Изчезналият Николай Йорданов е намерен мъртъв край Враца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Изчезналият Николай Йорданов е намерен мъртъв край Враца

Мнениеот j0rka7aa » 30 юни 2012 23:07

Николай Йорданов е намерен мъртъв край Враца. Момчето е било рязано с нож и горено, съобщава “Монитор”.

Криминалистите заловиха убиеца – 30-годишния Адриан А. от село Гложене, Козлодуй. Мотивът на жестокото престъпление е свързан с пари.

Николай дължал пари на Адриан. По първоначална информация сумата е колко за две пити кашкавал, уточнява “Блиц”.

Подробностите около жестокото престъпление тепърва ще се изясняват.

Нека припомним, че Николай Йорданов изчезна по време на работа. По-късно бе намерен хладилния бус, който е шофирал. В себе си Ники е имал служебни и лични пари.

През цялото време близките и приятелите му не спираха да се молят да бъде намерен жив и здрав.

Стана ясно и че в хладилния бус са били намерени два чифта очила. За едните се разбра, че са на приятелката на шефа на Николай, но за другите няма информация до момента.

Бях снети отпечатъците на колегите на 22-годишния младеж, за да се разбере дали с него е пътувал външен човек.

Вероятно Ники е бил отвлечен, ограбен и след това убит. Не се знае дали престъплението е било планирано, или всичко се е случило спонтанно.

В каква държава живеем? Мисля, че е време смъртната присъда да бъде върната! Да почива в мир поредното отишло си младо момче. :( :( :(
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Откриха изчезналия Ники мъртав!!!

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2012 23:13

Нека почива в мир, дано е на по- добро място, далеч от този свят, изпълнен само със жестокост и купища злини!!

Тоя сигурно ще го затворят за около 4,5 години и дотам.. а може и да си плати да излезе по- рано знае ли се ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 30 юни 2012 23:42

j0rka7aa написа:Мисля, че е време смъртната присъда да бъде върната!

Изобщо не трябваше да го отменят.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 юни 2012 23:45

j0rka7aa написа:В каква държава живеем? Мисля, че е време смъртната присъда да бъде върната! Да почива в мир поредното отишло си младо момче. :( :( :(

Жалко за момчето и мир на прахът му.
Такива неща се случват по цял свят, така че това с държавата е крайно несериозно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 30 юни 2012 23:46

Жалко,отиде си едно младо момче.
Канарче!

urkoto

Мнениеот urkoto » 30 юни 2012 23:54

Кое му е несериозното!? МВР изкарват мотив, че го били убили заради пари, добре ама в буса били служебни телефони, служебни и лични кинти и какво ли още не. На всичкото отгоре трупа на момчето бил разчленен и запален. Ами дали не може да се окаже това момче поредната жертва на мафията свързана с кражба на органи!? И тука ли не са виновни ония вечно ухилени убавци според които всичко ни е наред и изброените работи в моя пост са само фантазия на болни комунета!?

Ще прощавате за грубия тон в деликатния момент господа, ама ми е писнало на уя от кьорфишеците и бездействията на тикви и пудели. И да, за ей такива работи виня точно ей тия боклуци. Един живот си отиде, утре не се знае кой може да е следващия - щото едно ли е, че да се опазиш!? Плащам си данъците, искам адекватна защита. А не да ме хапят песове, манго да тероризира бабите и дядовците ми и да ме отвличат за органи.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юни 2012 23:58

BadBoy написа:
j0rka7aa написа:В каква държава живеем? Мисля, че е време смъртната присъда да бъде върната! Да почива в мир поредното отишло си младо момче. :( :( :(

Жалко за момчето и мир на прахът му.
Такива неща се случват по цял свят, така че това с държавата е крайно несериозно.

Само, че там не ги пускат с условна! Сещаш ли се ?
Този трябва да го вържат в центъра на София и народът да го разстреля с камъни.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 01 юли 2012 00:00

До кога с тези ужасни новини... :(
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

RageAgainst
Контакти:

Re: Изчезналият Николай Йорданов е намерен мъртъв край Враца

Мнениеот RageAgainst » 01 юли 2012 03:35

Беше един от най-големите пичове в класа ни....нямам думи просто...
Почивай в мир,Ники!

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Re: Изчезналият Николай Йорданов е намерен мъртъв край Враца

Мнениеот TSHABALALA » 01 юли 2012 11:28

Ужасна история...
Смъртното наказание в случая ,както и в някои други случай от близкото минало , може би е адекватно ,но нали знаем как е в България...ами ако се окаже ,че грешния човек е осъден на смъртно...правосъдните ни и разследващи органи система не са чак толкова безупрчени май, та да си позволим такива "категорични" присъди
Едно 40-50 години при тежки условия е подходящо и вероятно ще е равно на доживотна.Стига затворника да работи в затвора ,та да се издържа сам, не да живее от данъците на хората тва е идзеалния вариант според мен.

Върни се в “Свободна зона”