Avirex написа:veni__85][quote="Avirex написа:toshivt написа:НЕ ЗНАМ. ЗНАМ САМО,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯ В ЖИЛИЩЕТО КОЕТО Е КУПИЛО РОДИТЕЛИТЕ МИ ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ.АЗ ЗА 20 И НЯКОЛКО ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ,ВЪПРЕКИ ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ОСТАВАЛ БЕЗ РАБОТА НЕ СЪУМЯХ ДА ПОСТРОЯ И ЕДИН КЕНЕФ,КАМО ЛИ КЪЩА.ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ,КАК НАВСЯКЪДЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА СЛЕД ПАДАНЕТО БА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА,ЗАПЛАТИТЕ СЕ УМНОЖИХА МНОГОКРАТНО ДОКАТО ТУК СА ВСЕ НА ТОВА НИВО ДАЖЕ И ПО НИСКИ. КРИЗА,КРИЗА АМА ТЯ Е НА ВСЯКЪДЕ.В ГЪРЦИЯ ДЕТО ДЯНКОВ И БОКО ТИКВАТА ТОЛКОВА ГИ ПОДИГРАВАТ СИ ЖИВЕЯТ ПРЕКРАСНО,НО ХОРАТА ТАМ НЕ СА СВИКНАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИМ СЕ ПОДИГРАВА С НЯКАКВИ СИ ТАМ ОРЯЗВАНИЯ НА ДОХОДИ.ЗАТОВА СКАЧАТ ХОРАТА И УСПЯВАТ.ДОКАТО БЪЛГАРИНА СИ Е РОБ ПО КРЪВНА ГРУПА И СЕ ПРИМИРЯВА С АБСОЛЮТНО ВСИЧКО,ДАЖЕ И ДА ОТЪРТЯТ И ЖЕНА МУ ПРЕД НЕГО
Чичо ми е Грък,миналата седмица го накараха да върне,13 и 14 пенсия която е взел.Тепърва почват проблемите на гърците,хич ама хич не им завиждайте!
И аз да съм взел 13-14 заплата от около 1000 евро и да си ги взимам тези пари всеки месец що да не ги върна.А и Гърция никога не са били зад желязната завеса не смесвайте нещата. И малко крайно ще прозвучи но всички бивши соц.държави които са по-добре от нас застреляха комунистите , а нас семга точно бившите комунисти ни управляват вече 20 години.Щом президента които изкара два мандата е бивш член на ДС какво да говорим за останалите боклуци.[/quote
Става дума за 450 евро пенсия,която за там е все едно 50 лева тук.Всички гледате колко много взимат в Евро,но не забравяйте че те не ги харчат тук,а в тяхната страна където е в пъти по скъпо!
400 евро в Гърция се равнява на 50 лева в България