Секс скандал: Сесил Каратанчева и Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Re: Секс скандала се заплита ...

Мнениеот miromov » 13 юли 2012 14:50

миле гърбавия написа:
100 години 100 написа:Не вярвам Борисов да го е закъсла дотолкова, че да иска да чука някво грозно девойче. Глупостите на Трактора и Петрешкова!

Абе и аз не вярвах че Бойко ще ми вдигне възрастта за пенсиониране с две години ,ама той взе че я вдигна! Така че ,кой какво вярва, няма значение! Важна е истината,а тя е някъде по средата!

Възрастта за пенсиониране я вдигнаха тия дето окрадоха пенсионния фонд и не правиха реформа 20 години.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kanara22

Сесил към баща си след секс скандала с Бойко: Веднъж вече си

Мнениеот kanara22 » 13 юли 2012 14:56

Няколко часа след сензационното интервю, в което Сесил Каратанчева обвинява премиера Бойко Борисов, че й е отправял сексуални намеци и я е канил в хотелската си стая, докато е била на 14 години, на баща й Радослав Каратанчев е предложен подкуп.

Пред „България днес“ бащата на тенисистката разкрива, че представителят на компанията „Хед“ Елисавет Ъков е дошъл на кортовете, където тренира с дъщерите си. „Дръпна ме настрани, предложи ми директен подкуп. Каза, че Сесил ще получи 20 000 евро годишно спонсорство под формата на дрехи и екипировка, а за по-малката ми дъщеря Габриела ще има договор за 10 000 евро“, казва Каратанчев. Според него Ъков му предложил да даде на Сесил уайлд кард за участие на силния турнир на шампионите в София, който е с награден фонд от 700 000 долара. Освен това Министерството на спорта щяло да направи предолимпийска подготовка за следващия цикъл за Сесил, ако бъде скъсан договора с Казахстан и тя отново заиграе за България. „Условието обаче беше, че трябва да спра да говоря“, споделя Радослав Каратанчев и добавя „чудно как се сетиха за Сесил след толкова години“. Пред „България Днес“ Елисавет Ъков отрече да е предлагал подкуп.

Той обаче потвърждава, че се е срещал с Каратанчев на кортовете, за да обсъдят дали Сесил Каратанчева може да заиграе отново за България и нова инициатива на „Хед“ свързана с малката дъщеря на Каратанчев Габриела. След публикацията във в. Галерия обаче, Сесил Каратанчева се обадила на баща си и му казала „Веднъж вече си даде дупето“, визирайки съгласието му да оглави дружеството „Академика 2000“. Имам вина към нея, не я защитих както трябва, признава Радослав Каратанчев.

pacoggg
Контакти:

Re: Секс скандала се заплита ...

Мнениеот pacoggg » 13 юли 2012 15:02

Той тоя като лъже поне да ги смята нещата. Каратанчева е 89 набор, а според баща им това нещо се развива 2005 година когато тя била на 14!!!!!!!! Е как ги сметна не знам :) :) :) :)

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Сесил към баща си след секс скандала с Бойко: Веднъж вече си

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 13 юли 2012 15:11

Тая казакстанчева май иска обратно в България да си идва

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 13 юли 2012 15:53

Всеки от героите крие по нещо, но съм съгласен с един от по-горе пишещия - ало, модераторите, дайте тая тема на "жълтите !

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юли 2012 16:06

nemak_3333 написа:Всеки от героите крие по нещо, но съм съгласен с един от по-горе пишещия - ало, модераторите, дайте тая тема на "жълтите !

+1
Това са повече от измислени глупости то се оказа че е вървежна в цялото министерство :) да се трие тая глупост

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Секс скандал: Сесил Каратанчева и Бойко Борисов

Мнениеот nikita33 » 13 юли 2012 16:18

Защо не допускате че може и да е вярно това?По това време Бойко Борисов е главен секретар на МВР и се опитал да я съблазни.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 13 юли 2012 16:20

Момче стига пускай глупави теми, излагаш феновете на Ботев!!!
Ако искаш да пускаш теми Каратанчев или др. безсмислени клюкарски теми си направи нов акаунт, в който името ти и снимката нямат нищо общо с Ботев!!!
А ако искаш да пускаш смислени теми за тениса се поразгледай да успели и истински тенесисти. Първо Каратанчева след като заигра за казакстан въобще не трябва да се пуска в България и е изключително арогантна. Второ имаме др. по-успяло, много скромно и трудолюбиво момиче, което наистина заслужава внимание - Цветана Пиронкова.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юли 2012 16:25

8-)

Добре де, всички ли, които кажат нещо лошо срещу Борисов са лъжци ? ...
Покойният писател на мутрите Георги Стоев беше изкаран лъжец, когато описа в романите си участието на Бойко Борисов в престъпните схеми на СИК и ВИС.
"Галерия" бяха оплюти, че сами си взривили офиса, когато извадиха флашките със записи на Борисов, който караше Танов да спре законна проверка срещу Мишо Бирата ...
Слави Трифонов също "клеветеше" Бойко Борисов според защитниците на премиера.
И Сесил Каратанчева бе обявена за лъжкиня, когато обяви, че ББ и е пращал есемеси със сексуален подтекст, когато е била малолетна ...
Ами, бившият посланник на САЩ Джон Байърли и той ли е лъжец, след като в "Уикилийкс" изнесоха информация, че в докладите си до Вашингтон, дипломатът е споменал за "много по-сериозна престъпна дейност ... - трафик на амфетамини, източване на горива от "Лукойл", пране на пари чрез банката на приятелката му Цветелина Бориславова ..." описвайки личността на Борисов ?

Значи какво излиза ? Всички лъжат, само Бойко Борисов е прав ?!? :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Свободна зона”