Липсата на национални медии в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Липсата на национални медии в България

Мнениеот Lyubooo » 26 авг 2009 20:59

принципно спортните журналисти са изтъкани от корупция!
принципно е обидно да се пишат такива заглавия!
принципно Левски би трябвало да вкара повече от 1 гол на унгарските аматьори от Дебрецен!
принципно не само цесекари смятат Левски за евроидиоти!
Някой злорадстваше че слуша на живо химна на ШЛ, но ето че бързо беше изритан в турнира, който по му подобава!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

rustakil
Контакти:

Re: Липсата на национални медии в България

Мнениеот rustakil » 26 авг 2009 22:08

Lyubo, не смяташ ли,че дори при провал не трябва да се пишат такива теми с такива думи. Критиката често е належаща,но това е обида и присмиване,което е основния ни проблем като нация. "Не е важно на мен да ми е добре,важното на Вуте да му е зле" - с такъв девиз няма как да се раздаме дори на собствените си успехи. А ако мислиш,че унгарците са аматьори,това е сериозен твой проблем. Те ни надиграха и двата мача, независимо колко удари сме отправили към вратата и колко процента сме държали топката. Бяха по-добри и ни победиха и двата мача. За мен това не е провал,защото досега не сме имали постоянство в успехите и 1-2 добри години не те правят "евробоец" и 1-2 години неуспехи не те правят "евроидиот". Трябва да спрем с тази омраза помежду ни. Докато не разберем,че не сме никакви грандове в Европа,ще продължаваме да се залъгваме,че сме фаворити срещу отбори, които ни отстранят. Говоря за всички отбори и фенове.

Върни се в “Свободна зона”