"Абе, ей! Чакай!" - обръщение на Борисов към Дейвид Камерън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: "Абе, ей! Чакай!" - обръщение на Борисов към Дейвид Камерън

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2012 16:53

doktora25 написа:
acmilan написа:Най ми е смешно, когато комунисти плюят Бойко Борисов, това е все едно да плюят Тодор Живков :lol: Борисов е толкова демократ, антикомунист, десен, консерватор и т. н., колкото аз съм виетнамец :mrgreen:

За пръв път няма да се съглася с теб. :) Борисов е не само десен и консерватор, ами такава политика водят и всички правителства след 89, най-вече "комунистите". Проблемът е че именно консервативната политика на Меркел и Саркози доведе Европа до тази криза, а поне у нас тя няма алтернатива.

;)
Днешните "комунисти" са позор за идеята. Имам предвид тези след 1989 година. Те не знаят нищо управляващите след въпросния период. Ужким се водят "леви", но водят "дясна" политика.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 авг 2012 16:59

Пак успя да ме разплаче от смях тоя човек, Картофчо браво!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 18 авг 2012 17:31

Pride_of_London написа:Докато, драги комунисти, не измрете всички, няма да се оправи България.

Евала за коментара - кратко и ясно! ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 авг 2012 18:02

По сметката на Авиоотряд 28 няма постъпили пари от футболния отбор „Чавдар“ (Етрополе), противно на вчерашните твърдения на премиера Бойко Борисов.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 авг 2012 18:04

hajitsu написа:
Pride_of_London написа:Докато, драги комунисти, не измрете всички, няма да се оправи България.

Евала за коментара - кратко и ясно! ;)

Просто няма какво да се добави - казаното е достатъчно красноречиво...

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 18 авг 2012 18:49

Те няма да измрат ако не ги избием сами.бръкна им БАТ БОИКО в джоба и вият кат карпатски вълци

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 авг 2012 19:22

doktora25 написа:
acmilan написа:Най ми е смешно, когато комунисти плюят Бойко Борисов, това е все едно да плюят Тодор Живков :lol: Борисов е толкова демократ, антикомунист, десен, консерватор и т. н., колкото аз съм виетнамец :mrgreen:

За пръв път няма да се съглася с теб. :) Борисов е не само десен и консерватор, ами такава политика водят и всички правителства след 89, най-вече "комунистите". Проблемът е че именно консервативната политика на Меркел и Саркози доведе Европа до тази криза, а поне у нас тя няма алтернатива.

Държавни дотации дясна политика ли са? А мораториум върху цени? Договорки с търговски вериги, натиск над фирми и бизнесмени за инвестиции в спорта? Тройната коалиция специално също направи някои десни, а и либерални ходове, както и Борисов прави леви. Липсва последователност. Ок, гледай как само Франция "ще се оправи" с данъците на Оланд. Да видим тая работа. А Борисов е комунист и мутра, идол му е Тодор Живков, крепи го медийната империя на Доган. Пък вие вярвайте, че се мразят със Станишев и Сокола.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 18 авг 2012 19:54

Заслужавате доган.Да ви навежда.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2012 20:10

Държавни дотации дясна политика ли са? А мораториум върху цени? Договорки с търговски вериги, натиск над фирми и бизнесмени за инвестиции в спорта? Тройната коалиция специално също направи някои десни, а и либерални ходове, както и Борисов прави леви. Липсва последователност. Ок, гледай как само Франция "ще се оправи" с данъците на Оланд. Да видим тая работа. А Борисов е комунист и мутра, идол му е Тодор Живков, крепи го медийната империя на Доган. Пък вие вярвайте, че се мразят със Станишев и Сокола.[/quote]
Сега, дойде време и аз да се включа в темата. Единственото, с което ще се съглася с теб, е последното изречение, защото в него има много истина. Но ти чувал ли си за "Ран-Ът"? Ако не си, да те запозная, че това е действителен план, а не измислен, за разрушението на България от САЩ. Някои тук говориха, че тяхната политика щяла да помогне, но това е една огромна ЛЪЖА. Според този план, чийто архитект е Алън Дълес, родината трябва да бъде срината със земята. Всички достижения, които успя да постигне социализма, трябва да бъдат сринати, България да се върне със сто години назад в развитието си. За него се разбра за жалост след Промените, но именно той е бил част от плана за падането на социализма. Всички ценности да бъдат унищожени и пошлостта да се превърне в ценност. Този план "Ран-Ът" е действителен.
После да не благодарите на САЩ, че все ни помагат, защото те винаги са ни пречели. Ама винаги. А този, дето казва репликата, посочена в заглавието на темата, е типичен Бай Ганьо. Може ли такава простащина? И това ми било министър - председател? Такъв човек не заслужава да бъде никакъв. Това показва пълното опростачаване, безпомощност на обществото ни. Време е ние да променим нещата, но наистина НИЕ.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 18 авг 2012 20:45

Прост народ - слаба държава. Наистина си заслужаваме управниците.
И скъпи деца, не всеки, който вижда че ни управлява неандерталец е комунист.
Винаги, навсякъде !

Върни се в “Свободна зона”