Затлъстяваща нация шампиони не ражда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Затлъстяваща нация шампиони не ражда
Проблема ни е, че спорта ни не е маркетингов продукт! В САЩ, с някои изключения ако не си номер 1 в спорта си не печелиш пари!
Аз също имам проблем със затлъстяването:
Прекалено съм слаб за годините и височината си. Как аджеба да ги вдигна тея кила ? Вярноо е, че ритам на ден около 1-2 часа, но ако не го правех щях да умирам от скука.
Някой от авторите на темата или на статията би ли ми обяснил как да затлъстея ? Опитвам се, но не мога.

Прекалено съм слаб за годините и височината си. Как аджеба да ги вдигна тея кила ? Вярноо е, че ритам на ден около 1-2 часа, но ако не го правех щях да умирам от скука.
Някой от авторите на темата или на статията би ли ми обяснил как да затлъстея ? Опитвам се, но не мога.

[center]1914[/center]
Без име написа:Аз също имам проблем със затлъстяването:
Някой от авторите на темата или на статията би ли ми обяснил как да затлъстея ? Опитвам се, но не мога.![]()
![]()
Такава ти е структурата просто,мисля че си ядеш достатъчно,обаче просто не ти се връзва.

Без име написа:Аз също имам проблем със затлъстяването:
Някой от авторите на темата или на статията би ли ми обяснил как да затлъстея ? Опитвам се, но не мога.![]()
![]()
Най-искрено ти завиждам.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Доктор Хаус написа:
Пълни глупости ! Ако има желание ще се намери къде да си рита ! Основния проблем е в нас, а не в държавата! Ето първосигнално започвате с упреците към другия, а всъщност проблема е, че поколението ми е мързеливо.
Когато бях малък, на около 7-8 години, излизах и, пред блока, всеки ден ритах с по-големите от мен. Ние продължаваме да ритаме, но не виждам по-малки,които идват и да искат, да ритат с нас...
Държавата ? Това сме ние, а щом държавата сме ние, значи проблема е в нас !
[center]1914[/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Без име написа:Доктор Хаус написа:
Пълни глупости ! Ако има желание ще се намери къде да си рита ! Основния проблем е в нас, а не в държавата! Ето първосигнално започвате с упреците към другия, а всъщност проблема е, че поколението ми е мързеливо.
Когато бях малък, на около 7-8 години, излизах и, пред блока, всеки ден ритах с по-големите от мен. Ние продължаваме да ритаме, но не виждам по-малки,които идват и да искат, да ритат с нас...
Както по-горе написах сега са модерни по-други работи като това да бъдеш "съединител"
- barca4ever
- Контакти:
Без име написа:Доктор Хаус написа:
Така е преди 6-7 години на площадката до блока ритахме по най-малко 10 човека всеки ден, а сега не никой.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Това разбира се са пълни глупости. Най-дебелата нация в света - САЩ - ще завършат на първо или второ място по брой медали на олимпиадата, англичаните ще са трети.В Китай има вероятно 2 пъти повече хора с наднормено тегло отколкото в САЩ, а ето че се борят със Сащ за първото място!
Сега всички са некви отворковци,нямат никаква дисциплина и ходят всеки ден по дискотеките,и се напиват като прасета,а ние като бяхме малки определено не правехме така.
durex написа:До някъде са прави с наднорменото тегло,но за мен най-важния фактор са парите.
За олимпийската подготовка на 63 български спортисти за Лондон са похарчени 23 млн. лева. Парите са с близо една четвърт повече от тези за Пекин. Франция даде 11.4 млн. евро за 333 олимпийци, а Република Южна Африка - $14 млн. за 133 състезатели.
Срещу парите няма да казваме колко медала имат до момента другите - и колко ние. Лесно е - нямаме нито един. В оставащите няколко дни може да имаме най-много три - или само един.
Въпреки обещаните премии от по 200 000 лева за златен медал (срещу $25 000, обещани на американците - и никакви - на германските и британските спортисти).
Fortuna favet fortibus !!!!!!!!!