Моята се чудя дали да я казвам, понеже ще ме е срам пред преуспелите българи малко, но... айде от мен да мине.

До 11 клас тренирах 7-8 години футбол, мачове колко съм играл- това е друг въпрос, важното е, че съм тренирал.

Още не бях завършил университета и започнах като даскал по английски...

Учениците бяха по-малки от мен с 3-4 години, понеже имаше 13 клас не знам какво си. Това беше една година. Едновременно с това водих лекции на 4 курс и им давах да ми пишат есета и преразкази.

След това почнах като офис - сътрудник в проект по Програма "ФАР", беше пълно с циганета, но аз не съм бил никога расист, а и де да знам, ама ме харесват хората...

Едновременно с проекта учех Магистратура "Английска филология" 1,5 години в Пловдив. После пак даскал в Широка лъка в музикалното първа смяна и втора възпитател в пансиона - купон! И тва беше... ся яко мързел и криза, зяпам по цял ден футбол, затова ви казвам, че имената са ми познати на Козачик и тем подобни със сигурност. Като почнеш А група, Купа на УЕФА, Шампионски лиги, гледах всички мачове в Ю.Корея сабахлен рано примерно, чакам всяка контрола на ЦСКА по дарик откак се помня или диря линкове из нета, понеже тогава сме най-силни, не знам защо.

Без да искам си написах цялата автобиография, ама пък ако на некой му се намират и има изгодни предложения за бачкане, да пише. Може да ги обсъдим, макар че немам и аз опит в интерес на истината! Превеждах една година филми за тоя дето духа, замунда ми изяде попарата на връх Нова година им махнах буквите, понеже се мислят за много големи тарикати. Попивах някакви критики на хора, дето си немат ни най-малка идея що е английски да речем, ама викам пак айде от мен да мине. Дадох им и на тях малко теми за размисъл! Не можеха да ми смогнат на преводите и тръгваха да плюят- будали! Правят филм за седмица, аз бях готов за ден-два и то по слух, ама няма кафе, няма чай. Като се прави нещо, се прави както трябва! И в тая дейност немаше келепир и им оставих да си ги превеждат кой квото иска, ама ся нема кой да ме критикува, нема нерви да сбирам! Наскоро преподавах няколко часа английски на своя бивша учителка, а физиономията на лицето й като ме видя, беше неописуема! К'во ли си вика горката...

... тоя пък на кво ще ме научи и взе, че си тръгна, после само се наслаждаваше на добрите отзиви на следващия ден. Само че тоя път реших аз да си тръгна, та пак не я огря! Има един лаф: който не плаща, нема да поръчва никаква музика!

Тъй че стават и излагации в живота, никой не е застрахован! :mrgree
На няколко пъти поясних, че в този форум за правопис и пунктуация не бива да се говори, докато все още се навъртам из него, защото пак ще стане някоя излагация!
И мързел преди всичко през последните три-четири години, за да има свободно време за спортен маратон!
О, забравих нещичко... като спрех филмите почнах да превеждам приложения за Симбиан(за s60v5 9.4 OS, понеже можах да си позволя само една Нокиа 5800), ама и тука нема кинти- най-много да те опандизят за нарушаване нечии авторски права, само че къде са моите права в картинката, когато аз си преведа нещо, откъде - накъде всеки ще го качва, където му скимне! Правих и някакъв форум, без да имам представа от програмиране, хостинги и т.н. Взе че стана, публикувах две-три статии и преведени приложения от мен и ми омръзна всеки да получава на готово и се отказах и от това занимание. Това е общо взето скромната ми визитка... Сега съм го ударил на любовни писма с рускини, та да видим докъде ще я докараме! Трябва и по малко разнообразие да има в живота, не може само футбол и той омръзва в прекомерни количества!