Моля ви БНТ, махнете Петела!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RUSE
Контакти:

Re: Моля ви Бнт,Махнете Петела

Мнениеот RUSE » 05 авг 2012 20:56

Plovdiv Finest написа:Абсолютен мазохизъм е да гледаш Европейско, Световно, БГ футбол или ОЛИМПИАДА по БНТ. Абсолютни некадърници са тия!

Специално за Олимпиада в България няма друга медия, която да може да се справи и на 1/2 от това, което правят БНТ. Не знам, ама не са много обществените медии, които предават 18 часа, че и в HD, че и без пари. В Русия РТР дават нищожно количество от Олимпиадата за сметка на частни pay per view медии. В други части на Европа е също така.
Не знам какво ви дразнят толкова тези коментари, ще кажеш, че казват нещо толкова лошо и грешно. Мен лично ме дразни някой като почне да чертае схеми и да ми философства. Спортът е шоу и емоция, коментаторите трябва да разчупват атмосферата, а не да се държат все едно озвучават научнопопулярен филм по Дискавъри.
И БНТ са взели правата на всички събития до 2022 включително, така че поне до тогава ще гледаме спорт безплатно и общодостъпно и до последната паланка в България.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2012 20:56

orlando7 написа:
razbira4 написа:Няма такъв идиот! Ама така е в Канала - връзки, връзки, Манченко, Алипиев, мама, тате...

Коментирай ти щом си толкова раэбирач!

Ми много си е прав човека!В БНТ-то всичките са навързани като свински черва ама к'во ли се учудвам!?Това си е нещо типично за нашата страна..

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 авг 2012 21:13

Обичам Левски написа:Този изобщо неможе да коментира.Ужасен коментар.Супер победа на Сашко Александров (пуснах няколко сълзи след победата му)По безхаберен коментар няма от неговия.Да се маха пуу

В желанието си да го махнеш, пускането на тема е връх на морално-волевите качества. :lol: :lol:

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 05 авг 2012 21:19

Наистина малко прекалявате с тези теми за Петела. Мен наистина ме дразни, когато коментира футбол (там не разбира нищо, не следи мача и дрънка само глупости), но на бокс, хандбал и някои други спортове се справя.

Най-отвратителният и дразнещ журналист за мен (с голяма разлика)е Методи Манченко :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 05 авг 2012 21:27

RedeviL написа:
Niksh0 написа:Не знам за кой път казвам, но малкото останали наистина компетентни спортни коментатори в България са в Евроспорт - Спиридонов, Божинов и Чешанков, а и Камен Станчев естествено :)

не думай..прекалено много приказват, използват фрази, които са подходящи за всичко друго, но не и за спорт!!От Евроспорт ми харесват само тези, които коментират колоезденето - Камен Станчев и другия му забравих името, другите не ми харесва коментара им!Особено Божинов е пълен дебил! :)

Знчи не си гледал евроспорт или би би си или скай спортс с английски коментар. Там е пълно с такива "дебили".
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 05 авг 2012 22:18

Много моля....ГОНГ.....махнете Обичам Левски!
slabia_forever

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 авг 2012 22:30

Коментарите в БНТ са на нивото на родния футбол и спорт.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 05 авг 2012 22:32

благодарности за БНТ че предават толкова много от Олимпиадата...........чакай, чакай те паричките дето са ги дали са от нашите джобчета бре? И на тия дето ги плюем командировъчните са от джобчетата.........чакай, небъркам ли, май не за кое да сме благодарни?
Наистина е наказание да се предава спортно мероприятие по БНТ, особенно ако изцяло е тяхно(снимане,предаване,коментар) качеството на картината е перфектно, камерите са неповече от 3 на стадион,по един микрофон и то за какво е като намалят звука , на европейското хората им дадоха звук , те го намалиха, на определени мачове все едно нямаше публика а точно тоя Петел буквално спеше и приспиваше непомните ли, относно "слаганията" на някой комнтатори на опеделени спортисти.......хората са предвидливи и си плетат кошницата от рано: прогноза много хваления Владо от Сашо Йовков скоро ще стане шефче в волейбола......е как няма още 20 години да коментира Сашо......

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 05 авг 2012 23:12

Ами иди ти коментирай, бе, Пурко!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 05 авг 2012 23:29

100 години 100 написа:Много моля....ГОНГ.....махнете Обичам Левски!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”