Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

velchev
Контакти:

Re: Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Мнениеот velchev » 15 юли 2012 21:30

Смокът не хапе бре, каква е тая нелепа статия. Смок се опитал да ухапе жената 2-3 пъти :lol:
А, ако наистина са го убили- 3 вида смок са в червената книга на България, защитени. Щом са ги интервюирали, вероятно им имат имената на УбаФците. Ако бяхме бяла държава, сещате се нали... :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2012 21:56

Ето между впрочем и отровния смок!
Изображение
Този е вдлъбнаточелен и има отровни зъби, те обаче са отзад в устата и за човек е безопасен, дори да ухапе. Среща се в България. И определено е красив!
А на всичкото отгоре плюска пепелянки на общо основание!
Последна промяна от Синьо сърце на 15 юли 2012 21:57, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 15 юли 2012 21:57

marmi52 написа::lol:

Така е ! При управлението на ГЕРБ всеки се изхранва кой, с каквото може .... :lol: Глад майка ! :mrgreen:

:) :) :) така е

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 15 юли 2012 23:10

levskifenka написа:Колкото могат да са показни,противни и жестоки хората...Гадно от всички гледни точки и жалко за животното.А това пренебрежително отношение към хората,които са против безсмислени жестокости срещу животни се надявам скоро да се промени,че е резил.Кой бил важен-кучетата,или хората-в какъв смисъл,по-точно?Защото посочения тук пример--не мога да спя от кучетата и защото не ги убиват са по важни е.... :lol: :lol: :lol: :lol: Абе да смекчим с нелеп!!!!От хората не са по-важни животните,по природа би трябвало да са равни.Но добре-самообявили сме се гордо за венец,за най-важни.От какво гордост..не знам,но хайде...НО от човешкия ЕГОИЗЪМ(лае,цапа,не го искам там,шубе ме е) са много,много по-важни! :idea: :idea: :!: Нека правим разлика кога наистина става въпрос за избор и кога-само за комфорта на човек. :| :|

Тая природа дето така комично я защитаваш, ако те пуснат в нея няма да преживееш и половин ден. За комфорт ми говори... В Африка ще те изядат мравките... Такива пишман хипита са ми любими...
Колкото до цялата история със смока - аз ако някак си представя, че съм на мястото на тия хора не бих се наел да го убивам... Най-малкото в днешно време може да е избягъл домашен любимец на някой :lol: Звъня на 112 докато не го изпускам от поглед и това е. Не трябва хора, които не са компетентни да правят каквото им скимне... то и това ни е големият проблем на нас - никой не знае какво прави, но го прави въпреки това. Малцина са тези, които са на ясно /и са обучени/ какво вършат, но обикновено остават недооценени и пренебрегнати или не си работят по професията...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 15 юли 2012 23:47

[offtopic]https://www.facebook.com/HelpAdi ----- http://www.adelinakodjabasheva.com Знам, че не е тук мястото, но аз ще направя всичко по силите си, за да помогна с каквото мога на това момиче. Не мога да спра да мисля колко е нечестен живота с добрите хора. :cry: Ако искат да ме баннат за спам-а, но предопичам да споделя на всякъде историята й. Може да ви изглежда смешно, но ако накарам поне един от вас да изпрати и 1 СМС, както аз, така и семейството й ще се почувстваме щастливи. Моля ви, помогнете й...[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 15 юли 2012 23:53

chelseaboy написа:Някой май е гледал Беър Грилс :)

И на мене първата ми мисъл беше за Беър :lol: ...чудно как не са я изяли сурова (суши) :lol:
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 юли 2012 23:54

И каква е гаранцията, че като звъннеш на 112 и дойде гражданска защита те няма да го убият :mrgreen:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 юли 2012 00:08

paceto написа:И каква е гаранцията, че като звъннеш на 112 и дойде гражданска защита те няма да го убият :mrgreen:

Няма, но поне са го сторили хора, които уж знаят какво правят и как да действат в подобна ситуация...
То няма и гаранция като си викнеш ел. техник да ти направи инсталацията, че няма да ти се запали къщата, но все пак е по-малко вероятно от колкото ако си я направиш сам :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 16 юли 2012 00:09

Само първобитни или необразовани хора могат да убият смок. Искрено вярвам,че варненските младежи попадат във втората категория.....
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Върни се в “Свободна зона”