Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Че те в момента водят по-социалистическа политика от нас по времето на социализмаТова важи и за скандинавските държави
Във Франция управляващите също са социалисти
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
shumkar_44 написа:Слушай какво бе, за твое сведение аз съм преподавал астрономия в Украйна и Литва, викан съм на конференции в Брюксел и къде ли още не! Имам основна заслуга за откриването на нова двойна звезда в галактиката Андромеда, а ти имаш жълто около устата, момче! Тъжното е, че вие младите сега си седите пред блока, защото нямате работа, а навремето не беше така!! И масово затлъстявате, вместо да се хванете на сериозен спорт като футбол или спортно ходене! Слушай какво, ако се интересуваш повече, ще ти пратя моя телефонен номер да се свържем и да ти обясня някои неща. До тогава за домашно имаш да идеш при баба си и да я питаш кога и е било по-добре - преди или след комунизма. А сега марш да залягаш над книгите!
alexveselinov написа:shumkar_44 написа:Слушай какво бе, за твое сведение аз съм преподавал астрономия в Украйна и Литва, викан съм на конференции в Брюксел и къде ли още не! Имам основна заслуга за откриването на нова двойна звезда в галактиката Андромеда, а ти имаш жълто около устата, момче! Тъжното е, че вие младите сега си седите пред блока, защото нямате работа, а навремето не беше така!! И масово затлъстявате, вместо да се хванете на сериозен спорт като футбол или спортно ходене! Слушай какво, ако се интересуваш повече, ще ти пратя моя телефонен номер да се свържем и да ти обясня някои неща. До тогава за домашно имаш да идеш при баба си и да я питаш кога и е било по-добре - преди или след комунизма. А сега марш да залягаш над книгите!
Точно заради хора като теб тази държава скоро няма да се оправи!
alexveselinov написа:shumkar_44 написа:Слушай какво бе, за твое сведение аз съм преподавал астрономия в Украйна и Литва, викан съм на конференции в Брюксел и къде ли още не! Имам основна заслуга за откриването на нова двойна звезда в галактиката Андромеда, а ти имаш жълто около устата, момче! Тъжното е, че вие младите сега си седите пред блока, защото нямате работа, а навремето не беше така!! И масово затлъстявате, вместо да се хванете на сериозен спорт като футбол или спортно ходене! Слушай какво, ако се интересуваш повече, ще ти пратя моя телефонен номер да се свържем и да ти обясня някои неща. До тогава за домашно имаш да идеш при баба си и да я питаш кога и е било по-добре - преди или след комунизма. А сега марш да залягаш над книгите!
Точно заради хора като теб тази държава скоро няма да се оправи!
za nas e toj religiq написа:И какво излиза по твоите думи , че страните които водят такава политика , в момента са най добреЯ пак си преосмисли мирогледа , че нещо взе да се омотваш със възгледите си
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 7 госта