crap написа:НЕ одобрявам бТВ! От много дълго време избягвам да гледам тази телевизия, основно заради гримасите и емоциите, които техните водещи правят когато поднасят определени новини. Това си е чиста манипулация. За някой новини са прекалено усмихнати и щастливи, за други са начумерени и тъжни, като тези емоции се изиграват изключително успешно - по този начин ти се налага мнение. Не харесвам бТВ също заради откровено лъжливите и измамни репортажи, като те често прескачат истината излагайки едно единствено мнение по дадените въпроси - както направиха и с торентите, но това е най-пресния случай, който придоби и най-голям обществен отзвук. Аз се сещам и за доста други, по-стари такива. Не ги харесвам и защото са си чисто и просто подлоги на хАмериканците, като целта им е видна дори от космоса - издигането на този мръсен и империалистки народ на пиедестал. Също така бТВ редовно лъжат за своите рейтинги, като най-добър пример за това бе случката, в която и Нова ТВ взе отношение - когато Булсатком им резна кабела! Това се случи в един слънчев ден за около 4-5 часа, и случайно или по-скоро не точно в този период има огромен растеж на бТВ рейтинга! Чудна работа... Най-много, обаче, ми паднаха в очите покрай нашите протести за планините - първия изобщо не го отразиха, на втория оператора им налита на бой с псувни (да има доста свидетели), след това си изяжда боя и бива изкаран жертва, след това правят редица скандални предавания, които нямат нищо общо с иначе обективното "всички гледни точки" (най-много с лайна се омазаха Лора Курмова и Диана Найденова), а като за капак направиха и един изключително услужлив на властта репортаж за "контрапротестите" показвайки кадри от нашите протести.
Мисля, че това е повече от достатъчно!
Това е предостатъчно.Като си спомниш и за Миролюба и Катуница...тегли им няколко лафа,дето не са за ефир и публикуване.