Спортният екип на БНТ.......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спортният екип на БНТ.......
освен всичко друго, 75% имат над 20 години стаж на държавното корито. всички кадърни жърнаслисти, които са хедлайнери на частните спортни отдели са тръгнали или минали през бнт. това говори само, че на сан стефано 29 остават само утайките или такива, които са достигнали тавана си прекалено рано. мога да ви кажа повече от изброените на щат бнт, които стават, но те работят в над 10 частни тв, което идва да покаже, че са прекалено много. никой няма нужда, нито гледа слаба тв като бнт. та там ефирно време има повече от 10 години идиот като драго чая с рейтинг стотина души, да не говорим за нона йотова, ути, бразди, умно село и к'воли още не.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Кедъра е класа.
gin написа:освен всичко друго, 75% имат над 20 години стаж на държавното корито. всички кадърни жърнаслисти, които са хедлайнери на частните спортни отдели са тръгнали или минали през бнт. това говори само, че на сан стефано 29 остават само утайките или такива, които са достигнали тавана си прекалено рано. мога да ви кажа повече от изброените на щат бнт, които стават, но те работят в над 10 частни тв, което идва да покаже, че са прекалено много. никой няма нужда, нито гледа слаба тв като бнт. та там ефирно време има повече от 10 години идиот като драго чая с рейтинг стотина души, да не говорим за нона йотова, ути, бразди, умно село и к'воли още не.
Ами всичките тези "журналисти", не само спортните знаят, че в друга телевизия нямат дори и минимален шанс да са конкурентни и много бързо ще останат на пътя. Да, телевизии бол, но кой иска да работи на частно в ТВ"Родина", като може да е на държавна работа в БНТ? А явно на ръководството на БНТ не му дреме каква продукция се предлага, важното е да има нещо и да падат пари от реклами.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Нови лица започнаха да влизат в последните 2-3 години.
По-скоро: нови деца

gin написа: та там ефирно време има повече от 10 години идиот като драго чая с рейтинг стотина души, да не говорим за нона йотова, ути, бразди, умно село и к'воли още не.
Дискриминираш Кака Лара с липса на внимание

Не знам кой какъв е и за кво се бори, но за мен номер едно е пича, който коментира заедно с Тереза Маринова леката атлетика. Иска му се на човека да топне пипера и все вкарва разни леки фитили по адрес на Маринова, ама все не му се получава, а коментарът за финала на 100 метра при мъжете и неистовото му девствено крещене влиза отраз в топ 10....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Уж всички гледали Евроспорт, па темите за БНТ са повече от темите за олимпийците ни
Само по този простичък факт си личи, че хората си вършат работата и не оставят народонаселението равнодушно.
Иначе българинът започна и от телевизия да разбира.
И в друга тема написах тези, дето много ги е грижа за данъкоплатците знаят ли всъщност колко отива за БНТ и каква смешно нищожна част от парите се падат на тях? 0,004% от бюджета на Република България или 0,6 стотинки на месец на всеки български гражданин. И да не говорим, че в България няма лицензионни такси за БНТ като са в нормалните европейски дрържави.
А "ощетеният" данъкоплатец насреща получава:
1. Нови български филми;
2. Концерти и музикални конкурси;
3. Спортни събития: Световно първенство по футбол, Европейско първенство по футбол, Лига Европа, квалификации на националния отбор мъже и младежи, квалификации, Евробаскет мъже, жени, младежи, Еврокъп мъже, жени - баскетбол, Балканска баскетболна лига, НБЛ мъже и жени волейбол НВЛ мъже и жени, Световно първенство по баскетбол, Световна лига по волейбол мъже, Европейски лига/Гран при - жени, Евроволей мъже, Световно първенство - мъже, Художествена и спортна гимнастика - Европейски купи, Моторни спортове - Формула 1, Купи по мотоциклетизъм, бокс - европейски и международни турнири на територията на България, турнири по борба, Олимпиада - лятна и зимна, а големите спортни събития - в HD.
4. Новини и публицистични предавания.
5. Музика и култура.
и т.н.
Това на цената на 0,6 лв. на месец.
Друг път като слагате теми, поне малко се запознайте, нека не приказваме митове и глупости. БНТ целогодишно предават много спорт и то много различни спортове и състезания и е нормално да поддържат голяма спортна редакция. Сравненията с някакви кабеларки е несъстоятелно, след като те дават основно футбол и могат с 2-ма човека да се справят без проблеми.
И тези, които смятат, че частните медии не харчат техните пари, много, много се лъжат. Те всеки ден издържат знайни и незнайни частни медии и то със суми многократно по-големи от това, което плащат за БНТ, което е фиксирано - 0,60 лв на месец.

Само по този простичък факт си личи, че хората си вършат работата и не оставят народонаселението равнодушно.
И в друга тема написах тези, дето много ги е грижа за данъкоплатците знаят ли всъщност колко отива за БНТ и каква смешно нищожна част от парите се падат на тях? 0,004% от бюджета на Република България или 0,6 стотинки на месец на всеки български гражданин. И да не говорим, че в България няма лицензионни такси за БНТ като са в нормалните европейски дрържави.
1. Нови български филми;
3. Спортни събития: Световно първенство по футбол, Европейско първенство по футбол, Лига Европа, квалификации на националния отбор мъже и младежи, квалификации, Евробаскет мъже, жени, младежи, Еврокъп мъже, жени - баскетбол, Балканска баскетболна лига, НБЛ мъже и жени волейбол НВЛ мъже и жени, Световно първенство по баскетбол, Световна лига по волейбол мъже, Европейски лига/Гран при - жени, Евроволей мъже, Световно първенство - мъже, Художествена и спортна гимнастика - Европейски купи, Моторни спортове - Формула 1, Купи по мотоциклетизъм, бокс - европейски и международни турнири на територията на България, турнири по борба, Олимпиада - лятна и зимна, а големите спортни събития - в HD.
5. Музика и култура.
и т.н.
Друг път като слагате теми, поне малко се запознайте, нека не приказваме митове и глупости. БНТ целогодишно предават много спорт и то много различни спортове и състезания и е нормално да поддържат голяма спортна редакция. Сравненията с някакви кабеларки е несъстоятелно, след като те дават основно футбол и могат с 2-ма човека да се справят без проблеми.
И тези, които смятат, че частните медии не харчат техните пари, много, много се лъжат. Те всеки ден издържат знайни и незнайни частни медии и то със суми многократно по-големи от това, което плащат за БНТ, което е фиксирано - 0,60 лв на месец.
- vratar4eto
- Контакти:
Стига ревали, бе! Като не ви харесват не ги гледайте, или ако ви дразни коментара натискате копченцето "Mute"(Aз така гледам Висшата лига ) Плащало им се с "нашите" данъци. Първо половината от тия, които пишат, едва ли са пълнолетни и са плащали данъци някога. Второ това със субсидиите е за определени предавания, пък и като гледам как държавата плаща за предаванията на БНТ (още не са платени парите за БГ първенството, които Св. Бойко обеща)...
А и не знам защо си мислите, че взимат милиони. Всички "нови лица" (от едно от тях знам за какво става въпрос) са на хонорар. Даже част от старите пушки вече не са на щат, а на хонорар. Така че взимат според изработеното.
Не казвам , че са много добри, но аз лично смятам, че БНТ е необходимото зло, без което не знам дали въобще щяхме да гледаме българското участие на олимпиадата (не че има много какво да се види де
)
А и не знам защо си мислите, че взимат милиони. Всички "нови лица" (от едно от тях знам за какво става въпрос) са на хонорар. Даже част от старите пушки вече не са на щат, а на хонорар. Така че взимат според изработеното.
Не казвам , че са много добри, но аз лично смятам, че БНТ е необходимото зло, без което не знам дали въобще щяхме да гледаме българското участие на олимпиадата (не че има много какво да се види де

nikieg написа:Кедъра е класа.
Но...върха на сладоледа е "кедровия" коментар на вдигането на тежести, няма такава подигравка!
А за мислещите по начина: - Ние им плащаме заплатите, пият кафе по 10часа, вестници, заигравки и прочие .. бих казал само - кой както се уреди, кой за каквото е учил

RUSE написа:Уж всички гледали Евроспорт, па темите за БНТ са повече от темите за олимпийците ни![]()
1. Нови български филми;
5. Музика и култура.
и т.н.
пич, малко си се спрестарал. Няма да се учудя ако ис част от екипа на БНТ. Това за 6 ст. на месец няма как да го знаем със сигурност дали е така. Бая работи си написал, че предава БНТ, но и много неща не са предавали и хора като мен едва ли не са принуждавани да се включат към Булсат ком. От музикалните конкурси единствено Евровизия. Борба, бокс, худ. гимнастика и т.н. кога си ги гледал тези неща последно по БНТ, освен на ОИ???Така мче няма нужда да се впрягаш чак толкова много. Истината е, че екипът им е прекалено голям, но за национална медия-хранилка е нормално донякъде. Както и да е- да са живи и здрави спортните журналисти в БНТ. Хората са извадили късмет просто, а има и някои от тях които си вършат добре и съвестно работата. Това също няма как да се отрече.
Последна промяна от danko_sot на 08 авг 2012 12:00, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:doktora25 написа:Признавам не съм гледал Евроспорт, не знам дали взимат ексклузивни интервюта, какъв им е коментарът и до каква степен излъчват българското участие. На мнение съм обаче, че БНТ трябва да разполага със спортен екип, съдържащ специалисти във всички спортове, а вече колко от тези хора е необходимо да са на самата олимпиада никой от нас не може точно да каже. Не знаем има ли някакви изисквания на МОК, каква е практиката на други държави, какво включват задълженията им там и така.
Пич ти как ги смяташ ве? Значи на всяка спортна дисциплина по един човек, така ли??? А замислял ли си се, че по евроспорта може да имат двойно, че дори тройно по-малък брой екип, но просто там всеки спортен журналист е дотолкова ерудиран, че има минимум три спортни дисциплини в ресора си.
Просто съм против живуркането на някои хора, когато е на мой гръб, а и на ваш също
Значи аз писах по-горе. Нормалното е всеки от тях да е специалист в 3-4 спорта и е така, но ако се опита да бъде в повече качеството на коментарите ще се влоши. Зачети и в това дългото мнение на RUSE. Умни работи говори.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!