Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ГЕРБ

Мнениеот alexveselinov » 18 авг 2012 17:58

Обичам Левски написа:
alexveselinov написа:
Добре,че не е вярно и си намерих хубава работа по европейска програма от Бюрото по труда

И каква е тя ако не е тайна разбира се?

продавач-консултант във известна верига магазини за мебели :)

Ако взимаш добри пари и имаш възможност за развитие е добре ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 авг 2012 18:00

ГЕРБ когато и да падне от власт , все ще е късно .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 авг 2012 18:06

Много ме кефят защитниците на Тиквоча. А не виждат, че държавата ни в момента е в руини. Безработица, бедност, безперспектива и безизходица. Отделно Тиквоча е ДОКАЗАНО най-големият мафиот в тази държава, наскоро празнувал вторият си милиард в левове. Според същите тези празни кратуни, които ни обясняват колко бил велик Великия Вожд и как милеел за народа си обаче, Боце Рапона (единственият разследван държавен глава от комисията към ЕК "Антимафия") бил народен човек. От залъка си щял да даде на нуждаещия се.

Както и да е, мене това не ми трябва. Не му ща залъка. Искам образование, ръст на икономиката, нови работни места, индексирани заплати спрямо инфлацията, разбиване на монополите на аверчетата му, НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА С МИШО БИРАТА И ЖЕНА МУ !?!?!? и т.н и т.н. и т.н.

На такива въпроси герберастите обаче отговарят с "ами като толкова ти харесва Съсеша, гласувай за него" или "комунист, ти си комунист!", нищо, че техния вожд дълги години е мачкал ушите на баш Комуниста в държава ни. Как да водиш разговор с такива хора? Драги герберасти, аз за когото трябва ще гласувам като дойде време. Проблема е, че под вещото ръководство на Хер Тиква от Банкя, държавата и народа ни не може да издържи още 1 година в това положение.

За протеста - с 2 ръце за, стига да е легален. Време му е да си ходи тоя олигофрен.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 18 авг 2012 18:08

Каквито и протести да се правят са безсмислени! Всяка една смяна на властта е преливане от пусто в празно, не само в България, а на всякъде! Проблема на българите не е в политиците, а в народа! Той ги излъчва, после ги избира и накрая иска да ги маха! Политиците не са нищо повече от представителна извадка на средностатистическия гражданин в България! Каквото и да правите не можете да смените властта, а само нейните представители! Ако не ви харесва в Бг, заминавайте другаде! Аз така направих и не съжалявам, ако не друго поне имам достатъчно пари и по - малко стрес и повече свободно време...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2012 18:11

Краят на гербаджиите е много близо!Тотален провал във всички сфери,народа изнемогва и на Бойко няма да му се размине!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2012 18:24

Jorkorazporko написа:Каквито и протести да се правят са безсмислени! Всяка една смяна на властта е преливане от пусто в празно, не само в България, а на всякъде! Проблема на българите не е в политиците, а в народа! Той ги излъчва, после ги избира и накрая иска да ги маха! Политиците не са нищо повече от представителна извадка на средностатистическия гражданин в България! Каквото и да правите не можете да смените властта, а само нейните представители! Ако не ви харесва в Бг, заминавайте другаде! Аз така направих и не съжалявам, ако не друго поне имам достатъчно пари и по - малко стрес и повече свободно време...

Защо замина от България? Явно не си бил силен, за да издържиш на трудностите. Слабите първи напускат кораба, но силните остават. Мислиш ли, че няма българи, които са мислели като теб, но са решили да останат в родината си, защото тяхното място е тук?
Ти естествено нямаш вина за случващото се. Обстоятелствата са те накарали, но социализмът беше това, за което говори въпросният Валери Найденов май се казваше. Тогава почти нямаше хора, които да не спортуват. Вярно, че нещата бяха на аматьорски начала, но народът беше здрав. Да видиш пълен човек, беше рядкост и обидно.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 авг 2012 18:30

Обичам Левски написа:
alexveselinov написа:
Добре,че не е вярно и си намерих хубава работа по европейска програма от Бюрото по труда

И каква е тя ако не е тайна разбира се?

продавач-консултант във известна верига магазини за мебели :)

Въпросът е не какво работиш, а какво пише на лентата ти накрая на месеца, защото работата може да е хубава и приятна, но заплащането е супер мизерно почти навсякъде!Като се почне от здравни, пенсионни и не знам си още какви удръжки и като се удари чертата става интересно.. Сега може и да ти стигат, защото си само на 19 и нямаш други отговорности, но как се издържа семейство с тези пари?Специално българските работодатели са под всякаква критика!Умишлено се занижава стандартът на хората, а в същото време цените постоянно се покачват нагоре, а правителството не си мърда пръста за нищо и само повтаря колко дисциплинирана фискална политика има България! :mrgreen: С две думи българинът обеднява прогресивно, но видиш ли вървим напред! :o

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 18 авг 2012 18:38

Абе пичове какво очаквате, целия свят се тресе от криза а вие очаквате пари да капят от небето. Айде върнете комунистите да не взимаме еврофондове, кои в европа ще им има пак доверие. Какво направиха за инфрасруктурата, за спорта, за развитието на държава? Дигат пенсите -детска радост бенгалски огън никаква мисъл за младите и бъдещето.
Да ви кажа ли една тайна. В Европа хората имат пари защото са работливи. Колкото и да боли българина е мързелив. До като българина се надява някои да му даде без да го е изработил, докато се опитва да измами системата, докато се опитва да направи някоя велика далавера, държавата ще е на този хал. Такъв ни е манталитета. За всички успелите хора са крадци и ш**аняци, цялата държава се опитва да избие хората и всичко е срещи хората и се опитва да ги избие един по един. Може да мятаме лайна колкото искаме, но това нищо няма да промени, просто избиване на комплекси.

До като не осъзнаем, че ние сме държата и ние трябва да си променим манталитета няма да да има напредък.

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 авг 2012 18:42

Аз не се имам за мързелив, работя от 2 години доста стабилно бих казал и в момента нямам нито една стотинка спестявания. Стигат ми точно толкова колкото да си преживявам с тях, с някои условности (!!!)
И това не е някаква общаческа работа, напротив, компютри едно-друго. Е кво прайм? :roll:
Особено сега с тия увеличения на абсолютно всичко направо не ми се мисли :roll:
Дано за това да не е виновен пак Станишев (по което време баща ми вземаше една торба с пари, а сега не е вземал заплата от 4 месеца :roll: )
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 18 авг 2012 18:44

Ако има некои да ни организира да хвърляме камъни по такива цървули като тебе ,първи ще доида,мръсни комунета.
и на следващите избори с 2 ръце за БАТ БОИКО.

Върни се в “Свободна зона”