Без значение на кой отбор сте фенове !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Без значение на кой отбор сте фенове !

Мнениеот sMotLiO » 05 сеп 2012 21:47

Много е просто - държавата и повечето хора в нея са сбъркани.

Само негативизъм,клюки и пошли сензации. На едни им плащат да ни заливат само с лайна,а другите са прости нихилисти.

Не се търсят добрите неща. Не се търсят хората,които си заслужават. Къде е така нужната ежедневна позитивна нотка? Кой отразя добрите неща и хора? Кой разпространява позитивно мислене? Кой внася надежда? Кой стимулира народа? Кой ги провокира да се променят към по-добро? Кой остава хората замислени?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 05 сеп 2012 21:49

MoNteSo написа:Просто бизнес. Гръмките заглавия, дори и когато не отговарят на информацията под тях, докарват повече импресии, повече реални влизания, което носи пари от рекламните банери. Защо мислиш всичките спортни сайтове имаха по 5-6 водещи новини за трансфера на Бербатов ? То на моменти беше смешно. При тая истерия, която се получи, ще кажеш, че Бербатов отива да играе на Луната, а не във Фулъм!

++++++

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 05 сеп 2012 21:54

viroglav написа:Хей така ... Без никакви лоши чувства към никой отбор или в случая спортен сайт ! Влизам всеки ден в тези шест или седем сайта спортно насочени и като ги попрочета вместо да добия някаква реална представа какво се случва с българския спорт аз оставам по - объркан и неосведомен , отколкото преди да съм прочел статиите в тях . Става ми едно такова "мръсно" , гадно и отвратително ... Чета за футбол , за волейбол , за баскетбол и въобще за колективните спортове . Навсякъде едно и също , помия меко казано . Вместо спорта да носи позитивни чувства , каквато трябва да е и неговата насоченост и да се разтоварваме по някакъв начин , то се получава обратния ефект при мен . Може при вас да е друго , може аз да гледам на нещата от по - друг ъгъл , не знам . Затова и пускам тази тема , нека всеки си каже мнението без значение на кой отбор е фен в случая ... Как се чувства , след като прочете " новините " , които го интересуват във водещите ни сайтове ! Разтоварва ли се , има ли позитивизъм от това , което се пише там , въобще какво ви е настроението преди и след прочетеното ?

Ако модераторите сметнат , че темата ми е глупава и нереално насочена , то нека я изтрият ... Просто ми е важно да разбера какво е мнението на колегите , които пишат в сайта на Гонг , защото това за мен ще е някакъв вид социална извадка за цялото ни общество .

Какъв човек си ти бе? Модераторите да ти кажат темата ти срува ли или не? Еми, живей за модераторите!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 05 сеп 2012 22:44

CFC написа:Само помия и мерене на полови органи има във всички сайтове (изключая Гонг, разбира се. И това без да му правя реклама). Чета предимно международните новини и клюки, а нашето остава на втори план. Не искам това, но "точните" хора явно добре "работят" в тази насока - получава им се. :) А когато отида на стадиона, за да гледам любимия отбор, свикнах да се радвам и на малкото - на това, че съм му привърженик; че съм точно там в точно определеното време; че всичко, различно от "мачкане и блъскане на топката" ще е добре дошла приятна изненада.

Глупости.Гонг е изпростял най-много напоследък :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 сеп 2012 22:50

ultralevski написа:Напоследък ми става приятно като чета колко е близо закриването на розовите :)

Умре ли единия близнак до 40 дни си отива и другия особенно при сиамски такива :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 сеп 2012 22:52

MoNteSo написа:Просто бизнес. Гръмките заглавия, дори и когато не отговарят на информацията под тях, докарват повече импресии, повече реални влизания, което носи пари от рекламните банери. Защо мислиш всичките спортни сайтове имаха по 5-6 водещи новини за трансфера на Бербатов ? То на моменти беше смешно. При тая истерия, която се получи, ще кажеш, че Бербатов отива да играе на Луната, а не във Фулъм!

Това ми се струва ,че изчерпа темата до край.

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 05 сеп 2012 22:56

orlando7 написа:
viroglav написа:Хей така ... Без никакви лоши чувства към никой отбор или в случая спортен сайт ! Влизам всеки ден в тези шест или седем сайта спортно насочени и като ги попрочета вместо да добия някаква реална представа какво се случва с българския спорт аз оставам по - объркан и неосведомен , отколкото преди да съм прочел статиите в тях . Става ми едно такова "мръсно" , гадно и отвратително ... Чета за футбол , за волейбол , за баскетбол и въобще за колективните спортове . Навсякъде едно и също , помия меко казано . Вместо спорта да носи позитивни чувства , каквато трябва да е и неговата насоченост и да се разтоварваме по някакъв начин , то се получава обратния ефект при мен . Може при вас да е друго , може аз да гледам на нещата от по - друг ъгъл , не знам . Затова и пускам тази тема , нека всеки си каже мнението без значение на кой отбор е фен в случая ... Как се чувства , след като прочете " новините " , които го интересуват във водещите ни сайтове ! Разтоварва ли се , има ли позитивизъм от това , което се пише там , въобще какво ви е настроението преди и след прочетеното ?

Ако модераторите сметнат , че темата ми е глупава и нереално насочена , то нека я изтрият ... Просто ми е важно да разбера какво е мнението на колегите , които пишат в сайта на Гонг , защото това за мен ще е някакъв вид социална извадка за цялото ни общество .

Какъв човек си ти бе? Модераторите да ти кажат темата ти срува ли или не? Еми, живей за модераторите!

Не знам той какъв човек е (без да му се изживявам като адвокат) , но винаги съм се изумявал на такива "хейтъри"(гледам е модерна тази дума) като теб и 60-70% от хората тук, как винаги успяват да се закачат за най малкото. Моля те гений такъв обясни ми какво толкова лошо видя в тази тема. И преди да ме оплюеш или напсуваш , моля те замисли се дали нашата мила родина не е в това положение заради такива хора (силно казано) като теб. ЗАМИСЛИ СЕ БЕ БРАТ

zlatkopatko
Контакти:

Мнениеот zlatkopatko » 05 сеп 2012 23:11

Как няма да е само помия и негативизъм, като никой не работи за спорта в България.Всички работят за своите интереси и не ги интересува нищо друго.Само такива плазмодии като Д.Лазаров, Коджабашев и т.н.Макар да не съм привърженик на ЦСКА не ми е безралично какво става там.Ясно е че са АД, но тези от Титан ако зависи от мен Ще ги докарам до фалит както те докараха отбора до там и ше работят за мен и няма да им плащам с месеци да видят как е от другата страна.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 сеп 2012 23:30

ultralevski написа:Напоследък ми става приятно като чета колко е близо закриването на розовите :)
- Така умувал Батков, докато изпращал на летището "новите играчи" на Рубин Казан!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

nikolay120
Контакти:

Мнениеот nikolay120 » 06 сеп 2012 01:35

Напоследък като чета за моят любим отбор (Левски) оставам позитивно настроен защото напоследък нещата там върват бавно ,но нагоре (дано не ги оручасам :) ).Но от друга страна когато чета за българският футбол изобщо спорт не оставам така позитивно настроен.Защото напоследък нещата не вървят много на добре навсякъде.Дори като фен на Левски не искам Цска да фалира защото няма да има кого да бием ;) .Българският национален отбор по футбол също въпреки ,че вярвам ,че при определени обстоятелства можем да бием Италия и Армения.Същото е и с баскетбола.
Въпрекивсичко аз вярвам ,че нещата все пак ще се оправят :!:

Върни се в “Свободна зона”