на еврофондовете
Ми те и сега на пракитка са си спряни бе приятелю или ти на 10-15% усвояване му викаш пускане..?

Последна промяна от RedeviL на 10 сеп 2012 07:37, променено общо 4 пъти.
Факт е ,че нито едно правителство досега с изключение на това на Ст.Софиянски но то беше много за кратко не направи нищо за подобряване на нивото на живот на населението на нашата държава.Всички други включая и Герб "оправят държавата" а за хората на никой не му пука.В останалите така наречени бели държави човекът е приоритет на държавата.Дянков се учи на наш гръб за глупостите му може да се напише учебник как не трябва да се управлява.
Прави са колегите за предните правителства при всичкия излишък доходите не помръднаха.Герб явно няма капацитет да поведе държавата към по- добро.Лошото е ,че не се вижда алтернатива БСП след коалицията с ДПС загуби доверието на хората.Иван Костов и Стефан Софиянски вече само внучетата им ги познават.Остана една Кунева ,която все още няма организация с която да пребори Бойко.Трябва Бойко да се събори сам,както Доган
мобилизира всички да гласуват за Герб като алтернатива на ДПС.Засега с лъжливите приказки на Дянков за уж някакво увеличение на заплатите ,което всъщност се оказа намаление.Трябва да излезе някоя нова фигура която да спечели негативния вот на хората,но след царя и след Бойко трудна работа.
Прави са колегите за предните правителства при всичкия излишък доходите не помръднаха.Герб явно няма капацитет да поведе държавата към по- добро.Лошото е ,че не се вижда алтернатива БСП след коалицията с ДПС загуби доверието на хората.Иван Костов и Стефан Софиянски вече само внучетата им ги познават.Остана една Кунева ,която все още няма организация с която да пребори Бойко.Трябва Бойко да се събори сам,както Доган
мобилизира всички да гласуват за Герб като алтернатива на ДПС.Засега с лъжливите приказки на Дянков за уж някакво увеличение на заплатите ,което всъщност се оказа намаление.Трябва да излезе някоя нова фигура която да спечели негативния вот на хората,но след царя и след Бойко трудна работа.
Вярно е, че при Станишев България беше в сериозен подем, но всичко това се дължи единствено и само на слабата фискална политика провеждана у нас, както и на огромния капитал отприщен заради "падането" на границите през 2007г. Реално, събираемостта на данъци в държавата беше доста ниска и всеки втори правеше бизнес, укривайки данъци, спестявайки осигуровки и т.н. Все неща, които удрят по нас, гражданите.
Доводите за резерва са безумни, също. Този резерв не ни е в полза, когато стои на куп в една хазна. Той трябва да се инвестира, парите трябва да се движат. Няма файда от тях, когато ги набием в буркани и ги качим на тавана, нали така?
За корупцията на Боросив няма какво да говорим... За огромното количество издънки, на него и съпартийниците му също. Много от нас знаят що за хора влязоха в тази партия. Всеки ден ги гледаме как се дънят на всяко едно ниво. Истината е, че ГЕРБ няма кадри, а от това страдаме всички.
Да, направиха магистрали, но какво от това? Не може да пренебрегваш бизнеса и икономическото развитие на страната си, за сметка на инфраструктурата. Да, важно е да имаме пътища и връзки, но не за сметка на бизнеса...
За останалата политически "сили" просто не ми се говори... Имаме една проскубана псевдо коалиция в синьо, където всеки кълве по другия. Имаме една псевдо националистическа партия с един ненормалник, който ако дойде на власт ще ни вкара в гражданска война и международна политическа изолация. Имаме и един нов стар кандидат за власт - ку-ку-кунева...
Истината е, че мен никой не ме представлява по никакъв начин. Много бях щастлив, когато Витков се яви на президентските избори. За пръв път се почувствах представляван... Жалко, че не продължи борбата.
Доводите за резерва са безумни, също. Този резерв не ни е в полза, когато стои на куп в една хазна. Той трябва да се инвестира, парите трябва да се движат. Няма файда от тях, когато ги набием в буркани и ги качим на тавана, нали така?
За корупцията на Боросив няма какво да говорим... За огромното количество издънки, на него и съпартийниците му също. Много от нас знаят що за хора влязоха в тази партия. Всеки ден ги гледаме как се дънят на всяко едно ниво. Истината е, че ГЕРБ няма кадри, а от това страдаме всички.
Да, направиха магистрали, но какво от това? Не може да пренебрегваш бизнеса и икономическото развитие на страната си, за сметка на инфраструктурата. Да, важно е да имаме пътища и връзки, но не за сметка на бизнеса...
За останалата политически "сили" просто не ми се говори... Имаме една проскубана псевдо коалиция в синьо, където всеки кълве по другия. Имаме една псевдо националистическа партия с един ненормалник, който ако дойде на власт ще ни вкара в гражданска война и международна политическа изолация. Имаме и един нов стар кандидат за власт - ку-ку-кунева...
Истината е, че мен никой не ме представлява по никакъв начин. Много бях щастлив, когато Витков се яви на президентските избори. За пръв път се почувствах представляван... Жалко, че не продължи борбата.
YA GUNNERS YA