Великият Найден Найденов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ambassador
- Контакти:
Re: Великият Найден Найденов
Найденов победи 1 път резервите на Германия и 1 път тея на Аржентина,тая вечер отново половината от немците и бяха от 2-рия отбор.Освен Куба другите мислят за олимпиадата и играят предимно с 2-рите си отбори.Това,което не ми харесва при Найденов,е че не дава указания на момчетата при всички прекъсвания до сега 1 път не чух да даде някое конкретно указание,нещо като Стоев го раздава (скочи по-високо,забий по-силно и т.н) Добре,че е Плачи да и обясни нещо на момчетата
- radorezila
vladitol написа:Направи ми впечатление разликата между Найденов и Стойчев
При Стойчев се даваха наставления как да се играе, къде са силните и слабите страни на нападателя, къде трябва да бият сервис и т.н
При Найденов - ''Айде момчета, давайте, давайте и спокойно'' и това придружено с пляскане
Сега си избърши радо стойчевата спер.а от устичката

- radorezila
Ambassador написа:Найденов победи 1 път резервите на Германия и 1 път тея на Аржентина,тая вечер отново половината от немците и бяха от 2-рия отбор.Освен Куба другите мислят за олимпиадата и играят предимно с 2-рите си отбори.Това,което не ми харесва при Найденов,е че не дава указания на момчетата при всички прекъсвания до сега 1 път не чух да даде някое конкретно указание,нещо като Стоев го раздава (скочи по-високо,забий по-силно и т.н) Добре,че е Плачи да и обясни нещо на момчетата
Стойчев разкрит си

-
- Контакти:
vladitol написа:Направи ми впечатление разликата между Найденов и Стойчев
При Стойчев се даваха наставления как да се играе, къде са силните и слабите страни на нападателя, къде трябва да бият сервис и т.н
При Найденов - ''Айде момчета, давайте, давайте и спокойно'' и това придружено с пляскане
А на мен ми направи впечатление другата разлика между Найденов и Стойчев. При единия губим, при другия бием

- Ambassador
- Контакти:
radorezila написа:Ambassador написа:Найденов победи 1 път резервите на Германия и 1 път тея на Аржентина,тая вечер отново половината от немците и бяха от 2-рия отбор.Освен Куба другите мислят за олимпиадата и играят предимно с 2-рите си отбори.Това,което не ми харесва при Найденов,е че не дава указания на момчетата при всички прекъсвания до сега 1 път не чух да даде някое конкретно указание,нещо като Стоев го раздава (скочи по-високо,забий по-силно и т.н) Добре,че е Плачи да и обясни нещо на момчетата
Стойчев разкрит си
разгледай другите с кои играчи играят и тогава говори кой е разкрит и кой не.Аз не защитавам Стойчев дори не съм го споменал,но ти къде го видя в мнението не знам.
- shotgun blues
- Контакти:
radorezila написа:bojo0o0o94 написа:Ще дойде време и този ще започнем да псуваме
Този налага млади момчета, и този за 2 мача постигна минимум 4 място, а пък Стойчев 2 години само се проваляше и рекорда му беше 8 място ! Има разлика нали ?
Има защото на тези финали се класираме ДИРЕКТНО !!!! И сме във слабата група,ако бяхме играли с Бразилия,Полша и т.н ........щеше да има "Дано се върнат Стойчев и Казийкси за Олимпиадата защото нямаме класа да се противопоставяме на тези отбори" ................
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:radorezila написа:bojo0o0o94 написа:Ще дойде време и този ще започнем да псуваме
Този налага млади момчета, и този за 2 мача постигна минимум 4 място, а пък Стойчев 2 години само се проваляше и рекорда му беше 8 място ! Има разлика нали ?
Има защото на тези финали се класираме ДИРЕКТНО !!!! И сме във слабата група,ако бяхме играли с Бразилия,Полша и т.н ........щеше да има "Дано се върнат Стойчев и Казийкси за Олимпиадата защото нямаме класа да се противопоставяме на тези отбори" ................
В повечето случаи домакините винаги са в по-леката група.А отностно Радко и Матю-не ни трябват.
Найденов не съм го чул и едно тактическо указание да дава в почивките. Само казва- "Айде, айде момчета".
Факт е ,че Радо в мача с германците на първия квалиф.турнир допусна грешки:-след слаби отигравания Тошко бе застопорен на пейката за сметка на младия и по-нисък Пенчев, а тази вечер Найден постави временно Алексиев да почине и успокои ; - тогава Радо не пускаше по-високия Соколов , а Найденов ги използва (Цецо и Владо)по два гейма в точния момент ; -същото се отнася и за центровете.На втория турнир Радо разбра грешките и срещу французите смените бяха по-удачни.
Факт е, че без Матей губим класа и в оспорвани геймове като първия няма го човекът , който да направи разликата с последни отиграни решителни точки.Същото сътресение отборът получи и при раздялата с Пламен.
Факт е , че на Матйо вече не му се играе в националния..., уви- дано временно.
Факт е , че след мача с Франция или след снощния нещата можеха да бъдат трагични.Затова да пожелаем успех на момчетата , а те показаха огромно желание.
Националният по волейбол е набрал такава инерция през последните десетина години , достигнал е такава класа , че трудно бихме изхвърчали от първата осмица на света , в която половината отбори не ни превъзхожда.
Факт е, че без Матей губим класа и в оспорвани геймове като първия няма го човекът , който да направи разликата с последни отиграни решителни точки.Същото сътресение отборът получи и при раздялата с Пламен.
Факт е , че на Матйо вече не му се играе в националния..., уви- дано временно.
Факт е , че след мача с Франция или след снощния нещата можеха да бъдат трагични.Затова да пожелаем успех на момчетата , а те показаха огромно желание.
Националният по волейбол е набрал такава инерция през последните десетина години , достигнал е такава класа , че трудно бихме изхвърчали от първата осмица на света , в която половината отбори не ни превъзхожда.
Факт е , че деветият и десетият (Германия и Аржентина) ни настигнаха.