Уговорен мач в Перу?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Уговорен мач в Перу?!

Мнениеот Tommi » 12 юли 2012 02:33

B-1912 написа:
thebully написа:
B-1912 написа:това дето го правим тук е нелегално :) нали знаете от 11 дни насам вече е нелегално, има 3 месечен гратисен период и после ще има яко шибане. така че поне имената на букитата спестявайте :)

това за 3-те месеца не го знаех,знае ли се кой ще взима лиценз :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

после ефбет със сигурност, все пак те са диктували закона над главата на калоян кръстев. може и някои други леко заблудени, но надали ще са много, голдбет ще помъчат предполагам

По-големите би трябвало да вземат. Има слухове за един, че ще се отказва от нашия пазар, но той не е от най-големите (въпреки че е долу-горе известен).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2012 02:36

thebully написа:
Tommi написа:
thebully написа:Да,благодаря за инфото,на 2-страница имам коментар за залог над 3.5 гола,но не е достатъчно ,трябва по мое мнение да има всекидневна тема за залози и да обсъждаме мачовете и залозите,която да си стои и да се цакат букитата кой с по-вече кой с по-малко,това имах впредвид,благодаря отново за инфото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Докато мислиш, че цакаш букито, по-добре не се захващай сериозно с тази работа. ;)

Това което си го написал,мислиш ли го наистина,не че съм много отворен на тема залози,но практиката друго показва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Практиката показва обратното на това, което си мислиш. :mrgreen: Даже и от този мач си мисля (по груби сметки), че букито не е на загуба. Играчите го "изиграха" много добре. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Bumer

Мнениеот Bumer » 12 юли 2012 02:45

B-1912 написа:това дето го правим тук е нелегално :) нали знаете от 11 дни насам вече е нелегално, има 3 месечен гратисен период и после ще има яко шибане. така че поне имената на букитата спестявайте :)

Бет365 и Спортингбет, които са с най-големите български екипи, сигурно ще вземат лиценз?!! .?!

Сигурно ще има вратички, през които да се заобикаля този закон. Динамични проксита, сметки в moneybookers. Ще видим как ще е, но едно е сигурно - никога отново с ЕФ, никога отново с Черепа.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 02:45

Tommi написа:Практиката показва обратното на това, което си мислиш. :mrgreen: Даже и от този мач си мисля (по груби сметки), че букито не е на загуба. Играчите го "изиграха" много добре. 8-)

Баце не говоря за тоя мач,отворил съм гонга -видял съм темата-сложил съм,говоря по принцип че могат да се правят разумни пари,според дадения играч и неговата банка да речем,не хвърча в космоса и както съм печелил така съм и губил,разбираш ме накъде бия
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 02:53

ай лека от мене пичове,излизам от сайта и си продължавам купона че ми се сърдят на масата,успех :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2012 12:20

thebully написа:
Tommi написа:Практиката показва обратното на това, което си мислиш. :mrgreen: Даже и от този мач си мисля (по груби сметки), че букито не е на загуба. Играчите го "изиграха" много добре. 8-)

Баце не говоря за тоя мач,отворил съм гонга -видял съм темата-сложил съм,говоря по принцип че могат да се правят разумни пари,според дадения играч и неговата банка да речем,не хвърча в космоса и както съм печелил така съм и губил,разбираш ме накъде бия

Ами пожелавам ти все така да печелиш. Но да знаеш, че не цакаш букито. ;)

Racket4o
Контакти:

Мнениеот Racket4o » 12 юли 2012 13:34

Къде има информация, колко пари общо са заложени на даден мач?

Върни се в “Свободна зона”