Уговорен мач в Перу?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

atanaszdravkov
Контакти:

Re: Уговорен мач в Перу?!

Мнениеот atanaszdravkov » 12 юли 2012 02:06

thebully написа:
B-1912 написа:
atanaszdravkov написа:колега много мерси за инфото на над 3.5 на 2 коеф ги играх с 500евро и при 1-2 на над 4.5 на 2.25 още 500 и за да съм лаком до края на 3.5 сложих още 150 евро имам да те черпя дебело ако имаш път към пловдив се обади

в пловдив сме само милионери :)

недейте да скромничите,ами казвайте далаверите да пада допълнително лев :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ами ето ти инфо уважили го тоя мач в перу

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 юли 2012 02:13

Коритиба-Палмейрас(Купа на Бразилия)-Имам инфо,че Палмейрас ще заложат основно на по-млади футболисти,докато Коритиба ще бъдат без 2-ма основни играчи.
Коеф.за 1 продължава да пада и лично аз очаквам да достигне до 1,70...Но честно казано,може и да е блъф.
В Сингапур има активизиране на залози,за over 1.5 първо полувреме!(Средно 2,50 коеф)
За хората,които обичат риска,бих посъветвал да пробват оувър 3,5(ср3,40 коеф.),а тези които са по-прагматични 2-3 гола(ср 1,95-2,00коеф)..
Успех!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 12 юли 2012 02:18

smoothc написа:Коритиба-Палмейрас(Купа на Бразилия)-Имам инфо,че Палмейрас ще заложат основно на по-млади футболисти,докато Коритиба ще бъдат без 2-ма основни играчи.
Коеф.за 1 продължава да пада и лично аз очаквам да достигне до 1,70...Но честно казано,може и да е блъф.
В Сингапур има активизиране на залози,за over 1.5 първо полувреме!(Средно 2,50 коеф)
За хората,които обичат риска,бих посъветвал да пробват оувър 3,5(ср3,40 коеф.),а тези които са по-прагматични 2-3 гола(ср 1,95-2,00коеф)..
Успех!

мача е финал. втори мач. 2-0 за палмейрас в първия като домакин. за какво ще пазят играчи? в първенството едвам кретат?
не знам. може 1,5 над на пп но за единица не съм сигурен. е може нещо от рода на 3-1 или 4-2

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 12 юли 2012 02:19

палмейрас обаче заложиха на младите с понте прета и паднаха с 1-0, сколари каза, че пази титулярите за този мач, въпреки че биха в първия с 2-0. така че днес са с титуляри. най-добре си лягайте :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 02:21

atanaszdravkov написа:ами ето ти инфо уважили го тоя мач в перу

Да,благодаря за инфото,на 2-страница имам коментар за залог над 3.5 гола,но не е достатъчно ,трябва по мое мнение да има всекидневна тема за залози и да обсъждаме мачовете и залозите,която да си стои и да се цакат букитата кой с по-вече кой с по-малко,това имах впредвид,благодаря отново за инфото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 12 юли 2012 02:24

това дето го правим тук е нелегално :) нали знаете от 11 дни насам вече е нелегално, има 3 месечен гратисен период и после ще има яко шибане. така че поне имената на букитата спестявайте :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 02:27

B-1912 написа:това дето го правим тук е нелегално :) нали знаете от 11 дни насам вече е нелегално, има 3 месечен гратисен период и после ще има яко шибане. така че поне имената на букитата спестявайте :)

това за 3-те месеца не го знаех,знае ли се кой ще взима лиценз :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2012 02:28

thebully написа:
atanaszdravkov написа:ами ето ти инфо уважили го тоя мач в перу

Да,благодаря за инфото,на 2-страница имам коментар за залог над 3.5 гола,но не е достатъчно ,трябва по мое мнение да има всекидневна тема за залози и да обсъждаме мачовете и залозите,която да си стои и да се цакат букитата кой с по-вече кой с по-малко,това имах впредвид,благодаря отново за инфото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Докато мислиш, че цакаш букито, по-добре не се захващай сериозно с тази работа. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 12 юли 2012 02:31

thebully написа:
B-1912 написа:това дето го правим тук е нелегално :) нали знаете от 11 дни насам вече е нелегално, има 3 месечен гратисен период и после ще има яко шибане. така че поне имената на букитата спестявайте :)

това за 3-те месеца не го знаех,знае ли се кой ще взима лиценз :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

после ефбет със сигурност, все пак те са диктували закона над главата на калоян кръстев. може и някои други леко заблудени, но надали ще са много, голдбет ще помъчат предполагам

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 юли 2012 02:32

Tommi написа:
thebully написа:Да,благодаря за инфото,на 2-страница имам коментар за залог над 3.5 гола,но не е достатъчно ,трябва по мое мнение да има всекидневна тема за залози и да обсъждаме мачовете и залозите,която да си стои и да се цакат букитата кой с по-вече кой с по-малко,това имах впредвид,благодаря отново за инфото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Докато мислиш, че цакаш букито, по-добре не се захващай сериозно с тази работа. ;)

Това което си го написал,мислиш ли го наистина,не че съм много отворен на тема залози,но практиката друго показва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Свободна зона”