Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 22:27

way написа:
za nas e toj religiq написа:
Все пак ни се случва за първи път , това не е нещо което се учи на изуст ! Не бъди толкова краен , нито сме някаква супер сила , нито пък имаме дълъг опит за да очакваш такава реакция !

Според мен се справят добре бързо откараха ранените в болница отцепиха околко летището и гледат много много да не внасят допълнителен стрес на хората

Нямам идея как стоят нещата , ама както казах това е ново за всички ни и е допустимо да има паника и неразбории! Не можем да очакваме да се действа като по филмите , все едно имаме опита на Израел с атентатите ! Но като цяло и аз мисля че се действа грамотно и бързо , пък макар и с малки пропуски!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот kokic1986 » 18 юли 2012 22:28

santiliana написа:а правителството на Стефан Софиянски и Валутният борд къде ги слагаш? Или те просто са стечение на обстоятелствата. Костов каквото можа- окраде. Е, не успя да завземе Мобилтел и това няма да го прости на Бонев и Бакарата...
дай друг "герой", с тоя удари греда ;)

Не ме разбирай погрешно - съвсем не искам пак Иван Костов да е премиер - просто искам да видя пак Обединени Демократични Сили , но наистина обединени , това според мен е нужно но България.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 22:29

Всяка година на 18 юли спецслужбите по цял свят са на нокти и дебнат под дърво и камък за ислямски терористи, особено около обекти, свързани с Израел и компактни групи израелски граждани. На 18 юли 1994 г. петима ирански терористи извършват един от най-жестоките атентати срещу евреи. Натъпкана с вривни вещества кола е взривена в аржентинската столица Буенос Айрес срещу зданието на AMIA (Асоциациа за взаимопощ на аржентинските евреи) Убити са 85 души, 300 са ранени.
След международно разследване Интерпол издава пет ордера за арест на петима престъпници – всичките иранци. Сред тях са бившият министър на информацията и сигурността на Иран Али Фалайян, бившият командващ на Корпусите на стражите на ислямската революция Мохсен Резай, трима ирански диплоломати в Аржентина. Две гони преди този атентат, отново в Буенос Айрес ислямски терористи атакуват израелското посолство убиват 22 и раняват повече от 200 души.

От онзи 18 юли ислямските екстремисти смятат, че е въпрос на чест да напомнят с нов кървав атентат за успешната атака през 1994 г. в Буенос Айрес. Не е изключено именно 18-та годишнина от онзи жесток 18 юли , да е избрана за удара в Бургас.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 18 юли 2012 22:30

milen.hristov ти си много заблуден ,ако смяташ ГЕРБ за дясна партия , те са по-некадърният екип от двата екипа на комунистите .Аз съм десен избирател от 23 години и мога да ти кажа , че ГЕРБ е партията ,за която никога не бих гласувал ,това е една сбирщина от индивиди , които са влезнали там само заради интереса си ,имам чувството ,че банката им от кадри си я попълват директно от абитуриентския бал на училища за хора с изостанало умствено развитие .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 юли 2012 22:31

Не е лесно да си гербераст!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 18 юли 2012 22:32

Neo M написа:
gld_84 написа:....Щом цените не ги определя правителството, какво прави здравната министърка, та иска намаление на цените на лекарствата?!?!?

Доколко си компетентен в тази материя, че задаваш този въпрос? Интересно ли ти е да научиш, че поне от преди четири години / от тогава го зная със сигурност, но иначе е от доста преди това /, по пътя между вносителите на лекарства и търговската мрежа, доста лекарства повишават цените си от 100% до 300 % ? Държавата и министърката в частност искат намаление в цените на тези лекарства, които се заплащат по здравна каса. В това отношение всяка една държава има някакви регулаторни функции.

Само дето си извадил въпросът ми от контекста... аз го зададох именно защото ми се обясни, че правителството не можело да влияе на цените на нещата, тъй като сме в пазарна икономика...

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 18 юли 2012 22:35

gld_84 написа:
Neo M написа:
gld_84 написа:....Щом цените не ги определя правителството, какво прави здравната министърка, та иска намаление на цените на лекарствата?!?!?

Доколко си компетентен в тази материя, че задаваш този въпрос? Интересно ли ти е да научиш, че поне от преди четири години / от тогава го зная със сигурност, но иначе е от доста преди това /, по пътя между вносителите на лекарства и търговската мрежа, доста лекарства повишават цените си от 100% до 300 % ? Държавата и министърката в частност искат намаление в цените на тези лекарства, които се заплащат по здравна каса. В това отношение всяка една държава има някакви регулаторни функции.

Само дето си извадил въпросът ми от контекста... аз го зададох именно защото ми се обясни, че правителството не можело да влияе на цените на нещата, тъй като сме в пазарна икономика...

Да, прав си, че го извадих от контекста и зная, защо го отправи този въпрос, но пък аз исках да ти покажа, че използва доста неподходящ пример като довод.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2012 22:37

727150 написа:milen.hristov ти си много заблуден ,ако смяташ ГЕРБ за дясна партия , те са по-некадърният екип от двата екипа на комунистите .Аз съм десен избирател от 23 години и мога да ти кажа , че ГЕРБ е партията ,за която никога не бих гласувал ,това е една сбирщина от индивиди , които са влезнали там само заради интереса си ,имам чувството ,че банката им от кадри си я попълват директно от абитуриентския бал на училища за хора с изостанало умствено развитие .

Това е самата истина, банката за кадри им е от комсомолци които не са били достатъчно благонадежни според партията
за да станат водещи червени бизнесмени, но все пак са получили шанса да жувуркат на заден план. Изведнъж
ГЕРБ им дава шанс да се изстрелят на друго ниво и както виждаме от г-на с рушвета от вчера явно им се получават
нещата на по-хитрите а най-тъпите от по-тъпите комсомолци горят !!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 юли 2012 22:41

kokic1986 написа:
santiliana написа:а правителството на Стефан Софиянски и Валутният борд къде ги слагаш? Или те просто са стечение на обстоятелствата. Костов каквото можа- окраде. Е, не успя да завземе Мобилтел и това няма да го прости на Бонев и Бакарата...
дай друг "герой", с тоя удари греда ;)

Не ме разбирай погрешно - съвсем не искам пак Иван Костов да е премиер - просто искам да видя пак Обединени Демократични Сили , но наистина обединени , това според мен е нужно но България.

това го искам и аз, но за съжаление е трудно осъществимо. Просто защото абсолютно всички хора се променят когато се "оядат" с власт и чуят шума на банкнотите...Тогава забравят идеологии, морални ценности и т.н. И ще продължим да си тънем в тинята, да се плюем един-друг, а да си мислим, че дъжд ни вали...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 юли 2012 22:42

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обвини Иран за бомбения взрив, който отне живота на най-малко трима души в българския курорт Бургас и заяви, че Израел ще реагира на удара.

"Всички признаци сочат към Иран", заяви Нетаняху. "Само през последните няколко месеца видяхме ирански опити да атакуват израелци в Тайланд, Индия, Грузия, Кения, Кипър и други места.

Точно 18 години след взрива в Еврейския център в Аржентина смъртоносният ирански терор продължава да взима невинни жертви. Това е иранска терористична атака, която се разпростира в целия свят. Израел ще реагира мощно срещу иранския терор", гласи текстът на изявлението, цитирано от Ройтерс и Асошиейтед прес

На мен лично ми е много трудно да повярвам, че иранци и афганистанци излязоха от пещерите и дойдоха до Бургас да взривяват евреи...но всъщност има ли значение аз в какво вярвам и каква всъщност е истината?! Предпоставките за така бленувата война от САЩ са налице.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”