Стена на срама

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Стена на срама

Мнениеот MainEventer » 02 юни 2012 18:49

Кашчей написа:И ти, освен да те е срам, какво друго правиш по въпроса?

2% нормални българи могат и да се опитват да направят нещо, но ще успеят ли ?
Ще успеят ли срещу 98% продажници ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юни 2012 18:56

MainEventer написа:
Кашчей написа:И ти, освен да те е срам, какво друго правиш по въпроса?

2% нормални българи могат и да се опитват да направят нещо, но ще успеят ли ?
Ще успеят ли срещу 98% продажници ?

Извини ме, но в София няма и 1% нормални българи.Вие винаги искате повече, но давате малко.Искате всичко да ви е наред-няма лошо, ама ако може това да го осигури общината, или държавата.Какъв е проблемът на СГО да направи градският транспорт с кондуктори?Май тогава някои ще спрат да лапат и това е всъщност проблемно.
Ако има нещо, от което да ме е срам, то това е от столицата ни, както и от тези, които управляват държавата.. и са базирани в тази столица.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 02 юни 2012 18:56

Иначе разликата е, че примерно шофьора на маршрутка или контролата примерно в Бургас и Пловдив това им е работата и разполагат с налични пари в себе си и няма начин как да се получи "няма ресто". Да не казвам, че в Бургас даже след като ми продадоха билет попитах дали съм хванал правилния автобус. Оказа се, че съм сбъркал и дори ми върнаха парите. Коренно различно отношение.

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Мнениеот o_yankov » 02 юни 2012 19:05

Изображение
Паметникът на Ботев в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. Тъй като е много вероятно, тези, които са свършили тази свинщина да четат в този футболен форум:

ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА!!!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 02 юни 2012 19:06

''Хубава" тема. Хайде да си показваме простотията, поне малко да ни досрамее.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 юни 2012 19:08

Кашчей написа:Извини ме, но в София няма и 1% нормални българи.Вие винаги искате повече, но давате малко.Искате всичко да ви е наред-няма лошо, ама ако може това да го осигури общината, или държавата.Какъв е проблемът на СГО да направи градският транспорт с кондуктори?Май тогава някои ще спрат да лапат и това е всъщност проблемно.
Ако има нещо, от което да ме е срам, то това е от столицата ни, както и от тези, които управляват държавата.. и са базирани в тази столица.

Каква София, аз говоря, че от цяла България са 2% нормалните българи. Аз искам толкова, колкото давам. Плащам си данъка на колата, плащам си и винетките...Кой да оправи пътя ? Аз ли ? Ами естествено, че общината или държавата.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 02 юни 2012 19:12

MainEventer написа:
Кашчей написа:Извини ме, но в София няма и 1% нормални българи.Вие винаги искате повече, но давате малко.Искате всичко да ви е наред-няма лошо, ама ако може това да го осигури общината, или държавата.Какъв е проблемът на СГО да направи градският транспорт с кондуктори?Май тогава някои ще спрат да лапат и това е всъщност проблемно.

Каква София, аз говоря, че от цяла България са 2% нормалните българи. Аз искам толкова, колкото давам. Плащам си данъка на колата, плащам си и винетките...Кой да оправи пътя ? Аз ли ? Ами естествено, че общината или държавата.

Съгласен съм с теб. Живееш като нормален човек, плащаш данъци, спазваш законите, не рушиш това, което не си създал ти. И това май се оказва недостатъчно????
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 юни 2012 19:20

venger написа:Съгласен съм с теб. Живееш като нормален човек, плащаш данъци, спазваш законите, не рушиш това, което не си създал ти. И това май се оказва недостатъчно????

За съжаление така се оказва.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 юни 2012 19:45

Аз шофьора на автобуса го оправдавам донякъде, че няма да ти върне, тъй като не е касиер, а шофирането в София си е напрегната работа. Помислете си - даже в супермаркета нямат да ти върнат. Онзи ден си купих 2 бири от кварталния супермаркет и дадох банкнота от 10 лева и касиерката с дълбоооока въздишка почна да ми връща рестото. А вие се ядосвате, че шофьорите не връщат пари...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 юни 2012 19:50

Абе като цяло е дразнещо отношението на обслужващия персонал. Имам чувството, че само при нас е толкова зле.
Отиваш в кафене, идва намусена сервитьорка и почти те замерва с менюто, да не говорим, че често и "добър ден" липсва.
А на какви неща съм се нагледала и наслушала в такситата, пази, Боже.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”