Световният македонски конгрес: В България няма българи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Световният македонски конгрес: В България има всичко, но не

Мнениеот tiamat » 09 авг 2012 00:25

saffron написа:
Angoff написа:Ще ви упрекна всички в тая тема , че реагирате точно така както искат сръбските власти в Скопие , искат хората в България да спре да им пука за българите в Македония , като чрез няколкото си медии бълват постояни глупости и лъжи против Бълария и българите а отзвука тук в нашата страна да е на нож с тях и да се откажем от тях !

Нормалните и обикновенните хора в Македония все повече и повече се осъзнават и разбират че сме един народ с една история , лично съм срещал такива хора в Македония и някой със сълзи на очите са ни приветсвали и са ни разправяли истории за техните предци българи. Всичките гонения и обиди , към македонците с българско самосъзнание са от власта чрез платени футболни запалянковци предимно на Вардар (Скопие) , няма да видите обидни транспаранти или подхвърляния от обикновенните хора докато се разхождате из улиците , тези хора до сега са държани в пълен мрак относно истинската си история та те дори незнаят , кои са Владо Черноземски и Мара Бунева и какво са направили за техните деди и за тях самите .

Има много изключително много хора с българско самосъзнание в Македония и го заявяват открито а тази бройка нараства с всеки изминал ден има такива , които дори се противопоставят на "луна парка" в центъра на Скопие и на "новата" им измислена история и то хора професори с тежест в македонското общество сещам се за човека , който е проектант на сегашното им знаме как се смееше на всички тези неща дори казваше че , като разказва за това на свой колеи чужденци или избухват в смях или го съжаляват че живее там ...

Не се отричайте от братята ни в Македония близко е деня в , който сърбоманията ще бъде изкоренена и това да станем един народ . Рано или късно ще задрапат до ЕС и тогава про-сръбските им правителства нямат шанс , няма как да допуснат държава в ЕС с подобна "измислена" история !

До някъде съм съгласен с тебе , но идиоти , който насаждат омраза между двете държави има и тук и там . Основния проблем е следния , македонците отлично осъзнават ,че с българите са един народ , но никой не иска да приеме историята за Хан Аспарух , който идва от азия и създава държавата България , така както тук българите не искат да приемат това ,че са наследници на древните македонци и траки ! Така както ти казваш ,че тяхната история е измислена , така и те казват същото поради факта ,че има 20 хипотези за произхода на българите , но нито една от тях не е доказана на 100% . А македонците се обединяват всички в това ,че предпочитат да са наследници на древните народи населявали балканите , така както гърците се мислят за елини или ирландците за келти , французите за гали , скандинавците за наследници на викингите и тн. Всяка история е измислена и никои не може да каже къде е истината. Важно е бъдещето!Но докато има националисти по телевизиите и там и тук, тази омраза , която се насажда по медиите ще се гради на базата на миналото, ще ни докара до това да сме смъртни врагове за кеф на цигани , турци , албанци , гърци вместо да се обичаме и да вървиме заедно напред, ние ще се мразиме най много от всички на балканите! Явно никога няма да се поучиме от историята , тогава да го духа историята! Общите интереси на всички нормални хора е как да живеят щастливо и как в тая бедност да свържат двата края , не ме интересува , кой идиот казва ,че това е било македонския полуостров , както и не ме интересуват десетките хипотези за произхода на българите! тва е :mrgreen:

Изображение

Евала на тез двете мнения!!

Потребителски аватар
ivailopetkov25

Re: Световният македонски конгрес: В България няма българи

Мнениеот ivailopetkov25 » 09 авг 2012 02:57

аз съм готов за война , нашата ловна дружинка е 20 човека , като се съберем и чепинци ще ги изкъртим ;)
Ексклузивна оферта само за българи - 50$ за онлайн покер без депозит.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Re: Световният македонски конгрес: В България има всичко, но не

Мнениеот dragoni » 09 авг 2012 04:03

миле гърбавия написа:Що е маке,се е юнак!Шума ке ядам,пушка ке купам,комита ке стаам!

що е маке се е лайно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 09 авг 2012 04:29

човекот е произлязъл от маймуна а маймуната е произлязла от МАКЕДОНЕЦОТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 09 авг 2012 09:55

dragoni написа:човекот е произлязъл от маймуна а маймуната е произлязла от МАКЕДОНЕЦОТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: ДУри вонземниот е МАКЕДОН,ъхъ... :roll:
[center]Изображение[/center]

takimir
Контакти:

Мнениеот takimir » 09 авг 2012 13:21

Конгресът е излязъл със същата теза, както на България - двата народа са с еднакъв произход. Просто трябва да се уеднаквят изпозваните термини и дългогодишния проблем ще бъде решен.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 авг 2012 22:39

Много внимание им обръщате на тез говна!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”