Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2012 21:46

както и с ограничение на заплатите в държавния сектор. Цените не ги определя правителството-незнам дали знаеш какво е пазарна икономика

Е как точно става това като последните 2 години администарцията се увеличава и вдигнаха заплатите на
държавните служители - това е единственото увеличение засега на заплати !!!
Как точно има ограничение на заплатите като те са вдигнати а броя на служителите е увеличен ???
Пазарна икономика е ама само когато им е изгодно на монополистите, когато не им е изгодно
сме на принципа на солидарността както в здравната система - всички да плащат пък кой харчи общите пари не ни питайте !!!
Последна промяна от Pichichi на 18 юли 2012 21:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 18 юли 2012 21:48

parvanoff написа:
gld_84 написа:
Искаш аргументи? Назови името на някой подземен бос, крупен престъпник, бивш министър и т.н., който е влязъл в затвора? Назови ми едно поръчково убийство, на което знаем извършителите, разкажи за Мишо Бирата, за Яна в Борисовата градина, за пернишкия случай с Елеонора, за "убийците" лекари от Горна Оряховица, които също оправдаха, питай пенсионерите как 3 години не им вдигат пенсиите, но бонусите в министерствата са им нон стоп, За Калина Илиева - гголямата диплома, За Лъчезар Иванов, за вчерашния депутат прибран за рекет, водят ли някаква битка с монополистите в България, които се гаврят с всеки от нас? Скачат ли цените непрекъснато? Заплатите растат ли? Както каза днес Анастасия Мозер по Нова тв, единствената полза от новите пътища е, че българите по-бързо ще могат да се изнасят от страната...

Когато казваш, че тези са най-зле е нормално да кажеш неща, които другите са направили. В този ред на мисли кое правителство е вкарало някой престъпен бос в затвора? Освен това ако не си запознат правителството не може да влияе на съда по никакъв начин... Пенсионерите не им вдигат пенсиите, защото цял свят е в криза от години, но ти сигурно не следиш международното положение и не виждаш как държави като Гърция, Испания, дори Белгия, а и други са във финансови кризи и трябва да измислят множество мерки, за справяне с кризата... Бонусите си ги има от години, но тези се опитват да спрат тази порочна практика, както и с ограничение на заплатите в държавния сектор. Цените не ги определя правителството-незнам дали знаеш какво е пазарна икономика. От новите пътища има хиляди ползи и то много икономически най-вече...

Типичен гербер си, честно... още в първото си изказване казах, че тези не могат да са алтернатива на предишните и това, че в момента нещата продължават да се случват или да не се случват както и преди само го доказва... Що се отнася до кризата - да има я навсякъде, но във фалирала Гърция за Великден получиха по 300 евро, а ние получихме яйца от 0.50лв... Щом цените не ги определя правителството, какво прави здравната министърка, та иска намаление на цените на лекарствата?!?!?

way
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот way » 18 юли 2012 21:50

za nas e toj religiq написа:
ros написа:"Единствената молба" на Бойко Борисов към журналистите е да не правят новините по линия на тероризма "толкова значими и водещи". :o :o :o

Аз лично не го обвинявам в момента ! Това си е сериозен шок както за нас така и за него , и е нормално да е неадекватен ! Едно е да гледаш за бомбите по ТВ-то друго е когато гръмне у вас :( Далеч по големи страни и техните лидери също са биле в такива че и в по лоши ситуации ! Не мисля че имаме право да съдим , Бойко или когото и да било , А САМО АТЕНТАТОРИТЕ !!!

+1

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 18 юли 2012 21:50

Душевно боли хора пуснати да вилнеят из форумите. :lol:
Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 юли 2012 21:52

Pichichi написа:
както и с ограничение на заплатите в държавния сектор. Цените не ги определя правителството-незнам дали знаеш какво е пазарна икономика

Е как точно става това като последните 2 години администарцията се увеличава и вдигнаха заплатите на
Кака точно има ограничение на заплатите като те са вдигнати а броя на служителите е увеличен ???
Пазарна икономика е ама само когато им е изгодно на монополистите, когато не им е изгодно
сме на принципа на солидарността както в здравната система - всички да плащат пък кой харчи общите пари не ни питайте !!!

Аз съм държавен служител и нищо не са ми вдигнали!
На някои са вдигнали, ще вдигнат и на други със следващият бюджет. Вече светът излиза от кризата и ще започнат да се вдигат заплатите... Монопол е имало и преди тези, има и в световен мащаб. Но както казах-когато казваш, че някой е най-зле трябва да кажеш какво другите са направили по този въпрос...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 18 юли 2012 21:54

parvanoff написа:
Pichichi написа:

Кака точно има ограничение на заплатите като те са вдигнати а броя на служителите е увеличен ???

Аз съм държавен служител и нищо не са ми вдигнали!
На някои са вдигнали, ще вдигнат и на други със следващият бюджет. Вече светът излиза от кризата и ще започнат да се вдигат заплатите... Монопол е имало и преди тези, има и в световен мащаб. Но както казах-когато казваш, че някой е най-зле трябва да кажеш какво другите са направили по този въпрос...

Щом си държавен служител, сподели, сега ли е моментът ( в тежка криза) да местиш администрацията из цялата страна и да харчиш пари, които съм сигурен, че са много по-нужни за други неща?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2012 21:55

Шок от това което стана всеки изживява, но подобни сигнали към света, КОЙТО ВЕЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ са меко казано невдъхващи доверие за адекватна политика и реакция
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 21:56

ros написа:Шок от това което стана всеки изживява, но подобни сигнали към света, КОЙТО ВЕЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ еса меко казано невдъхващи доверие за адекватна политика и реакция

Абе щом и терористи несмеят да поемат отговорноста значи нещата са много сериозни

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 юли 2012 21:56

za nas e toj religiq написа:Аз не мога да схвана какво общо има правителството с атентата ? Тероризма е глобална заплаха и не виждам някой да се е справил успешно с него , че да обвиняваме нашите ? За жалост почука и на нашата врата :( Още по лошото е че ще продължава да чука и на много други :(

8-)

А, защо тероризмът почука точно на нашата врата ? :roll:
Защо не взривиха автобус в Румъния, Гърция, Чехия, Полша, Унгария, Словения, Словакия, Литва, Латвия, Естония .... Защо няма атентати в Швейцария ?
Досега терористични нападения има САМО в страни от третия свят, в които контролът е невъзможен и в големите западноевропейски държави Англия, Испания ..., както и в новата империя на злото САЩ.
В нито една малка европейска държава няма терористични актове !
Защо ли ? Ами, защото нашите управляващи се престараха да лакействат на САЩ ! Това е причината !
Всички се изтеглят от Ирак и Афганистан - ние оставаме със САЩ там.
Всички се прознасят умерено и предпазливо за конфликта в Сирия - ние гоним посланникът им !
Ние сме първи рамо до рамо със САЩ ... Дори старите съюзници на американците от Западна Европа не са толкова предани и верни на Америка, колкото пудела и - България.
Изправя се външното ни министърче Николайчо Младенов и критикува държава като Иран ! :shock:
Мислиш ли, че всичко това остава незабелязано от арабите ?!?
Затова и смело твърдя, че ГЕРБ превърнаха България в мишена на тероризма !
Слава Богу, засега без жертви български граждани, но ДОКОГА ... ?!
Последна промяна от marmi52 на 18 юли 2012 21:58, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 юли 2012 21:57

Акцията знаете ли с каква цел се прави? Да има повод сега Израел, тоест САЩ, да нападне Иран. Доста години се чудеха откъде да го намерят и ето - успяха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Свободна зона”