Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот CTAHKO » 24 юли 2012 17:24

Значи ще чакаме 21-ви Септември 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2012 17:30

Има няколко аспекта около тази информация ...
Не казвам, че всичко това не е вярно !
Даже напротив ...

Аз съм един от тези в този форум, който отдавна твърди, че човечеството към момента разполага с невероятни технологии !
Технологии, които обаче се ползват от изключително малък кръг от хора ...

Но да се върна на темата.
Така или иначе буди интерес това, че ученият и организацията му, която предлага тази революционна технология, е/са иранци.
Аз все си мисля, че ако Иран ... Или частни ирански организации разполагаха с подобна технология, досега можеби щяха да са я използвали за различни цели !

От друга страна ...
Възможно е посочените технологии да не са могли да бъдат развити изцяло и тази организация цели чрез публичност, да получи помощ.
Освен това, ако тази технология е така нареченият- "строго секретен ядрен проект на Иран", чрез осветляването и пред света, иранците показват, че няма нищо вярно в това, в което ги упрекват.
Разбира се, тази технология би могла да бъде далеч по-опасна и смъртоносна от ядрените оръжия ... :lol:

Та в този ред на мисли, отново стигаме до това, че една от страните, която откровено казано е доста съмнителна в контекста на международната сигурност ( каквото и да си говорим, Хизбула е факт ) ... Можеби притежава смразяваща технология, която с лекота може да я превърне в Световен лидер.

Честно казано, на мен тази информация ми се вижда доста съмнителна ...
Можеби подценявам Иран, но някак си не ми звучи логично ... Най-голямото откритие за човечеството ( ако технологията разбира се е факт ) ... Да е с автор - Иран. :roll:

Естествено, вън от съмнение е, че очаквам с нетърпение 21-ви Септември ...
Дано само, да няма информационна завеса на брифинга, който смятат да дадът от "Keshe".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bluemight
Контакти:

Мнениеот bluemight » 24 юли 2012 17:46

това е доста интересно, надявам се да е истина, само моля оправете превода на допълнението, за да звучи по- достоверно. Има разни дребни неща като например, че ще се стига до най- близката галактика която е на разстояние 4,2 млн светлинни години за секунди/ а в превода пише че тя е на разстояние 4,2 млн светлинни години в секунда, което е мярка за скорост, а не за разстояние/ такива неща в първия момент навеждат на мисълта дали е вярно написаното. На мен ми стана любопитно и проверих в английския вариант, там си е написао вярно и смислено. Просто явно някои неща са се загубили в превода.
В АТАКА В АТАКА СИНИТЕ В АТАКА!

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 24 юли 2012 17:49

Както се казва -а дано,ама надали!Прекалено е хубаво,за да е истина.Иначе би било прекрасно! :)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 24 юли 2012 17:53

Ще разберем след 2 месеца. Хубаво е, че въпросните учени се ангажират с конкретни дати и срокове. Само до тогава да не стане някой самолетен "инцидент" или по грешка Хамериканците да бомбардират някоя лаборатория, в която по случайност тогава е Кеше. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
bluemight
Контакти:

Мнениеот bluemight » 24 юли 2012 17:54

И разбира се очаквам с нетърпение какво ще стане на 21.09 и дали ще се случи наистина или ще бъде осуетено по някакъв наин....... Доста хора/и държави/ ще фалират и ще станат излишни звена, ако всичко това се случи така, както го описват.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 юли 2012 18:01

bluemight написа:това е доста интересно, надявам се да е истина, само моля оправете превода на допълнението, за да звучи по- достоверно. Има разни дребни неща като например, че ще се стига до най- близката галактика която е на разстояние 4,2 млн светлинни години за секунди/ а в превода пише че тя е на разстояние 4,2 млн светлинни години в секунда, което е мярка за скорост, а не за разстояние/ такива неща в първия момент навеждат на мисълта дали е вярно написаното. На мен ми стана любопитно и проверих в английския вариант, там си е написао вярно и смислено. Просто явно някои неща са се загубили в превода.

Извинявам се за неточностите :oops: Затова постнах и няколкото линка, които имат доста препратки за интересуващите се. Има и интересни видео демонстрации от този учен, ето една от тях http://www.youtube.com/watch?v=glkCb-rF ... plpp_video
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
bluemight
Контакти:

Мнениеот bluemight » 24 юли 2012 18:42

BLUE CHAMPIONS написа:
bluemight написа:това е доста интересно, надявам се да е истина, само моля оправете превода на допълнението, за да звучи по- достоверно. Има разни дребни неща като например, че ще се стига до най- близката галактика която е на разстояние 4,2 млн светлинни години за секунди/ а в превода пише че тя е на разстояние 4,2 млн светлинни години в секунда, което е мярка за скорост, а не за разстояние/ такива неща в първия момент навеждат на мисълта дали е вярно написаното. На мен ми стана любопитно и проверих в английския вариант, там си е написао вярно и смислено. Просто явно някои неща са се загубили в превода.

Извинявам се за неточностите :oops: Затова постнах и няколкото линка, които имат доста препратки за интересуващите се. Има и интересни видео демонстрации от този учен, ето една от тях http://www.youtube.com/watch?v=glkCb-rF ... plpp_video

да мерси за линковете, аз сега попадам на тази тема. доста интересно ми стана и ги попрегледах.

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 24 юли 2012 20:40

тази "видео демонстрация" не мисля че може да се нарече "интересна", по-скоро смехотворна от към видео ефекти...
относно THE G.A.M.E на 24 Юли 2012 17:30 - този учен не може да се каже че работи за иран, главно се подвизава в Белгия и Холандия... въпреки че има съмнения че иранците са свалили(приземили) безпилотен разузнавателен самолет на американците с помощта на тази технология...
другото интересно нещо е че няколко ирански учени са били убити, но хипотези има много по-въпроса, може би са били заподозряни че ще използват технологията за атака над други държави, за разлика от Кеше който е миролюбив човек...
Каквато и да е истината засега можем само да чакаме :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 юли 2012 20:48

Много любопитна тема. Браво на автора, че ни я представи....
Този инженер да не изчезне безследно преди заветната дата :? И аз си мисля, че имаме уникални технологии, които нарочно не се оповестяват на обикновения човек с цел лесна манипулация.

Върни се в “Свободна зона”