bTV взе Шампионската лига до 2015 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: bTV взе Шампионската лига до 2015 година

Мнениеот paceto » 17 юли 2012 19:42

stoyankd написа:
Eminem написа:Добре, че ТВ + няма да предава мачове и кофти, че Диема също отпада.

Всички истински фенове на футбола отдавна са на Булсатком. За мен е все едно коя телевизия ще дава ШЛ, но нивото на коментаторите в ТВ+ е много по-добро от тези на БТВ.

Що за тъпа логика?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 20:29

Eminem написа:
stoyankd написа:
Eminem написа:Добре, че ТВ + няма да предава мачове и кофти, че Диема също отпада.

Всички истински фенове на футбола отдавна са на Булсатком. За мен е все едно коя телевизия ще дава ШЛ, но нивото на коментаторите в ТВ+ е много по-добро от тези на БТВ.

:lol: Значи, който не е на булсатком не е истински фен... :lol: Изумявате ме какви тъпотии пишете, но пък пада голям смях. :lol: Не съм на Булсатком, но имам ТВ +. И въпреки, че имам ТВ + не искам тя да предава мачовете, защото по-големия % от хората я нямат.
А колкото до нивото на коментаторите на тази телевизия...То е отчайващо слабо. Така ме вбесяваше коментатора на мача Барселона - Реал, че чак ми изчезна желанието да гледам мача. Да не говорим, че всички са пристрастни и най-нагло си го показват всеки път.

И на мен ми направи това впечатление- аз съм фен от 6 годинки! Лъжец ли ме наричаш? :lol: Който го дразни някой коментатор, му препоръчвам сопкаст! :lol: Аз се абстрахирам от звуците и си гледам редовно испански мачове по арабски и тунизийски канали. :lol:

[offtopic]А и докато има интернет с антената на булсата си подпираме асмата! :lol: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

tchefo
Контакти:

Мнениеот tchefo » 17 юли 2012 22:10

Доста негативна енергия се събра срещу коментара на мачовете от европейското на Алекси Сокачев няма да му е лесно той като че ли е най-добрия ученик на "Петела" :)

venom

Мнениеот venom » 18 юли 2012 00:12

tchefo написа:Доста негативна енергия се събра срещу коментара на мачовете от европейското на Алекси Сокачев няма да му е лесно той като че ли е най-добрия ученик на "Петела" :)

Представяш ли си, ако двамата сформират един тандем? :mrgreen: Много мразя да гледам мач без звук, обаче това би ме принудило.

Върни се в “Свободна зона”