Защо bTV получи звучен шамар? Анкета: Одобрявате ли bTV?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Одобрявате ли bTV като медия?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Защо bTV получи звучен шамар? Анкета: Одобрявате ли bTV?

Мнениеот SobieskiVanilla » 21 юни 2012 09:39

Син до гроб написа:Природозащитниците са една мафия,голяма ,огромна мафия,която действа не само в България,а в цяла Европа ! Както каза един човечец на протестите на Е79 -не може хора живеещи на жълтите павета в София да се нарекат природозащитници и да ми определят съдбата на малките села ,които запустяват ! И не могат ли да проумеят всички,че Цеко Минев готви Витоша за Зимна Олимпиада след няколко години ,като това ще бъде не огромен,а мега,хипер огромен успех за малка България !

Зимна Олимпиада? След няколко години? Стегни се, моля! Та ние преди години, когато все още имахме някакви бази, и не всичко в зимните спортове беше лъскаво както сега, и с целия лобизъм на Батето - не успяхме да вземем домакинство. Стига сме разчитали на едната читава зала и на "чудесното съчетание на планина със столица".
Цеко иска да се ояде още повече. И понеже по Банско малко се наяде, сега иска и по-близичко, така. Самите хора от "малките села, които запустяват" искат само едно - да продадат земите, върху които ще се строят различните видове съоръжения, и да си купят апартаменти "на жълтите павета в София". Този мач вече го гледахме с морските курорти. Никой не иска бетон, иска природа. Е разни, които си вдигат ДЪ-то и почиват в Тайланд и Перу, искат бетон, че изкарват парички от това. И никой не мисли в перспектива, всеки иска да се налапа сега.
Ние сме нещо много странно - хем плащаме огромни субсидии за производство на био храни, еко ел.енергия, хем искаме да си унищожим природата. Няма лошо да се строи, но премерено, с идея и с акъл! Природата ни е великолепна, нека не я съсипваме!
П.П. Не съм природозащитник, не ходя на протестите - това информативно, да няма някакви нападки. Говоря като човек, обичащ зареждащите туристически преходи из китна България!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 21 юни 2012 09:41

Син до гроб написа:Природозащитниците са една мафия,голяма ,огромна мафия,която действа не само в България,а в цяла Европа ! Както каза един човечец на протестите на Е79 -не може хора живеещи на жълтите павета в София да се нарекат природозащитници и да ми определят съдбата на малките села ,които запустяват ! И не могат ли да проумеят всички,че Цеко Минев готви Витоша за Зимна Олимпиада след няколко години ,като това ще бъде не огромен,а мега,хипер огромен успех за малка България !

ти изби рибата каква зимна олимпиада какви 20 лв бе човек, това да не е да правиш далавери с правителството

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 21 юни 2012 09:48

mertezaker написа:
Син до гроб на 21 Юни 2012 09:26
Природозащитниците са една мафия,голяма ,огромна мафия,която действа не само в България,а в цяла Европа ! Както каза един човечец на протестите на Е79 -не може хора живеещи на жълтите павета в София да се нарекат природозащитници и да ми определят съдбата на малките села ,които запустяват ! И не могат ли да проумеят всички,че Цеко Минев готви Витоша за Зимна Олимпиада след няколко години ,като това ще бъде не огромен,а мега,хипер огромен успех за малка България !

Да, точно Цеко ще ни подготви за Зимна Олимпиада :shock: Екологията е приоритет на всяка нормална европейска държава, само в България не е така...

Ми ако искаш подготви ни ти,ама надали имаш възможностите.......
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 21 юни 2012 09:49

Аз телевизия спрях да гледам преди две години и съм много доволен.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 юни 2012 09:50

Не одобрявам БТВ заради опитите на ръководството и да монополизира ефира, както и заради постоянното "извиване на ръцете" на кабелните и други оператори да закупуват програмата й в пакет с другите канали на групировката. Не е коректно и разпределението на парите от рекламния пазар, но докато Краси Гергов е едновременно собственик на БТВ и шеф на асоциацията на рекламните агенции положението няма да се промени.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 21 юни 2012 09:51

SobieskiVanilla написа:

Зимна Олимпиада? След няколко години? Стегни се, моля! Та ние преди години, когато все още имахме някакви бази, и не всичко в зимните спортове беше лъскаво както сега, и с целия лобизъм на Батето - не успяхме да вземем домакинство. Стига сме разчитали на едната читава зала и на "чудесното съчетание на планина със столица".
Цеко иска да се ояде още повече. И понеже по Банско малко се наяде, сега иска и по-близичко, така. Самите хора от "малките села, които запустяват" искат само едно - да продадат земите, върху които ще се строят различните видове съоръжения, и да си купят апартаменти "на жълтите павета в София". Този мач вече го гледахме с морските курорти. Никой не иска бетон, иска природа. Е разни, които си вдигат ДЪ-то и почиват в Тайланд и Перу, искат бетон, че изкарват парички от това. И никой не мисли в перспектива, всеки иска да се налапа сега.
Ние сме нещо много странно - хем плащаме огромни субсидии за производство на био храни, еко ел.енергия, хем искаме да си унищожим природата. Няма лошо да се строи, но премерено, с идея и с акъл! Природата ни е великолепна, нека не я съсипваме!
П.П. Не съм природозащитник, не ходя на протестите - това информативно, да няма някакви нападки. Говоря като човек, обичащ зареждащите туристически преходи из китна България!

Не мисли ,че съм адвокат на Цеко Минев и другите като него,но къде бяха природозащитниците когато се застрояваше Слънчев бряг ?!
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 юни 2012 09:54

Истината е че журанилстите в голямата си маса са едни драскачи. Пишат глупости колкото да не заспят и да си пълнят колонките/ефирното време. Няма значение дали са от БосфорТВ или друга медия, все един дол дренки са.
Има и изключения разбира се, ама те са .... мнооооооого голяма рядкост и са на изчезване.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 21 юни 2012 10:05

Изображение

Спрете с това "еколозите", на протестите, които блокираха Орлов мост, не са били само еколози, а хора с различни професии и различна възраст!
И докато едните спонтанно са се организирали, другите (тези, които са за закона), са доведени под строй!
Но не това е темата.

Що се отнася за темата. От много време съм спрял да гледам бТВ. То не бяха приказки, че хората отишли в Катуница, са шепа наркомани и пияници... Сега протестиращите били лумпени, които отишли само, за да пият бира и да се покажат по "телевизията". Когато и да фалира бТВ, все ще е късно.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 юни 2012 10:08

НЕ одобрявам бТВ! От много дълго време избягвам да гледам тази телевизия, основно заради гримасите и емоциите, които техните водещи правят когато поднасят определени новини. Това си е чиста манипулация. За някой новини са прекалено усмихнати и щастливи, за други са начумерени и тъжни, като тези емоции се изиграват изключително успешно - по този начин ти се налага мнение. Не харесвам бТВ също заради откровено лъжливите и измамни репортажи, като те често прескачат истината излагайки едно единствено мнение по дадените въпроси - както направиха и с торентите, но това е най-пресния случай, който придоби и най-голям обществен отзвук. Аз се сещам и за доста други, по-стари такива. Не ги харесвам и защото са си чисто и просто подлоги на хАмериканците, като целта им е видна дори от космоса - издигането на този мръсен и империалистки народ на пиедестал. Също така бТВ редовно лъжат за своите рейтинги, като най-добър пример за това бе случката, в която и Нова ТВ взе отношение - когато Булсатком им резна кабела! Това се случи в един слънчев ден за около 4-5 часа, и случайно или по-скоро не точно в този период има огромен растеж на бТВ рейтинга! Чудна работа... Най-много, обаче, ми паднаха в очите покрай нашите протести за планините - първия изобщо не го отразиха, на втория оператора им налита на бой с псувни (да има доста свидетели), след това си изяжда боя и бива изкаран жертва, след това правят редица скандални предавания, които нямат нищо общо с иначе обективното "всички гледни точки" (най-много с лайна се омазаха Лора Курмова и Диана Найденова), а като за капак направиха и един изключително услужлив на властта репортаж за "контрапротестите" показвайки кадри от нашите протести.

Мисля, че това е повече от достатъчно!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Свободна зона”