Спортният екип на БНТ.......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Спортният екип на БНТ.......

Мнениеот gin » 08 авг 2012 11:58

направо умрях от срам, че критикувам бнт, а съм получавал толкова много неща само за 60 цента. кви нови филми, ква публицистика, кви квалификации, кви 5 лева? под прикритие е копродукция с частен инвеститор, световните и европейските, първо не са на пазарни цени(държавните тв ползват преференции) и после няма да ти казвам какво става с продаденото рекламно време. личи си, че си в някой регионален център или някой твой близък. не ми се занимава да вадя студия от ЛЕ от сезон 10/11, когато гостите на радостин любомиров стоически устояваха на жаждата си за физически погром върху му, в следствие на олигофренските му "въпросчета", свеждащи футболните му познания на ниво шестокласник-втори срок
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 08 авг 2012 11:59

Направете един одит в БНТ и разберете къде отиват вашите пари и кого от телевизията храните повече- Петела или Кедъра например! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 08 авг 2012 12:00

Не съм част от екипа на БНТ, но всичко от тва, дето съм го написал го предават и го дават.
Колкото до 60 стотинки, не 6 - раздели 50 млн. лв на 7 млн души и...
Остатъкът е от реклами, като извадим 16 млн лв за транслиране на програмите им и вижте, че сметката не е такава, каквато я изкарвате.

Brannik
Контакти:

Мнениеот Brannik » 08 авг 2012 12:01

venger написа:Направете един одит в БНТ и разберете къде отиват вашите пари и кого от телевизията храните повече- Петела или Кедъра например! :lol:

:lol: :lol: :lol:

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 08 авг 2012 12:09

Мен лично "шефът" Манченко ме дразни най-много, много противен провлечен глас и интонация, некомпетентност и като почне едни дълги-дълги изречения на които и самият той им губи смисъла :evil: :evil: :evil:

Пепито - Петела е наистина непоносим на футбол, трябва да му се забрани да го коментира,ако може и със закон :mrgreen: . На другите спортове се справя по-добре.

Кедъра и Ибришимов са най-добрите според мен

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 08 авг 2012 12:20

RUSE написа:Не съм част от екипа на БНТ, но всичко от тва, дето съм го написал го предават и го дават.
Остатъкът е от реклами, като извадим 16 млн лв за транслиране на програмите им и вижте, че сметката не е такава, каквато я изкарвате.

тези цифри са условни и нямат никаква тежест. аз бия в друга посока- тази институция, като всичко държавно в постсоциалистическия период е синоним на аутсайдер в пазарни условия. тя просто е неконкурентно способна, защото въпреки че получава субсидия продава и рекламно време, т.е. генерира приходи, а не предлага продукция привличаща обществения интерес. едните могат със собствени средства да инвестират и рискуват, другите с държавно рамо пак са на дъното.
[offtopic]бнт е идеален пример за това как се поддържа държавно предприятие в клинична смърт. много обичам да отговарям на пенсионерските брътвежи за затворените заводи липсата на държавна работа и безработицата след 10-ти ноември със следния пример. искате децата ви да работят на "държавно", а вие гледате ли "първа програма"? "- ами не, щото не дават нищо!" А така значи "държавното" днес не дава нищо, а как искате да има държавни предприятия, след като не "дават" нищо и не са конкурентно способни?![/offtopic]
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 авг 2012 12:25

RUSE написа:Уж всички гледали Евроспорт, па темите за БНТ са повече от темите за олимпийците ни :lol:
Само по този простичък факт си личи, че хората си вършат работата и не оставят народонаселението равнодушно.
Иначе българинът започна и от телевизия да разбира.
И в друга тема написах тези, дето много ги е грижа за данъкоплатците знаят ли всъщност колко отива за БНТ и каква смешно нищожна част от парите се падат на тях? 0,004% от бюджета на Република България или 0,6 стотинки на месец на всеки български гражданин. И да не говорим, че в България няма лицензионни такси за БНТ като са в нормалните европейски дрържави.
А "ощетеният" данъкоплатец насреща получава:

1. Нови български филми;
2. Концерти и музикални конкурси;
3. Спортни събития: Световно първенство по футбол, Европейско първенство по футбол, Лига Европа, квалификации на националния отбор мъже и младежи, квалификации, Евробаскет мъже, жени, младежи, Еврокъп мъже, жени - баскетбол, Балканска баскетболна лига, НБЛ мъже и жени волейбол НВЛ мъже и жени, Световно първенство по баскетбол, Световна лига по волейбол мъже, Европейски лига/Гран при - жени, Евроволей мъже, Световно първенство - мъже, Художествена и спортна гимнастика - Европейски купи, Моторни спортове - Формула 1, Купи по мотоциклетизъм, бокс - европейски и международни турнири на територията на България, турнири по борба, Олимпиада - лятна и зимна, а големите спортни събития - в HD.
4. Новини и публицистични предавания.
5. Музика и култура.
и т.н.
Това на цената на 0,6 лв. на месец.
Друг път като слагате теми, поне малко се запознайте, нека не приказваме митове и глупости. БНТ целогодишно предават много спорт и то много различни спортове и състезания и е нормално да поддържат голяма спортна редакция. Сравненията с някакви кабеларки е несъстоятелно, след като те дават основно футбол и могат с 2-ма човека да се справят без проблеми.
И тези, които смятат, че частните медии не харчат техните пари, много, много се лъжат. Те всеки ден издържат знайни и незнайни частни медии и то със суми многократно по-големи от това, което плащат за БНТ, което е фиксирано - 0,60 лв на месец.

Бюджетът на БНТ за тази година е около 80 млн. лева (говори се, че вече е изчерпан). Спортният щат е около 3 пъти по-голям от нужното. Можеш да сравниш какво се е давало като спорт преди години и какво се дава сега. БНТ, освен за задължителните Световни и Европейски първенства по футбол, както и Олимпиадата, не дава пари за нищо. Може да се поинтересуваш колко са платили за правата на държавните първенства по волейбол и баскетбол. От няколко години се ослушват, стане ли дума за родното първенство по футбол, та се налага външни лица да се намесват и да им припомнят каква точно е ролята им. Състезанията от Формула 1 събират огромна аудитория, не ще и дума. Стига да се излъчват директно ;) За музикалните и развлекателни предавания също можеш да потърсиш информация. Кои хора ги правят и колко са хонорарите на свързаните лица.

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 08 авг 2012 13:30

RUSE написа:Не съм част от екипа на БНТ, но всичко от тва, дето съм го написал го предават и го дават.

7 млн. души :shock: толкова ли са данъкоплатците в България. Къде са децата, пенсионерите, безработните или ние сме население от близо 10-11 млн. Формула по ТВ+, къде беше БНТ при гостуванията на на българските отбори, ако бюджета наистина е 80 млн. извинявай ама в тази криза толкова пари за нищо. Кой ги гледа освен по големите спортни прояви?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 авг 2012 14:26

Абе Евроспорта е същият т....к. Спиридонов все от всичко разбира, дай му и лимки да коментира.... На плуването ми скъса нервите с тея технологични костюми, всяка втора дума му беше за тях.... Имаше един, който коментираше спортната гимнастика- е няма толкова заспал и неадекватен човек.,..

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2012 14:33

MORSKI написа:Абе Евроспорта е същият т....к. Спиридонов все от всичко разбира, дай му и лимки да коментира.... На плуването ми скъса нервите с тея технологични костюми, всяка втора дума му беше за тях.... Имаше един, който коментираше спортната гимнастика- е няма толкова заспал и неадекватен човек.,..

Това, Саше, е Георги Чобанов - бивш състезател, а сега треньор по скокове във вода... И той разбира от гимнастика колкото мен :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Свободна зона”