Кашчей написа:И ти, освен да те е срам, какво друго правиш по въпроса?
2% нормални българи могат и да се опитват да направят нещо, но ще успеят ли ?
Ще успеят ли срещу 98% продажници ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:И ти, освен да те е срам, какво друго правиш по въпроса?
MainEventer написа:Кашчей написа:И ти, освен да те е срам, какво друго правиш по въпроса?
2% нормални българи могат и да се опитват да направят нещо, но ще успеят ли ?
Ще успеят ли срещу 98% продажници ?
Кашчей написа:Извини ме, но в София няма и 1% нормални българи.Вие винаги искате повече, но давате малко.Искате всичко да ви е наред-няма лошо, ама ако може това да го осигури общината, или държавата.Какъв е проблемът на СГО да направи градският транспорт с кондуктори?Май тогава някои ще спрат да лапат и това е всъщност проблемно.
Ако има нещо, от което да ме е срам, то това е от столицата ни, както и от тези, които управляват държавата.. и са базирани в тази столица.
MainEventer написа:Кашчей написа:Извини ме, но в София няма и 1% нормални българи.Вие винаги искате повече, но давате малко.Искате всичко да ви е наред-няма лошо, ама ако може това да го осигури общината, или държавата.Какъв е проблемът на СГО да направи градският транспорт с кондуктори?Май тогава някои ще спрат да лапат и това е всъщност проблемно.
Ако има нещо, от което да ме е срам, то това е от столицата ни, както и от тези, които управляват държавата.. и са базирани в тази столица.
Каква София, аз говоря, че от цяла България са 2% нормалните българи. Аз искам толкова, колкото давам. Плащам си данъка на колата, плащам си и винетките...Кой да оправи пътя ? Аз ли ? Ами естествено, че общината или държавата.
venger написа:Съгласен съм с теб. Живееш като нормален човек, плащаш данъци, спазваш законите, не рушиш това, което не си създал ти. И това май се оказва недостатъчно????
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 15 госта