Празнувате ли 4-ти юли ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Празнувате ли 4-ти юли ?
Както не празнувам измисления и ден в който България е загубила 9ти май така и не празнувам некав си 4ти юли или свети Валентин.Имаме си достатъчно хубави празници със хубави традиции имаме и дати с големи военни победи за да празнуваме победите на врага или малоумни американски измишльотини.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- anihilator
- Контакти:
Това е чужд празник който няма нищо общо с България естесвено , че няма да го празнуваме , но не виждам защо трябва да обиждате хората / в смисал тъпи били кви били но виждаш ли най умните и образовани Българи мило и драго дават да живеят там / 

Цял ден с огромно удоволствие си карах колата с надута докрай песен "День победы", за да дразня хамериканофилчетата. За мен това е антипразник!
- anihilator
- Контакти:
В смисал защо да е антипразник ? Да не е български , но не обижда никого и не е насочен срещу никого , виж ако някой в България се опитва да го празнува това вече е анти
, както и ако ти празнуваш окупацията на нашата родина от ссср 

deladog написа:Цял ден с огромно удоволствие си карах колата с надута докрай песен "День победы", за да дразня хамериканофилчетата. За мен това е антипразник!
И как дразниш някой с нещо което не го интересува или не разбира? Пуснал си той някаква песен, на някакъв си език и дразнел някой

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Не го празнувам, защото не съм американец. Както и не виждам нищо лошо в това американците да си празнуват, да правят купони и да канят други хора...
Въобще това ни е последна грижа... На фона на всичко останало в държавата никак не ме интересуват подобни глупости...
Въобще това ни е последна грижа... На фона на всичко останало в държавата никак не ме интересуват подобни глупости...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
-
Eminem написа:radorezila написа:Драги ми капиталисти празнувате ли празника на нашите братя американците 4-ти юли деня на независимостта на ЮЕСЕЙ![]()
Нашите братя ?Ходи се лекувай, докато не е станало късно
![]()
![]()
Ти не виждаш ли иронията с която момчето задава въпроса? Що така първосигнално,а?
да защото съм рожденик
Разбира се че не! А ти по-добре недей обижда хората на капиталисти, аз лично не се чувствам такъв. 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- фифи перото
Що за тъп въпрос?Естествено ,че да!
Това е рожденият ми ден.
Това е рожденият ми ден.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]