Собственикът на Дарик - агент на 6то на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Собственикът на Дарик - агент на 6то на ДС!

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2012 14:41

bai hoi написа:
GOLEADOR написа:Агентите на ДС навсякъде се подкрепят.В България се приема за нормално агент Гоце да награди с държавни ордени агент Тара и агент Карак или агент Сава.
1. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=611298
2. http://topsport.ibox.bg/news/id_15578503
3. http://oi49.tinypic.com/axbguq.jpg
И после да не се чудите на топлите връзки на клуб Левски с радио Левски или защо една етническа партия провежда предизборната си кампания на Герена.Както се казва,агент на агента око не вади.

ДС е създадена от БКП,както и ЦДНА,както и мутрите.
Чудя се има ли топла връзка БКП,ДС,Илия Павлов,Стойне Манолов,Димитър Иванов-Гестапото,Черепа,Сашо Томов,пернишки висаджии,Гриша Ганчев и
накрая харизмата.
Не забравяй от кой отбор е Гоце.

Споко,знаем,че Левски е отбор на всяка власт.Когато се е налагало футболистите на Левски са викали Зиг Хайл.През комунизма са си сложили звезда в емблемата и са управлявани от клана Живкови.После ставате собственост на бащицата,а когато изгонват мутрагена от България на Герена издигат плакати в негова защита.То в това е и разликата между ЦСКА и Левски.Ние се борим с мутрите,а вие ги защитавате.На Армията никога няма да видиш плакат "Върнете мутрата - спасете ЦСКА"И да не забравя,на Армията никога няма да видиш предизборна агитация в полза на ДПС!Но ти това много добре го знаеш и за това ходиш на Герена.Както и да е,това си е твой избор,но щом си се продал на турците не се учудвай когато ви наричат еничарите на Доган.Сами си заслужихте това прозвище!Но да си дойдем на думата.Сега управлява ГЕРБ и о изненада,министър-председателя лично намира спонсор на Левски.Предполагам ти също си благодарил на ББ за помоща. Та толкова за отбора на всяка власт.Сега ,че отбора ви бил пълен с агенти,хич да не ти пука!Най-много сините да се прекръстят от Левски,на Джеймс Бонд-1914!Лошо няма! :)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юни 2012 14:56

„Не всеки фашист е левскар, но всеки левскар е фашист.” Милко Балев
Използвам тези крилата фраза от миналото, за да обърна внимание върху спортния характер, който придоби тази далеч не спортна тема. Очевидно за някои от пишещите във форума омразата към съперника е движеща сила в живота. Желая им повечко спокойствие, защото омразата яде хората отвътре и в най-добрия случай може да им докара някоя сърдечна аритмия. :)
И нещо друго: Някои хора тук нападат с плам ДС (сега вече е безопасно). ;) Явно ДС е виновна включително и за това, че те не са успели в живота поради простата причина, че им липсват необходимото образование и квалификация (примерно). Не видях, обаче, нито един ред за стотиците, може би хиляди безименни наши сънародници – доброволни нещатни сътрудници на ДС, които без принуда са клеветели свои близки, роднини, познати, колеги и съседи с едничката цел лично облагодетелстване, заради отмъщение, заради жена, поради завист или просто ….ей така, заради спорта. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2012 15:01

Captain Stottlemeyer написа:„Не всеки фашист е левскар, но всеки левскар е фашист.” Милко Балев
Използвам тези крилата фраза от миналото, за да обърна внимание върху спортния характер, който придоби тази далеч не спортна тема. Очевидно за някои от пишещите във форума омразата към съперника е движеща сила в живота.
И нещо друго: Много хора тук нападат с плам ДС (сега вече е безопасно). ;) Явно ДС е виновна включително и за това, че те не са успели в живота поради простата причина, че им липсват необходимото образование и квалификация (примерно). Не видях, обаче, нито един ред за стотиците, може би хиляди безименни наши сънародници – доброволни нещатни сътрудници на ДС, които без принуда са клеветели свои близки, роднини, познати, колеги и съседи с едничката цел лично облагодетелстване, заради отмъщение, заради жена, поради завист или просто ….ей така, заради спорта. ;)

Тези нещатни сътрудници на кого са сътрудничели? На ДС, или на Светия синод? Опа....те и на тях извадиха досиетата :lol: ДС пречи на всички хора, само че преди е използвал силата на политическата власт, а сега на финансовата власт. Не знам дали знаеш, но тази персона (служител на ДС) която след 9-ти септември е национализирал застрахователните дружества, след 10-ти ноември създава мутрите. И ти си тръгнал да ми ги хвалиш... :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2012 15:10

phd написа:Невярно е, че досиетата се оповестяват избирателно. Радосвет Радев излезе при разкриване на хората от МЕДИИТЕ, сега излиза пак при разкриване на хората от БИЗНЕСА.

Факт е, че наличието на агенти навсякъде, на всички нива и за всичките тези 20 години навяват мисълта за манипулирана демокрация в България. Хора, замислете се за това! Не е въпросът в етикетите, в давността. Големите вестници, радиа, телевизии са ви информирали през ситото на агенти. Големите мафиото-бизнесмени (много от които - собственици на отбори), които станаха богати за една нощ в началото на деветдесетте, са обдарени от партията благодарение на това, че са агенти. Сред политиците на всички нива - агенти, синове на агенти или приятели на агенти, спомнете си колко излязоха от първоначалното СДС или пък онази снимка, на която юпитата на царя играеха карти с един такъв на яхта в Монако и мислете как се е състоял целият този проект. Върхът на българската наука - също агенти.

Може да е след 20 години, но е важно да разберем в какво живеем. И тук не говоря за "велика конспирация". Говоря за настоящето, в което само вдигаме рамене и казваме "и какво от това", настоящето, което завещаваме на децата си барабар с нашето безразличие и липса на каквито и да е ценности.

Много точен коментар :!:

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 01 юни 2012 16:02

GOLEADOR написа:
bai hoi написа:
GOLEADOR написа:Агентите на ДС навсякъде се подкрепят.В България се приема за нормално агент Гоце да награди с държавни ордени агент Тара и агент Карак или агент Сава.
1. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=611298
2. http://topsport.ibox.bg/news/id_15578503
3. http://oi49.tinypic.com/axbguq.jpg
И после да не се чудите на топлите връзки на клуб Левски с радио Левски или защо една етническа партия провежда предизборната си кампания на Герена.Както се казва,агент на агента око не вади.

ДС е създадена от БКП,както и ЦДНА,както и мутрите.
Чудя се има ли топла връзка БКП,ДС,Илия Павлов,Стойне Манолов,Димитър Иванов-Гестапото,Черепа,Сашо Томов,пернишки висаджии,Гриша Ганчев и
накрая харизмата.
Не забравяй от кой отбор е Гоце.

Споко,знаем,че Левски е отбор на всяка власт.Когато се е налагало футболистите на Левски са викали Зиг Хайл.През комунизма са си сложили звезда в емблемата и са управлявани от клана Живкови.После ставате собственост на бащицата,а когато изгонват мутрагена от България на Герена издигат плакати в негова защита.То в това е и разликата между ЦСКА и Левски.Ние се борим с мутрите,а вие ги защитавате.На Армията никога няма да видиш плакат "Върнете мутрата - спасете ЦСКА"И да не забравя,на Армията никога няма да видиш предизборна агитация в полза на ДПС!Но ти това много добре го знаеш и за това ходиш на Герена.Както и да е,това си е твой избор,но щом си се продал на турците не се учудвай когато ви наричат еничарите на Доган.Сами си заслужихте това прозвище!Но да си дойдем на думата.Сега управлява ГЕРБ и о изненада,министър-председателя лично намира спонсор на Левски.Предполагам ти също си благодарил на ББ за помоща. Та толкова за отбора на всяка власт.Сега ,че отбора ви бил пълен с агенти,хич да не ти пука!Най-много сините да се прекръстят от Левски,на Джеймс Бонд-1914!Лошо няма! :)

Първо Левски няма емблема със звезда,звезда има в емблемата когато се е казвал Динамо от 1949 до 1957,и не сме си я сложили ние
а ни е натрапена заедно с името от вашите създатели комунистите.
Относно другото,факт е че червените фенове сте готови да лижете гъзовете на всякакви дебеловрати
тъпаци/като сегашните ви шефове,или пък Гришата/само и само да дават парички на изкуственото ви отборче.
И недей да ме обвиняваш че съм се продал на турците защото много добре си спомням на кой бог се молеше мутроподобния ви шеф на фенклуба.
Над 90 процента от феновете на Левски сме анти-комунисти,за разлика от вас които още тъгувате по ония строй,който за ваше съжаление няма да се върне никога,
Ето ти една песен на агитката от осемдесетте години-

Дай си сърцето на синия отбор,
помията с отрова на свинете остави.
Сезоните са дълги, но аз не тъжа,
шампион е Левски, о, Левски - София.

Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Върнете името на стария отбор
и ний ще наложим пак "синия терор",
че Левски - име свято, помнете това,
смърт за Милко Балев, смърт за ЦСКА!

Специално тази песен още не сте могли да я копирате,като останалите,
обърни внимание на последния куплет,
започнахме да го пеем още през 1985г.
вие тогава започнахте да скандирате"Средец,Средец"

Това е разликата между мен и теб.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2012 18:04

Първо,радвам се,че се отричаш от Левски заради името което е носил тогава-Динамо (цели 7 години).Колко трябва да ти платя за да се откажеш от Левски и от останалия период от време (91 години ако сте създадени през 1914 или 94 ако ви броим от 1911)?Явно за 30 сребърника сте готови да предадете и отречете от всичко.
Второ,давам ти 5 (пет) лева ако ми пуснеш мач на Левски от 80-те години в която пеете тази песен против комунизма.Например мача в който паднахте с 5:0 (4 гола на Ицо) го има в торентите и може да ми кажеш в коя минута сте започнали да пеете срещу комунистите.Споко,знам,че до 1989 не сте я пели,но ми е неприятно когато те хващам в такава плитка лъжа.Отделно вие сте единствената агитка която използва чалгата в борбата срещу комунизма !Но защо да се учудвам,та то цялата ви агитка е поп-фолк!Чуйте мазната чалга тук (първо в изпълнение на агитката на Левски,а след 47 секунда оригинала на Хисарския поп):
http://www.vbox7.com/play:7820735f
[offtopic]Мазна чалга, мазни фенове, мазен отбор![/offtopic]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 01 юни 2012 18:54

GOLEADOR написа:Първо,радвам се,че се отричаш от Левски заради името което е носил тогава-Динамо (цели 7 години).Колко трябва да ти платя за да се откажеш от Левски и от останалия период от време (91 години ако сте създадени през 1914 или 94 ако ви броим от 1911)?Явно за 30 сребърника сте готови да предадете и отречете от всичко.
Второ,давам ти 5 (пет) лева ако ми пуснеш мач на Левски от 80-те години в която пеете тази песен против комунизма.Например мача в който паднахте с 5:0 (4 гола на Ицо) го има в торентите и може да ми кажеш в коя минута сте започнали да пеете срещу комунистите.Споко,знам,че до 1989 не сте я пели,но ми е неприятно когато те хващам в такава плитка лъжа.Отделно вие сте единствената агитка която използва чалгата в борбата срещу комунизма !Но защо да се учудвам,та то цялата ви агитка е поп-фолк!Чуйте мазната чалга тук (първо в изпълнение на агитката на Левски,а след 47 секунда оригинала на Хисарския поп):

Типично по комунистически извърташ нещата,никога не съм се отричал от Левски,
ваша практика е да си режете гредите,да биете шамари на треньорите си и да викате на футболистите си"курви"
Няма нужда да ти пускам мачове,намери си ги сам,аз съм ги гледал на живо,за разлика от теб,най-вероятно тогава си бил в Ташкент,
по това време публиката на Герена беше средно 20-30 000 човека на мач,има достатъчно хора,които
помнят.
Между 1985 и 1989 на абсолютно всеки мач се скандираше"Левски" и "Върнете името",освен тази песен
се пееше и "На стадиона Сантяго де Чили",гледам че в момента с цялата си простотия тази песен я
пее и вашата агитка/ако слушкаш друг път мога да ти разкажа какво се е случило на този стадион,може
са споделиш с останалите лузъри,та да не се излагате/.
Ако нашата агитка е поп-фолк се чудя защо всичките ви песни са копирани от нашите и то с около
тридесетина години закъснение.

П.П.Петте лева не ти ги искам,купи си вазелин,имате
нужда от него след делиорманското изнасилване.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 01 юни 2012 20:43

Captain Stottlemeyer написа:„Не всеки фашист е левскар, но всеки левскар е фашист.” Милко Балев
Използвам тези крилата фраза от миналото, за да обърна внимание върху спортния характер, който придоби тази далеч не спортна тема. Очевидно за някои от пишещите във форума омразата към съперника е движеща сила в живота. Желая им повечко спокойствие, защото омразата яде хората отвътре и в най-добрия случай може да им докара някоя сърдечна аритмия. :)
И нещо друго: Някои хора тук нападат с плам ДС (сега вече е безопасно). ;) Явно ДС е виновна включително и за това, че те не са успели в живота поради простата причина, че им липсват необходимото образование и квалификация (примерно). Не видях, обаче, нито един ред за стотиците, може би хиляди безименни наши сънародници – доброволни нещатни сътрудници на ДС, които без принуда са клеветели свои близки, роднини, познати, колеги и съседи с едничката цел лично облагодетелстване, заради отмъщение, заради жена, поради завист или просто ….ей така, заради спорта. ;)
фразата е-не всеки лефскар е циганин,но всеки циганин е лефскар.вашите кумири агент;тара;и ;николай;-пример за успешни фигури в бизнеса и политиката.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 юни 2012 20:52

Синигерчета,някой би ли ми казал с какво се занимаваше Шесто управление на ДС? Не съм много в час с това кое управление с какво се е занимавало.Защо на времето Шестак звучеше обидно? Ето два простички въпроса,на които се надявам да получа отговор,а може и да не получа,защото никой от вас няма интерес да ми отговори ;)
http://desebg.com/v-/452-2011-10-29-10-09-22

Понеже съм сигурен че няма да получа отговор,съм се погрижил да ви дам един линк.Кликнете и вижте колко са ви увредени мозъчетата,за да защитавате един от тия,които вкараха десетки хиляди невинни хора в затворите заради вицове и то само за това,че е син фен!
Последна промяна от Old_death на 01 юни 2012 20:58, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2012 20:57

bai hoi написа:
GOLEADOR написа:Първо,радвам се,че се отричаш от Левски заради името което е носил тогава-Динамо (цели 7 години).Колко трябва да ти платя за да се откажеш от Левски и от останалия период от време (91 години ако сте създадени през 1914 или 94 ако ви броим от 1911)?Явно за 30 сребърника сте готови да предадете и отречете от всичко.

Типично по комунистически извърташ нещата,никога не съм се отричал от Левски,
ваша практика е да си режете гредите,да биете шамари на треньорите си и да викате на футболистите си"курви"
Няма нужда да ти пускам мачове,намери си ги сам,аз съм ги гледал на живо,за разлика от теб,най-вероятно тогава си бил в Ташкент,
по това време публиката на Герена беше средно 20-30 000 човека на мач,има достатъчно хора,които
помнят.
Между 1985 и 1989 на абсолютно всеки мач се скандираше"Левски" и "Върнете името",освен тази песен
се пееше и "На стадиона Сантяго де Чили",гледам че в момента с цялата си простотия тази песен я
пее и вашата агитка/ако слушкаш друг път мога да ти разкажа какво се е случило на този стадион,може
са споделиш с останалите лузъри,та да не се излагате/.
Ако нашата агитка е поп-фолк се чудя защо всичките ви песни са копирани от нашите и то с около
тридесетина години закъснение.

П.П.Петте лева не ти ги искам,купи си вазелин,имате
нужда от него след делиорманското изнасилване.

Знам,че няма как да докажеш лъжата си за чалгата която пропяхте през 90-те.Знам и колко ходеха на мачовете на ЦСКА през 80-те години.То на тренировките на отбора се събираха по 5 000 души,а какво да говорим за мачовете.Знам и как фенове на Левски причакваха автобуса на отбора си за да го линчуват.Знам и за това как си препикавате треньорите,абе много знам да знаеш.Знам и как ревяхте като разпрани когато делиормана ви разби насред Герена.Такъв рев няма аналог в България.Даже феновете се приканваха един друг да слушат Дарик щото говедата там си правеха публично сепуко,а рева на подуянци бе кански и забавляваше цяла България.Ето и доказателства: http://oi43.tinypic.com/6zrn2d.jpg , http://oi39.tinypic.com/hvapty.jpg ,
абе голям рев падна по радио Левски.Явно сте имали нужда от 5 лева за да си купите вазелин,но за това трябва да не лъжеш,иначе делиормана пак ще ви насили насред Герена без лубрикант.Но то вие друго и не заслужавате.

Върни се в “Свободна зона”