Слави си счупи кракът,преди концерта в Пловдив!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Слави си счупи кракът,преди концерта в Пловдив!!!

Мнениеот Masaba » 19 авг 2009 15:45

Бижутера написа:Слави: Ахмед Доган е много умен политик и аз го уважавам, защото е направил много! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Това кога го е казал,че май съм го пропуснал нещо. ;)

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 19 авг 2009 16:05

НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 19 авг 2009 17:46

Бижутера е задръстен и вече не е интересен с тези провокиращи глупости къде ръси!Слави каза това когато Доган му беше на гости и тогава и според мен Доган беше пич,защото каза за обръчите от фирми и за това как всички депутати крадът и лъжат единствения тогава който не се правеше на божа кравичка!Е едва ли и сега Слави мисли същото ;) Бижутер спри да се правиш на интересен :!:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 авг 2009 17:48

ти си по-задръстен

"Моето откровено мнение е, че господин Доган е един изключително мъдър човек. Аз не съм нито анти-ДПС, нито за ДПС. Нито съм адвокат на Доган, нито нищо. Той казва истината".

Това казва пред списание L'Europeo телевизионният водещ Слави Трифонов.

По думите му Доган е единственият политик, който се е осмелил да каже истината - различният политик, който си има добри и лоши страни.

"Аз обаче не мисля, че той е нещо лошо за България. Или пък поне не е по-лошо от това, което представляват останалите. Не го защитавам. Но по принцип ми е симпатичен. Наистина", допълва шоуменът.

Трифонов не подминава и коалиционния партньор на ДПС във властта - БСП, като заявява, че пред тях алтернативата е модернизация, а не престой в миналия век и социализма.

"Окей, пенсионери, пенсионери! Аман от тези пенсионери! И аз вече отивам към тази възраст, ама младите хора са важни.

Да бяха станали модерни, а не да робуват на едни социалистически постулати и в крайна сметка влизат като всички партии в меркантилни, корупционни и всякакви игри.

Всички партии го правят, ще видим ГЕРБ дали ще го направи", казва той.

По думите му сегашното управление не му изглежда никакво, защото все още го няма.

"Бойко Борисов досега е управлявал София. Аз съм скептичен за управлението на София.

А той твърди, че ще управлява България, както управлява София. Но аз не мисля, че той управляваше София добре", твърди Трифонов.

Слави заявява още, че не може да понася Иван Костов и въртеливостта му в политиката.

"Ще ви кажа защо не мога да го понасям. Той е човек с огромно его. Той е толкова запленен от собствения си императорски вид!

При Иван Костов всичко е завоалирано под фразата "Аз съм голям политик!", а е толкова въртелив. Прави се, че е европейски и интелектуално обоснован, а всъщност по нищо не се различава от останалите", завършва Трифонов.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 авг 2009 21:18

Не е хубаво да говоря така,но трябва да го кажа.Така става,когато постоянно се подиграваш на останалите и си правиш та*ак по изключително грозен начин.Имам предивд когато Бойко Борисов си счупи крака на мач и Слави правеше скечове на гърба на сакатлъка.Никой не е застрохован от такива произшествия,че да си прави подигравка с някой,който е пострадал
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 22 авг 2009 12:38

Sagittarius написа:Така става,когато постоянно се подиграваш на останалите и си правиш та*ак по изключително грозен начин.Имам предивд когато Бойко Борисов си счупи крака на мач и Слави правеше скечове на гърба на сакатлъка

то ако слави го застигаха всички подигравки към политиците, да е заприличал на плашило

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 23 авг 2009 01:09

Ма той Слави мрази само Костов понеже едно време имаха така да се каже лична вражда.Другите си ги уважава.Нищо чудно да каже , че и Станишев уважава и сички с който се е подигравал.То няма лошо да уважаваш някои , маа Доган точно да уважавамее.Аз лично не го уважавам и май 70 % от Българите не го уважават.То си е до лично мнение де.Неговото е такова - ОК.Аз лично Слави не го гледам сериозно от 3-4 години.Преди секи ден седях пред ТВ за да му следя изявите, канеше и гости беше забавно.Сега е някаква страхотна боза.Застоявам се само ако е понеделник и има актьори или ако е викнал сценаристите нещо да се плюнчат.Или ако шоуто се води от някой друг не и от него.То ми писна Трифонов.
А нали впрочем казваше , че е време НЕКОИ ДА изхвърли Боклука ? ? ? Кой визира с това ? Първо кой е тоя Някои ? И второо кой е боклука , явно Доган не е ! Иначе там се споменава и \" Идва тоя дето ще изхвърли боклука...\" Кой е тоя дето идва? Българския народ на изборите ли е , или някои герои дето ще оправи сичко? Ма май не е Борисов , понеже той и него усмиваше ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”