Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"
Значи ще чакаме 21-ви Септември 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
Има няколко аспекта около тази информация ...
Не казвам, че всичко това не е вярно !
Даже напротив ...
Аз съм един от тези в този форум, който отдавна твърди, че човечеството към момента разполага с невероятни технологии !
Технологии, които обаче се ползват от изключително малък кръг от хора ...
Но да се върна на темата.
Така или иначе буди интерес това, че ученият и организацията му, която предлага тази революционна технология, е/са иранци.
Аз все си мисля, че ако Иран ... Или частни ирански организации разполагаха с подобна технология, досега можеби щяха да са я използвали за различни цели !
От друга страна ...
Възможно е посочените технологии да не са могли да бъдат развити изцяло и тази организация цели чрез публичност, да получи помощ.
Освен това, ако тази технология е така нареченият- "строго секретен ядрен проект на Иран", чрез осветляването и пред света, иранците показват, че няма нищо вярно в това, в което ги упрекват.
Разбира се, тази технология би могла да бъде далеч по-опасна и смъртоносна от ядрените оръжия ...
Та в този ред на мисли, отново стигаме до това, че една от страните, която откровено казано е доста съмнителна в контекста на международната сигурност ( каквото и да си говорим, Хизбула е факт ) ... Можеби притежава смразяваща технология, която с лекота може да я превърне в Световен лидер.
Честно казано, на мен тази информация ми се вижда доста съмнителна ...
Можеби подценявам Иран, но някак си не ми звучи логично ... Най-голямото откритие за човечеството ( ако технологията разбира се е факт ) ... Да е с автор - Иран.
Естествено, вън от съмнение е, че очаквам с нетърпение 21-ви Септември ...
Дано само, да няма информационна завеса на брифинга, който смятат да дадът от "Keshe".
Не казвам, че всичко това не е вярно !
Даже напротив ...
Аз съм един от тези в този форум, който отдавна твърди, че човечеството към момента разполага с невероятни технологии !
Технологии, които обаче се ползват от изключително малък кръг от хора ...
Но да се върна на темата.
Така или иначе буди интерес това, че ученият и организацията му, която предлага тази революционна технология, е/са иранци.
Аз все си мисля, че ако Иран ... Или частни ирански организации разполагаха с подобна технология, досега можеби щяха да са я използвали за различни цели !
От друга страна ...
Възможно е посочените технологии да не са могли да бъдат развити изцяло и тази организация цели чрез публичност, да получи помощ.
Освен това, ако тази технология е така нареченият- "строго секретен ядрен проект на Иран", чрез осветляването и пред света, иранците показват, че няма нищо вярно в това, в което ги упрекват.
Разбира се, тази технология би могла да бъде далеч по-опасна и смъртоносна от ядрените оръжия ...

Та в този ред на мисли, отново стигаме до това, че една от страните, която откровено казано е доста съмнителна в контекста на международната сигурност ( каквото и да си говорим, Хизбула е факт ) ... Можеби притежава смразяваща технология, която с лекота може да я превърне в Световен лидер.
Честно казано, на мен тази информация ми се вижда доста съмнителна ...
Можеби подценявам Иран, но някак си не ми звучи логично ... Най-голямото откритие за човечеството ( ако технологията разбира се е факт ) ... Да е с автор - Иран.

Естествено, вън от съмнение е, че очаквам с нетърпение 21-ви Септември ...
Дано само, да няма информационна завеса на брифинга, който смятат да дадът от "Keshe".
това е доста интересно, надявам се да е истина, само моля оправете превода на допълнението, за да звучи по- достоверно. Има разни дребни неща като например, че ще се стига до най- близката галактика която е на разстояние 4,2 млн светлинни години за секунди/ а в превода пише че тя е на разстояние 4,2 млн светлинни години в секунда, което е мярка за скорост, а не за разстояние/ такива неща в първия момент навеждат на мисълта дали е вярно написаното. На мен ми стана любопитно и проверих в английския вариант, там си е написао вярно и смислено. Просто явно някои неща са се загубили в превода.
В АТАКА В АТАКА СИНИТЕ В АТАКА!
-
- Контакти:
Както се казва -а дано,ама надали!Прекалено е хубаво,за да е истина.Иначе би било прекрасно! 

- Sleepwalker
- Контакти:
Ще разберем след 2 месеца. Хубаво е, че въпросните учени се ангажират с конкретни дати и срокове. Само до тогава да не стане някой самолетен "инцидент" или по грешка Хамериканците да бомбардират някоя лаборатория, в която по случайност тогава е Кеше. 

И разбира се очаквам с нетърпение какво ще стане на 21.09 и дали ще се случи наистина или ще бъде осуетено по някакъв наин....... Доста хора/и държави/ ще фалират и ще станат излишни звена, ако всичко това се случи така, както го описват.
- BLUE CHAMPIONS
bluemight написа:това е доста интересно, надявам се да е истина, само моля оправете превода на допълнението, за да звучи по- достоверно. Има разни дребни неща като например, че ще се стига до най- близката галактика която е на разстояние 4,2 млн светлинни години за секунди/ а в превода пише че тя е на разстояние 4,2 млн светлинни години в секунда, което е мярка за скорост, а не за разстояние/ такива неща в първия момент навеждат на мисълта дали е вярно написаното. На мен ми стана любопитно и проверих в английския вариант, там си е написао вярно и смислено. Просто явно някои неща са се загубили в превода.
Извинявам се за неточностите

[offtopic]
[/offtopic]

BLUE CHAMPIONS написа:bluemight написа:това е доста интересно, надявам се да е истина, само моля оправете превода на допълнението, за да звучи по- достоверно. Има разни дребни неща като например, че ще се стига до най- близката галактика която е на разстояние 4,2 млн светлинни години за секунди/ а в превода пише че тя е на разстояние 4,2 млн светлинни години в секунда, което е мярка за скорост, а не за разстояние/ такива неща в първия момент навеждат на мисълта дали е вярно написаното. На мен ми стана любопитно и проверих в английския вариант, там си е написао вярно и смислено. Просто явно някои неща са се загубили в превода.
Извинявам се за неточноститеЗатова постнах и няколкото линка, които имат доста препратки за интересуващите се. Има и интересни видео демонстрации от този учен, ето една от тях http://www.youtube.com/watch?v=glkCb-rF ... plpp_video
да мерси за линковете, аз сега попадам на тази тема. доста интересно ми стана и ги попрегледах.
тази "видео демонстрация" не мисля че може да се нарече "интересна", по-скоро смехотворна от към видео ефекти...
относно THE G.A.M.E на 24 Юли 2012 17:30 - този учен не може да се каже че работи за иран, главно се подвизава в Белгия и Холандия... въпреки че има съмнения че иранците са свалили(приземили) безпилотен разузнавателен самолет на американците с помощта на тази технология...
другото интересно нещо е че няколко ирански учени са били убити, но хипотези има много по-въпроса, може би са били заподозряни че ще използват технологията за атака над други държави, за разлика от Кеше който е миролюбив човек...
Каквато и да е истината засега можем само да чакаме
относно THE G.A.M.E на 24 Юли 2012 17:30 - този учен не може да се каже че работи за иран, главно се подвизава в Белгия и Холандия... въпреки че има съмнения че иранците са свалили(приземили) безпилотен разузнавателен самолет на американците с помощта на тази технология...
другото интересно нещо е че няколко ирански учени са били убити, но хипотези има много по-въпроса, може би са били заподозряни че ще използват технологията за атака над други държави, за разлика от Кеше който е миролюбив човек...
Каквато и да е истината засега можем само да чакаме

Много любопитна тема. Браво на автора, че ни я представи....
Този инженер да не изчезне безследно преди заветната дата
И аз си мисля, че имаме уникални технологии, които нарочно не се оповестяват на обикновения човек с цел лесна манипулация.
Този инженер да не изчезне безследно преди заветната дата