Слави съвсем се изложи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Слави съвсем се изложи.

Мнениеот danko_sot » 19 юли 2012 09:50

Аз от политика не разбирам, но ми е чудно защо толкоз я храните тая Кунева?! Доколкото знам греховете и са, че е жена на сина на някакъв комунист, но все пак това не е достатъчно.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 юли 2012 10:08

Кунева освен че е бивша комунистическа снаха е и най-големият национален предател в новата история на България,и тоз плевенския главоч и се подмазва защото е корумпиран и алчен за пари в пироните на костите си

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2012 10:13

santi_santi написа:Кунева освен че е бивша комунистическа снаха е и най-големият национален предател в новата история на България,и тоз плевенския главоч и се подмазва защото е корумпиран и алчен за пари в пироните на костите си

Според мен, Костов е далеч по-голям грешник от нея ...
НДСВ просто парафираха договореното от СДС.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 юли 2012 10:15

santi_santi написа:Кунева освен че е бивша комунистическа снаха е и най-големият национален предател в новата история на България,и тоз плевенския главоч и се подмазва защото е корумпиран и алчен за пари в пироните на костите си

???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 19 юли 2012 10:25

Заклет Левскар написа:Просто не е истина. Слави е викнал на живо Кунева, за да обясни какъв е доклада на Европейската комисия - положителен или отрицателен. Направо ми идваше да потроша телевизора. Догади ми се. Ако някой го гледа в момента да каже какво е казала онази. Според мен се е изказала много ласкаво. По-безпристрастен събеседник едва ли можеше да се намери. Отврат.

Oще ли има нормални хора, които да гледат този душевен ********/може пък и да е истински/ !? :o

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 юли 2012 11:01

Е хубаво де аз Слави не го гледам от над 7/8 г. но искам да попитам запленените от Б.Б. едно време
не им ли беше хубав Слави когато канеше за щяло и нещяло гл.секретар на МВР а по-късно и г-н кмета на София
да коментират тогавашните управници.
Слави е абсолютен боклук ама и тоя бая допринесе за медийната харизма на г-н ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ !!!

Според мен, Костов е далеч по-голям грешник от нея ...
НДСВ просто парафираха договореното от СДС.

Относно АЕЦ Козлодуй това е абсолютен факт. И.Костов и Н.Михайлова бяха договорили затварянето на блоковете
като условие да влезем в ЕС (има и др. страна на медала - > Марица Изток на американците !!!) и после Куневица била казала "YES".
Куневица че е комунистка комунистка е ама и Б.Б. е комунист !!!
Същата Куневица като я наградиха за комисар на годината всички ахкахте от възхищение и въобще
какво е това комисар на годината то излиза че наще политици много компетентни и честни щом имаме 2-ма комисари
които са печелили тази награда -> Куневица и сегашния ни еврокомисар Кристалина !!!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 19 юли 2012 11:18

Не знам чия снаха е КУнева,то и ББ пазеше бай Тошо и Цвинокио е син на служител на ДС! Но знам,че Кунева беше избрана за ЕВРОДЕПУТАТ НА ГОДИНАТА ,а после ГЕРБ пробутаха онова недозарумение Румяна Желева ,от която умрЕхме от срам! Кунева има пълно право да коментира доклада и с всичките си кусури има сто пъти повече акъл от сегашните простаци! :(

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 19 юли 2012 21:40

Когато видях заглавието,се досетих за един друг Слави :oops:

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 20 юли 2012 02:25

Колкото го харесвам Слави като певец... толкова и не му е мястото в политиката ... преди да дойде на власт ББ вечер в предаванията му Бойко изобщо не беше обект на подигравки... и накрая, след като Бойко пое властта Слави веднага искаше да седне рамо до рамо с Борисов и да лапа пари, само че примиерчето ни, не ги позволи тези неща, на Станислави разбира се не му хареса това и сега всяка вечер има анти-герб .... супер смешен и жялък тип ! :!:

Върни се в “Свободна зона”